Nekromantik Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2007 Καλημέρα σας, βασικά ψάχνω μια κιθάρα που ο ήχος της να ταιριάζει σε punk/psychobilly ύφος... Τυχόν προτάσεις ευπρόσδεκτες :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2007 Τι λεφτα είσαι διατεθειμένος να ρίξεις? Aυτές, ας πούμε, σου αρέσουν? http://www.thomann.de/gr/fender_squier_obey_strat_collage_hss.htm http://www.thomann.de/gr/fender_squier_obey_strat_dissent_hss.htm Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ZombieTone Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2007 Ε δεν εχεις δει με τι παιζουν;;... Οι Nekromatix για παραδειγμα, μιας και σου αρεσουν απ' οτι φαινεται απο το nickname σου, παιζουν με Gretsch. Απο την αλλη οι Meteors, παντα επαιζαν με Jaguar, Strat και Tele.... H γνωμη μου ειναι, επειδη ειναι ενα ειδος που παιζω και επειδη ειναι ενα ειδος που παρακολουθω, πως περισσοτερη σημασια εχει ο ενισχυτης (πετα τον Marshall δηλαδη) και τα εφφε που κατα κορον χρησιμοποιουν σε αυτο το ειδος... Λιγο echo και τονους reverb... Προσωπικα παντως και για να απαντησω στην ερωτηση σου προτιμω τα σκαφη.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2007 Προσωπικα παντως και για να απαντησω στην ερωτηση σου προτιμω τα σκαφη.... Me too...Αν και δεν ειμαι κιθαριστας! :lol: feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2007 Προτείνω και εγώ σκάφη, καμιά Gretsch, Harley benton αν δε θες να δώσεις πολλά κλπ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KostasP Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2007 Δεν υπαρχουν κιθαρες για συγκεκριμενα ειδη μουσικης. Παρε οτι σου αρεσει/βολευει & μπορεις οικονομικα ν' αντεξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frunobulax Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2007 Δεν υπαρχουν κιθαρες για συγκεκριμενα ειδη μουσικης. Παρε οτι σου αρεσει/βολευει & μπορεις οικονομικα ν' αντεξεις. Καθε πράγμα έχει τη σημειολογία του (πόσο μάλλον η σύγχρονη "ροκ" μουσική). Θα ήταν αστείο να παίζεις punk με μια prs ας πούμε... Προτείνω τέλε :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2007 tele-jaguar η προταση μου.Παιζω surf/LA grind/rockabilly και ποτε δεν υπηρξε ηχοχρωμα που να μην μπορουσα να πετυχω με καποια απ τις 2 κιθαρες, ειδικα αν η τελε εχει bigsby...Κοιτα παντως να παρεις κιθαρα με τρεμολο (απαραιτητο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ZombieTone Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2007 Και ας το παρουμε και αναποδα... Ποια ειναι η αγαπημενη σου μπαντα;... Με τι κιθαρες παιζουν αυτοι; Δηλαδη τελικα...εσενα, ποια σου αρεσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ponokefalos Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2007 Εγώ μάλον θα έπερνα κάτι σάν και αυτό: http://www.schecterguitars.com/spec.asp?id=75# Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση