Προς το περιεχόμενο

Μουσικό Air Condition

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το λοιπόν, το παρακάτω αποτελεί άκρως ειλικρινή απογραφή των γεγονότων.

Πρόσφατα αγόρασα ένα air condition για την κρεβατοκάμαρα. Όταν λοιπόν το βάζω, παίζει μουσική!!!! Μα τις χίλιες πάνκ αρκούδες, ακούγεται μουσική μέσα από το μηχάνημα!!

Και όχι ό,τι κι ό,τι. Παίζει ροκ...Παιδιά σας λέω την αλήθεια έχω φρικάρει εντελώς, κι αυτό όχι μόνο γιατί παίζει ό,τι παίζει, αλλά το παίζει μόνο το μεσημέρι..

Έχω ελέγξει τα πάντα. Επίσης, δεν υπάρχει μεσοτοιχία πουθενά, το σπίτι είναι μονοκατοικία και όταν κλείνω το air condition σταματάει η μουσική...

ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΠΛΑΚΑ!!!

Dreamers come and go, but a dream's forever

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 24
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Ελληνικό ή Αγγλικό στίχο?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Τι? Δεν είναι εύλογη απορία? :lol: :lol:

Εννοείται.

Μη φεύγεις θηρίο,

θηρίο με τα σιδερένια δόντια.

εμενα καποτε οταν με επερναν τηλεφωνο ανοιγε το ραδιοφωνο του στερεοφωνικου., παντα στην ιδια συχνοτητα! Τουλαχιστον επεζε ροκ...

• Moderator

Kontra, μήπως μπορείς να στήσεις καρτέρι και να το ηχογραφήσεις?

Βάλε ένα SM58 μπροστά στις γρίλιες και ένα πίσω από την εξωτερική μονάδα. Πειραματίσου με τις γωνίες και την απόσταση από το κέντρο του ανεμιστήρα. Μπορείς να προσθέσεις και ένα πυκνωτικό μέσα στο δωμάτιο για περισσότερο όγκο. Χρησιμοποίησε τα παπλώματα και τα μαξιλάρια για να διαμορφώσεις -κατά το δυνατόν- ακουστικά το χώρο. Επειδή είναι πρόχειρη δουλειά, μην μπλέξεις με πετροβάμβακες και βατελίνες.

Μετά βλέπουμε.

(Τα γράφω αυτά για να προλάβουμε τα......χειρότερα. :lol: :lol: :lol: :lol: )

kontra κανε μια ηχογράφηση!!! αυτο μ θυμίζει μια ιστορία που ήμασταν στο σπίτι ενος παιδιού και όταν αυτος σήκωνε σε καταλληλο ύψος την κιθάρα του τότε ο ενισχυτής έπιανε τον σταθμό της εκκλησίας!!!

learn to swim...

α καλα εννοειται αυτο...Στην κω απ οπου καταγομαι, σε μια μπαντα που επαιζα, το μπασο του μπασσιστα ειχε bartolini μαγνητες και καθε φορα που ανοιγε τον ενισχυτη επιανε ειδησεις!!! Μου χει τυχει κατι παρεμφερες με ενα χαλασμενο Wah!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου