Προς το περιεχόμενο

Θεωρείτε τους DJs μουσικούς??

Alexei

Προτεινόμενες αναρτήσεις

είναι ήδη αρκετή ευλογία να ασχολείσαι με τη μουσική' date=' τι να την κάνεις την αποκλειστικότητα;[/quote']

ανα γεια σου... :wink:

feel da FUNK blast

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 198
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Υπαρχουν μουσικες που αρεσουν κ μουσικες που δεν αρεσουν..

Η μουσικη ειναι σαν την την γκομενα η σ'αρεσει η δε σ'αρεσει

Αν επιλεξεις δηλαδη να μαμας μια γκομενα που δε σ'αρεσει εισαι αντρας κ αν οχι δεν εισαι?

Αν δεν γουσταρεις να ακους καποια ηδη τι σημαινει οτι δεν εισαι μουσικος?

και ναι θα συμφωνησω οτι η μουσικη ειναι πανανθρωπινη αξια αλλα δεν μπορουν να λεγονται οσοι παραγουν με τον ενα η με τον αλλο τροπο μουσικοι.Αν ειναι ετσι την επομενη φορα που θα μας ρωτησουν "Ρε φιλε εχω πονοκεφαλο τι να κανω?" και εμεις απαντησουμε "Παρε ασπιρινη" αυτοματως γιναμε γιατροι?

Απλα η μουσικη εχει κ δοση χοντρη απο επιστημη κ αν δεν την μελετησεις πολυ δυσκολα γινεσαι μουσικος...

Εμενα η δουλεια μου κ το χομπι μου ειναι η μουσικη.Προσπαθω να γινω μουσικος αν τα καταφερω ποτε.Αλλα μην συγχεουμε καταστασεις.

Αν ολων η δουλεια εδω μεσα ηταν η μουσικη παραλληλα κ χομπι θα καταλαβαιναν την εννοω.

Ας πουμε οτι εχτισα το σπιτι στο χωριο ειμαι αρχιτεκτονας?

Σε καμια περιπτωση.Και ομως για καποιους ειναι τεχνη αυτο...Και συμφωνω

Φιλικα Νικος

Μουσικοί: Αυτοί που παράγουν μουσική παίζοντας κάποιο μουσικό όργανο.. :P

Τώρα ρώτα.. τι θεωρείτε μουσικό όργανο!? .. Μπορείς να ρωτήσεις και τι είναι μουσική για να ξεκαθαρίσει καλύτερα ο ορισμός.. 8O Αφού στην τελική ορίζουμε έννοιες χρησιμοποιώντας άλλες με την ίδια ρίζα..

Ότι να' ναι.. εκεί έφτασε το θέμα.. σε ένα άλλο θέμα. Ένας γιατρός που παίζει μουσική τι είναι? Μουσικός ή γιατρός? Μπορεί να είναι και τα δυο?

Έ, εγώ λέω ναι. Ένας DJ μπορεί να είναι και μουσικός μπορεί όχι. Και ένας μουσικός μπορεί να είναι και DJ.

Τώρα γιατί πρέπει ντε και καλά ένας DJ που απλά είναι DJ να είναι και μουσικός χώρις να ξέρουμε κάτι άλλο γιαυτόν όπως ρωτά και αυτός που άνοιξε το θέμα δεν το καταλαβαίνω :roll: .

Μουσικοί: Αυτοί που παράγουν μουσική παίζοντας κάποιο μουσικό όργανο.. :P

Οι τραγουδιστες τοτε δεν ειναι μουσικοι???

:P :P :P

-=Dream Within A Dream=-

Ρε παιδια θα τρελαθουμε τελειως?Η λεξη μουσικος ειναι πολυ βαρια για να την αποδιδετε στον καθενα! ΜΟΥΣΙΚΟΣ ειναι αυτος που γνωριζει μουσικη θεωρια, αρμονια, διαβαζει πενταγραμο πολυ καλα, ειναι αρτιος εκτελεστης στο οργανο του και κατεχει την τεχνικη του, γενικα ειναι αυτος που εχει σπουδασει μουσικη και μπορει ανα πασα στιγμη να μπει σε ενα στουντιο,να του δωσουν μια παρτα και να ηχογραφησει με αλλα 30 οργανα!!Αυτος που απλα γρατσουναει η ειναι αυτοδιδακτος ειναι ΟΡΓΑΝΟΠΑΙΧΤΗΣ!Αυτος που γραφει κομματια με στοιχειωδεις γνωσεις μουσικης ειναι ΤΡΑΓΟΥΔΟΠΟΙΟΣ!Αυτος που γραφει συνθεσεις βασισμενες αυστηρα στους κανονες της μουσικης ειναι ΣΥΝΘΕΤΗΣ!Αυτος που ενορχηστρωνει τις συνθεσεις ή τα τραγουδια καποιου ειναι ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΤΗΣ!(Και μη μου πειτε παλι για αυτοδιδακτους κλπ,ο Hendrix στην εποχη του σιγουρα ηταν ο κορυφαιος ΚΙΘΑΡΙΣΤΑΣ στον κοσμο,καταπληκτικος τραγουδοποιος αλλα ΟΧΙ ΜΟΥΣΙΚΟΣ!) Τελος, αυτος που γνωριζει ελαχιστα η τιποτε απο τα παραπανω και αλλαζει δισκους η κανει μιξεις και συνοθυλευματα μουσικων θεματων,ειναι DJ. :D

• Moderator
Ρε παιδια θα τρελαθουμε τελειως?Η λεξη μουσικος ειναι πολυ βαρια για να την αποδιδετε στον καθενα! ΜΟΥΣΙΚΟΣ ειναι αυτος που γνωριζει μουσικη θεωρια' date=' αρμονια, διαβαζει πενταγραμο πολυ καλα, ειναι αρτιος εκτελεστης στο οργανο του και κατεχει την τεχνικη του, γενικα ειναι αυτος που εχει σπουδασει μουσικη και μπορει ανα πασα στιγμη να μπει σε ενα στουντιο,να του δωσουν μια παρτα και να ηχογραφησει με αλλα 30 οργανα!!Αυτος που απλα γρατσουναει η ειναι αυτοδιδακτος ειναι ΟΡΓΑΝΟΠΑΙΧΤΗΣ!Αυτος που γραφει κομματια με στοιχειωδεις γνωσεις μουσικης ειναι ΤΡΑΓΟΥΔΟΠΟΙΟΣ!Αυτος που γραφει συνθεσεις βασισμενες αυστηρα στους κανονες της μουσικης ειναι ΣΥΝΘΕΤΗΣ!Αυτος που ενορχηστρωνει τις συνθεσεις ή τα τραγουδια καποιου ειναι ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΤΗΣ!(Και μη μου πειτε παλι για αυτοδιδακτους κλπ,ο Hendrix στην εποχη του σιγουρα ηταν ο κορυφαιος ΚΙΘΑΡΙΣΤΑΣ στον κοσμο,καταπληκτικος τραγουδοποιος αλλα ΟΧΙ ΜΟΥΣΙΚΟΣ!) Τελος, αυτος που γνωριζει ελαχιστα η τιποτε απο τα παραπανω και αλλαζει δισκους η κανει μιξεις και συνοθυλευματα μουσικων θεματων,ειναι DJ. :D[/quote']

Καλά τα λές.

Κι αυτός που ψήνει σουβλάκια είναι σουβλακοψήστης, όχι εστιάτορας.

Φυσικα φιλε μου,αλλο σουβλατζης και αλλο εστιατορας!Αλλο πραγμα το εστιατοριο και αλλο το σουβλατζηδικο!Ειδες που συμφωνουμε? :D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου