Προς το περιεχόμενο

Πείτε μου ότι είμαι ο πρώτος που το σκέφτομαι!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

O σωστός ο άντρας ο πρόστυχος δεν παίζει με χορδες, παίζει με συρματόσκηνα...

Εμένα ο πατέρας μου είναι ναυτικός και θα μου φέρει κάτι παλαμάρια απο το βαπόρι, λέτε να τα χρησιμοποιήσω στη Fender για να είμαι πιο ντούρος.;

EAVY METAL IS THE LAW

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 60
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

• Moderator
Καλα καλα δε πατε να λετε?

Εγω αμα βρω 7αρες πουθενα θα τις βαλω.

Μωρέ δεν πα να βάλεις και 5άρες..... :lol: :lol: :lol:

Απλά η άποψή μου είναι ότι τα αναλώσιμα (χορδές, πένες κλπ) κατά κανόνα είναι καλύτερα να μην είναι εξεζητημένα.

εγω στην jaguar εχω 13ρες...Αμφιβαλλω αν τις εχεις δοκιμασει ποτε..

η jaguar ειναι short scale και δεν πολυκαταλαβαίνεις :wink:

κανεις λαθος, η jaguar δεν ειναι short scale αλλα medium scale και αυτο δεν νομιζω να ειναι τοσο σημαντικο στο αν "νιωθεις" την διαφορα στις χορδες..Σιγα την διαφορα τασης...

εγω στην jaguar εχω 13ρες...Αμφιβαλλω αν τις εχεις δοκιμασει ποτε..

η jaguar ειναι short scale και δεν πολυκαταλαβαίνεις :wink:

κανεις λαθος' date=' η jaguar δεν ειναι short scale αλλα medium scale και αυτο δεν νομιζω να ειναι τοσο σημαντικο στο αν "νιωθεις" την διαφορα στις χορδες..Σιγα την διαφορα τασης...[/quote']

ενοοώ ειναι shorter scale.

οτι κάνει διαφορά σίγουρα κανει, χασάπικα οσο νιωθουν οι 9αρες σε 25,5" τοσο νιώθουν και οι 10άρες σε 24". δεν κανει ΤΟΣΗ διαφορα παντως 13αρες σε κανονικη κιθάρα δεν νομίζω να αντέχονται και πολύ...

Λοιπον, με την jaguar παιζω κατα κορον surf.(=πολυ πολυ τρεμολο,+1 για heavy gauge χορδες) Επίσης, λογω του οτι δεν χρησιμοποιω βαριες πενες, οι χοντρες χορδες με βολευουν στους "πυροβολισμους"(βλεπε πως ξεκινα η missirloυ του dick dale)...+ του οτι την χρησιμοποιω και για slide, που σημαινει πως οι 12ρες ειναι υπερβολικα "λεπτες" για αυτην την δουλεια..

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου