Προς το περιεχόμενο

Τα παιδιά απ'τη Nippon (japanese appreciation thread)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

και καλά η Αγγλία δεν αυτοπλασάρεται και αυτή ως πολυπολιτισμική χώρα που μπορεί να αφομοιώνει όλους τους λαούς;

καλα.... :roll:

ακομα και ο τελευταιος πεταμενος αλκοολικος ανθρακωρυχος απο το Μαντσεστερ νομιζει οτι ειναι ....αριστοκρατης και κληρονομος της μεγαλης Βρεττανικης Αυτοκρατοριας..(τι μου θυμιζει αυτο?τι μου θυμιζει?? :lol: :lol: )

αυτο βεβαια ειναι καλα κρυμμενο και το διαππιστωνεις μετα το...14ο pint ΤΕΤLEY'S... :lol: :?

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 86
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εγώ μίλησα για την Αγγλία, όχι για τους ¶γγλους.

Τόσα χρόνια ο Τονι έβγαινε και μίλαγε για πολυπολιτισμούς, παγκοσμιοποιήσεις και μπλα μπλα μπλα και δώσε από εδώ δώσε από εκεί και απέκτησαν πόσους ξένους;

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Σιγα μη πηγανε οι ...ξενοι στην Αγγλια λογω του ...Τονυ.. :lol:

Οπως και σε ολες τις πρωην ευρωπαϊκες αυτοκρατοριες οι τωρινοι μεταναστες προερχονται απο τις πρωην αποικιες τους... :wink: (αφου τους...μαμησανε καλα καλα τις χωρες τους,τους "αναγκασαν" μετα να μεταναστευσουν στη Βρεττανια για αναζητηση "καλυτερης τυχης" (my ass.... :twisted: )

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

και το χειρότερο είναι ότι τους φέρονται ακόμα σαν πολίτες όχι δεύτερης, αλλά δέκατης κατηγορίας, όπως παλιά...

Dreamers come and go, but a dream's forever

Μου το έστειλε σήμερα ένας φίλος :

http://rumandmonkey.com/widgets/toys/namegen/721A

Dimitris = Hisamitsu Mitsubishi

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

takis=Tamaki Takemitsu :lol: :lol:

Σιγα μη πηγανε οι ...ξενοι στην Αγγλια λογω του ...Τονυ.. :lol:

Γιατί είπα πουθενά ότι πήγαν λόγο των ωραίων του ματιών;

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Για να επιστρέφουμε στο θέμα, αυτό που μου κέντρισε το ενδιαφέρον με τους Ιάπωνες ήταν οι αξίες και τα αυστηρά ήθη και έθιμά τους σε συνδυασμό με μια ιδιαίτερη "μελαγχολία" που τους διακρίνει στις ταινίες και στα σχέδια.

Πάντως έχουν και πολύ πλάκα στο χιούμορ τους και έχει φάση και ο τρόπος που φωνάζουν σε ανύποπτες φάσεςι για τα δικά μας δεδομένα.

Σα γλώσσα τη βρίσκω φοβερή και θα'θελα να μάθω περισσότερα απ'τα πολύ βασικά.

Όπως και να την επισκεφτώ αλλά προς το παρόν δεν παίζουν αρκετά φράγκα για να το ευχαριστηθώ όπως θέλω.

Τα γκομενάκια εκεί είναι γκομενάκια πάντως, και δω αναλόγως τη φάση θα σε φτύσουν και ας είσαι ο Αλαίν Τρελόν. Θέλουν τον τρόπο τους 8)

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Τα γκομενάκια εκεί είναι γκομενάκια πάντως' date=' και δω αναλόγως τη φάση θα σε φτύσουν και ας είσαι ο Αλαίν Τρελόν. Θέλουν τον τρόπο τους 8)[/quote']

Μωρέ δεν πρέπει να είσαι ο Αλαίν Τρελόν, ο ... Αλαίν Ντεπόν (τώρα και σε αναβράζοντα δισκία) πρέπει να 'σαι για να την βγάλεις καθαρή με τα γκομενάκια... Ξέρω τι σε λέωωωωω...

LEGO people live in houses made of their own flesh.

Τα γκομενάκια εκεί είναι γκομενάκια πάντως' date=' και δω αναλόγως τη φάση θα σε φτύσουν και ας είσαι ο Αλαίν Τρελόν. Θέλουν τον τρόπο τους 8)[/quote']

Μωρέ δεν πρέπει να είσαι ο Αλαίν Τρελόν, ο ... Αλαίν Ντεπόν (τώρα και σε αναβράζοντα δισκία) πρέπει να 'σαι για να την βγάλεις καθαρή με τα γκομενάκια... Ξέρω τι σε λέωωωωω...

Θα προσεθετα επισης,οτι οι αντρες πρεπει να εφαρμοσουμε ενιαια τακτικη εξωτερικης πολιτικης και διπλωματιας απεναντι στις γυναικες,οπως επισης..... Να μαθουμε να λεμε σωστα ψεμματα!!!!!! :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted:

feel da FUNK blast

Αυτό με τα ψέμματα βασικά δεν μπορεί να εφαρμοστεί από όλους, όπως εγώ π.χ. είμαι άτομο χωρίς μνήμη, ξεχνάω τα πάντα πριν τα ακούσω.

Μου είχε βγεί πολύ ξυνό αυτό κάποτε με κάτι γκόμενες που είχα.

LEGO people live in houses made of their own flesh.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου