brightoutside Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2004 Γεια χαρα σε όλους! Είδα σε κάποια άλλα θέματα σχετικά με αγορές μέσω internet και πιο συγκεκριμένα από τον Thomann. Το site του το ήξερα αλλά ήθελα να σας ρωτήσω, πως πληρώνετε? Αναγκαστικά με πιστωτική κάρτα? Ευχαριστώ! myspace.com/figurantinyesterdaysplay Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2004 το εξηγει και το νοιζ(αν το ψαξεις)και το thomann(επεισης αν το ψαξεις) προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
brightoutside Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2004 OP Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2004 Ναι απλά ρωτάω κάποιους που έχουν εμπειρία. Για παράδειγμα στο site λέει για το Cash On Delivery.Αυτο ισχύει για την Ελλάδα, δηλαδή κάτι σαν αντικαταβολή? myspace.com/figurantinyesterdaysplay Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2004 εγω προσωπικα δεν εχω παρει τιποτα ακομη απο εκει οποτε δεν ξερω να σου πω.αλλα εχει συζητιθει ξανα το θεμα και αν ψαξεις σε παλιοτερα post θα βρεις τις απαντησεις που χρειαζεσαι.ειναι αρχη του νοιζ(και πολυ σωστη)να μην επαναλαμβανονται τα ιδια θεματα... προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Horrified Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2005 μπορειτε να δωσετε link για το παλιοτερο topic που εχει γίνει? pla mpla Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nitako Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2005 http://www.noiz.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=116&sid=c0cdafa49cf75b2e6ab74a5f97eb1450 χι greeklish, στο forum του NOIZ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ZombieTone Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2005 Βrightoutside, εχω αγορασει αρκετες φορες και απο thomann και απο musicstore. Κανενα προβλημα. Cash on delivery δεν ειναι εφικτο για την Ελλαδα. Εχω πληρωσει και με πιστωτικη αλλα και με εμβασμα μεσω τραπεζης. Στους τροπους πληρωμης στο καθε site εχει τα στοιχεια του τραπεζικου τους λογαριασμου. Πας με αυτα στη τραπεζα σου και αυτη μεταφερει τα χρηματα απο το λογαριασμο σου στο δικο τους. Αυτη η διαδικασια εχει καποια εξοδα (12euro αν θυμαμαι) τα οποια ή τα πληρωνεις εσυ ή αυτοι ή τα μοιραζεστε. Στη δικη μου περιπτωσει χρεωνω παντα αυτους χωρις προβλημα. Υπολογιζε καμια 10-15 μερες να σκασουν στο ταχυδρομειο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση