marooned Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2007 Εγραψα και εγω κατι σαν μικρο παιδι με ενα φιλο και ειπα να το ανεβασω να μοu πειτε καμια γνωμη Your browser does not support the HTML5 audio tag http://www.noiz.gr/modules/My_Uploads/user_folders/marooned/In_A_Dark_Mood.mp3 Δυστηχως απο μιξη κλπ δεν ξερω και πολλα και λογω ελλειψης μπασιστα , ντραμερ, πληκτρα προσελαβα και μερικα VST :D οποτε ακουστε και κρινετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmoll Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2007 Γεια σου ρε marooned με τις μπλουζιές σου...Πρέπει να πονάς πολύ αδερφέ..Μπραβο φιλαράκι,πολύ ωραίος! :wink: :D If the house is rocking,don't bother knocking... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lampiris Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2007 Κατ' αρχάς μπράβο πολύ ωραίο θέμα. "ίσως γιατί πονάω και εγώ..." Με μια καλή παραγωγή θα ανέβαινε 100%. Κάπου θα πρέπει να αφήνεις το κομμάτι να παίρνει ανάσες. Να μην είναι συνέχεια το σόλο της κιθάρας μπροστά γιατί γίνεται φλύαρο. Και οι παύσεις έχουν την αξία τους. Το vst όργανο που χρησιμοποιείς προς το τέλος που κορυφώνει το κομμάτι νομίζω έχει ένα μικρό latency και θα πρέπει να φέρεις τις νότες εάν είναι midi λίγο πιό μπροστά για να κάθονται μαζί με τα άλλα όργανα. Συνέχισε την προσπάθεια και καλές εμπνεύσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marooned Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2007 Ευχαριστω για τα καλα λογια . Φιλε Lampiris εχεις δικιο σε αυτα που λες και ναι ειναι το παραδεχομαι οτι η κιθαρα το παρακανει αλλα δεν ηταν αυτη σκεψη που ειχαμε αρχικα. Το γραψαμε σε ενα βραδυ με τον φιλο μου στο στυλ " για ριξε ενα σολο απο πανω να δουμε τι θα βγει " και το αφησαμε ετσι. Καποια στιγμη ελπιζω οτι θα του κανουμε ενα μουσικο ρεκτιφιε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2007 αρχηγοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος!!! BLUES για πάντα ρε παιδιά! ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2007 με τι κιθάρα παίζεις ρε marooned αν επιτρεπεις; ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marooned Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2007 με τι κιθάρα παίζεις ρε marooned αν επιτρεπεις; Το σολο ηχογραφηθηκε με την Les Paul του φιλου μου με το overdrive να ειναι μια ευγενικη χορηγια ενος VG-88 . :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση