Earendil Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2007 Απαλεψιές με το καντάρι! :D :D :D Το λάτρεψα το video, σοβαρά. Να ρε, τέτοιους θέλουμε! :wink: :D τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2007 8) Όταν λες "τέτοιυς θέλουμε"? Υπάρχει καπου καμμιά θέση για να αναπτύξω το ταλέντο μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2007 8) Όταν λες "τέτοιυς θέλουμε"? Υπάρχει καπου καμμιά θέση για να αναπτύξω το ταλέντο μου? Για εδώ μέσα, γενικά μιλούσα... Από προβλήτα λιμανιού το έχεις επιχειρήσει; Ένας θείος μου βούταγε το Carelli της μάνας του και έπεφτε μαζί του στο λιμάνι στην Αίγινα... 8O Μην με ρωτήσετε πως το έβγαζε μετά το μηχανάκι, δεν ξέρω... :lol: τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2007 Από προβλήτα λιμανιού το έχεις επιχειρήσει; :lol: Όχι..Βασικά δεν είναι η κύρια δραστηριότητά μου.Ασχολούμαι περισσότερο με skate στο βουνό :D Πληροφοριακά, το συγκεκριμένο εγχείρημα είναι πολύ εύκολο. Δεν το περίμενα, αλλά το ποδήλατο πάει σχεδόν άνετα στο νερό. Το δοκίμασα και παράλληλα με την ακτή και προχωράει αρκετά. Μπορείτε να το δοκιμάσετε, αλλά το ποδήλατο μετά δε θα είναι για πολλά πολλά. Δυστυχώς δεν υπάρχει copyright για μαλακίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hindmost Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2007 Βγήκα απέναντι. ¶ργησα λίγο γιατί σταμάτησα σε μια ψαροταβέρνα. Την είχαν δηλαδή ψάρια. Ο ιδιοκτήτης ήταν Μπαρμπούνι και η γυναίκα του (μαζί το δούλευαν) Μουρμούρα. 8O Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2007 Δυστυχώς δεν υπάρχει copyright για μαλακίες. Βασικά μπορείς να κατοχυρώσεις ως πατέντα την μεθοδολογία. Μιλά ο έ-μπυρος :wink: :lol: "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2007 Ένας θείος μου βούταγε το Carelli Βασικά κυρ-ταυρομάχε δεν είναι Carelli, είναι Garelli. Οι πρώτες μου μηχανοκίνητες προσπάθειες έγιναν με ένα παρόμοιο δίκυκλο, ένα Fantic Lei, χωρίς φώτα, φρένα, κόρνα κλπ. Πάντως πληροφοριακά παπάκι δεν το έκανα. Όντως τέτοιους θέλουμε, και ναι, μπορείς να κάνεις copyright όποια μαλακία σου κατέβει (όχι όμως την μαλακία γενικότερα), αρκεί φυσικά να μην σε έχει προλάβει κάποιος άλλος. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2007 Το αφήνω public domain (ή κάπως έτσι) Στην εποχή της φιλοδικίας και της μισαλλοδοξίας, θα μπορούμε τουλάχιστον να πέφτουμε με το ποδήλατο μας στη θάλασσα ελεύθερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ajo_the_one Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2007 πολύ δυνατό ηθικό δίδαγμα... ttp://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=31718 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2011 Bump ;D ;D ;D ;D μουαχαχαχα. Το θυμηθηκα σημερα αυτο :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση