Προς το περιεχόμενο

Τα παιδιά απ'τη Nippon (japanese appreciation thread)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πω πω γέλιο με τον Chris Sfetas!!!!! ΓιααααααααΑΑΑ!!! Πρέπει να έπαιζε πολύ Shinobi όταν ήταν μικρός... ή μάλλον διαγράψτε το αυτό, οι γονείς του δεν θα είχαν καν γνωριστεί όταν υπήρχε το Shinobi στα μπλιμπλίκια...

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 86
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εεεεεεε ναι.

Πως θα πάρουν οι κύριοι το gangster? Medium-rare? Medium? Well-done? D' you want some fries or some salad with your gangster? Thank you sir.

barbecue.png

ΟΥ ΡΕ τζαπονεζόφιλοι! :twisted: :twisted: :D

one colour: black - and shades of grey

Τι χελωνονιντζάκια και Σφέτας ρε.. Κανονικοι βλοσυροί νίντζα που τα σφάζουνε όλα! Ααααααααιιιιιιιιιιιιααααααααααα!!!!!!

Να και ένα τρισκαμένο λινκ από κάποιο χαζοαμερικανακι μαλλον...

http://www.realultimatepower.net/index4.htm

Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...

EΤα Manga ποτέ δεν τα συμπάθησα (αφού ξεπέρασα την τρυφερή ηλικία των 6).

Μάλλον δεν έχεις διαβάσει το death note και το Bokurano ε; :P :P :D

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

• Moderator

Οι εμπειρίες μου από τα ταξίδια μου στην Ιαπωνία.

1. Την πρώτη φορά που βρέθηκα εκεί έτυχε να πέσω επάνω σε παιδικό μου φίλο από το σχολείο. Αρχίσαμε τα <<ελληνικά>> επιφωνήματα (Όχι ρε μ@λ@κ@, δεν το πιστέυω ρε μ@λ@κ@, τι κάνεις εδώ ρε μ@λ@κ@ κλπ...αποτέλεσμα...σκάσαν οι μπάτσοι να μας μαζέψουν για διατάραξη ειρήνης!!!!!

2. Οι γκόμενες, οι οποίες ούτως ή αλλιώς δεν μπορούν να συγκρηθόυν με τις Κινέζες, τις Ταιλανδές, τις Ινδονησιανές (TOP), η ακόμα και με τις Φιλιπινέζες, δεν θα γυρνούσαν να σε κοιτάξουν ούτε κι αν ήσουν ο τελευταίος άντρας στον πλανήτη αφού δεν είσαι Ιάπωνας, αλλά Κα΄ι΄τζιν (βάρβαρος)...

3.Για τον άνωθι λόγο δεν μπαίνεις και στα περισσότερα club...γ@μω το nightlife του Τόκιο γ@μω...

4.Αλλά και να έμπαινες, στο πιο μέτριο για πιεις 2-3 ποτάκια θα 'πρεπε να σκάσεις 200 ευρώ...

5.Όχι δεν μιλάει κανένας Αγγλικά, μην μπερδεύεσαι που όλοι σου απαντάνε ''yes''...

6.Aν χαθείς, κάνε αυτό που έκανα...σταμάτα τους μπάτσους, κάνε τους νοήματα, θα σε πάνε στο τμήμα για εξακρίβωση...και ίσως να είσαι τυχερός...

7.Είναι μεγάλες ανωμαλάρες...τέλος!!!

8.Το μόνο θετικό...είναι απίστευτα τίμιοι και μην κάνετε ΠΟΤΕ το λάθος να το αμφισβητήσετε...σηκώνει χοντρή παρεξήγηση. Απλά πιστέψτε τους...λεν αλήθεια...100%

9.Μ' όλα αυτά αν έπρεπε να μείνω εκεί μόνιμα για ένα χρόνο... θα 'κανα χαρακίρι!!!!!

10...και για να κλείσω...Νew York...THE place to be!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κοίτα όταν πήγα εγώ πρόπερσι στα 3, 5 και ειδικά στο 2 είδα το ακριβώς αντίθετο! Και όταν χανόμουν, σε δευτερόλεπτα κάποιος με έπαιρνε από το χέρι σχεδόν, και με πήγαινε όπου ήθελα. Και στα μαγαζιά έμπαινα (και από τιμές δεν ήταν και τόσο τραγικά) και τα κοριτσάκια ήταν γεμάτα διάθεση!

Εκτός και αν πήγες μόνο Τόκυο που αυτό είναι μοιραίο σφάλμα! Αυτό είναι άλλο κράτος εντελώς!

Δεν ξέρω ίσως να βοήθησε και το γεγονός ότι ξέρω λίγα Ιαπωνικά, οπότε και με την γοητεία μου τους σκλάβωσα ως έθνος :lol:

• Moderator

Δως μου και 'μένα τα φώτα σου...που πήγες; πως τις έριξες;;;;;

Eγώ έχω πάει Υokohama, Tokio, και δυο μικρότερα ας πούμε χωριά που δεν μου σκάνε τώρα (εκεί όμως όντως δεν πήγα για clubbing)...α θημήθηκα το ένα Nagoya...και καλά όλα τα άλλα, αλλά βρήκες και normal τις τιμές!!!! Mάλλον έχεις δίκιο δεν πρέπει να έχουμε πάει στην ίδια χώρα...

Όχι δεν μίλησα για νορμαλ τιμές. Απλά πλέον σε σχέση με την αθήνα δεν είναι και τόσο πολύ ακριβότερη. Εξαίρεση το Τοκυο και το προάστιο πλέον Υokohama.

Κοίτα είχα πάει Yokohama, Kyoto, Kobe, Osaka (ειδικά εκεί πέρασα απίστευτα) Hiroshima και Sapporo με τα χιονοδρομικά (αλλά έκατσα μόνο 2 μέρες και δεν το χάρηκα). Και με τιμές όχι τόσο τραγικές!

Πάντως σίγουρα πήγες Ιαπωνία; Παίζει να είσαι και ο μοναδικός που τα τράβηξε από τον κόσμο όλα αυτά που λες! Συνήθως οι υπόλοιποι μένουν από την φιλοξενία των Ιαπώνων! Ίσως επειδή δεν ξέρουν αγγλικά, γιαυτό στην αρχή είναι ψιλοαπόμακροι. 1-2 μπούρδες στα γιαπωνέζικα άμα πετάξεις θα είσαι κομπλέ!

Μπορεί να φόραγε κανένα μπλουζάκι με στάμπα την έκρηξη ατομικής βόμβας, γι αυτό δεν τον κάναν παρέα και τον κυνηγούσε η αστυνομία. :lol: :lol: :lol:

H κάτι τέτοιο ας πούμε.. :lol: :lol: :lol: :lol:

NA_3rd_World_Genocide_shirt.jpg

Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...

• Moderator

Κοίτα, δεν είπα ότι ήταν αφιλόξενοι, ούτε αγενείς...ήμουν πολύ συγκεκριμένος...είπα ρατσιστές!!! Αλλά πολύ τυπικοί κατά τ' άλλα!!!

Μάλλον και τα ''yes'' που σου λένε, παρ' όλο που τελικά σε μπερδεύουν γιατί δεν ξέρεις αν σε κατάλαβαν ή οχι, από ευγένεια το κάνουν για να μη σε στενοχωρήσουν!!!

Τώρα δεν ξέρω αν εσύ ήσουν με κάποιο group οπότε θα ήταν σαφώς πιο εύκολο να συννενοηθείς, εγώ ήμουν μόνος μου, και παρ΄όλες τις καλές μου προθέσεις, άκρη δεν έβγαζα!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου