Προς το περιεχόμενο

Τα παιδιά απ'τη Nippon (japanese appreciation thread)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

απο Σεπτεμβρη που θα ΓΥΡΙΣΩ απο την ΙΑΠΩΝΙΑ

Έχω χρόνο μέχρι το Σεπτέμβρη να σκεφτώ τι θέλω να μου φέρεις!!! :D

www.facebook.com/YourPaintedSmile

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 86
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Κοιτάξτε, πολλοί νομίζουν ότι το εξωτερικό σαν "εξωτερικό" είναι ωραία εμπειρία - και είναι - αλλά όταν έχεις να το ζήσεις για ένα τέτοιο χρονικό διάστημα δεν έχει καμία σχέση με διακοπές. Θυμάμαι όταν είχα πρωτοδεί το "Lost In Translation" είχα μαγευτεί και η φαντασία μου οργίαζε, αλλά μετά αντιλήφθηκα ότι η αλλαγή θα έμοιαζε λίγο με το να πάω να μείνω στη Σελήνη. Καμία σχέση με ήθη και έθιμα που έχουμε συνηθίσει ή έστω έχουμε ακούσει. Εντελώς διαφορετικός κόσμος. Επιφυλάσσομαι πάντως, υπάρχουν και postdoc...

Μπάι δε γουέη, οι Γιαπωνεζούλες - αν και πολύ πιο classy από τις χωριατοκινεζούλες - δεν είναι καθόλου του τύπου μου...

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

bloody φίλε μου, σίγουρα δεν θέλεις να σου πω την άποψη μου... ¶λλωστε είπες "ευγενικά"................... :D

LEGO people live in houses made of their own flesh.

Sushi,Manga,γκομενακια που περιτριγυριζονται απο μυθους, cult rockabillαδες (βλεπε mystery train), φωτογραφικες μηχανες και φυσικα... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΚΟΣ (Απο αυτον πηρε το ονομα του το Tokio)

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ???

(Sf, θελω γραμματοσημα plzzzzzzz!)

• Moderator

...ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΚΟΣ (Απο αυτον πηρε το ονομα του το Tokio)

.....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ναι, και η "Μπάχα" από το Σβαρτσενέγκερ.

Αν νομίζετε ότι έκανα μ@!κία πείτε το ευγενικά' date=' ε;

[/quote']

Βέλγιο vs Ιαπωνία

κάτι μου θυμίζει αυτό...

δές το Fear and Trembling για μια άποψη...

Ούτε καν την ήξερα την ταινία... πότε βγήκε; Λες να την πετύχω σε dvd; Με ενδιαφέρει!

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Ούτε καν την ήξερα την ταινία... πότε βγήκε; Λες να την πετύχω σε dvd; Με ενδιαφέρει!

Να τη δείς οπωσδήποτε.

Βγήκε το 2003, είναι του Alain Corneau που είχε κάνει το "Όλα τα πρωϊνά του κόσμου".

Σε dvd έχει βγεί (την έχω δει Ελλάδα), μπορείς να το ψάξεις και με τον τίτλο "Stupeur et tremblements"

Πω εγώ κυνηγάω μετά το μεταπτυχιακό να κάνω διδακτορικό στους φίλους μου και άλλοι αντί αυτών επιλέγουν Βέλγιο :(

Souperfunk με το που θα πας Νιχον τράβα παίξε με τις καινούριες Edwards. Όλοι λένε ότι είναι ίσως η πιο υποτιμημένη μάρκα κιθάρας εξ' Ιαπωνίας και όχι μόνο. Μετά πες εντυπώσεις! Έχω φαγωθεί εδώ και κανά χρόνο περίπου να πετύχω καμιά τέτοια, αλλά μάλλον του χρόνου θα το κάνω, που θα πάω στα νησιά (Πριν 2 χρόνια που ξαναπήγα δεν τις ήξερα :( ) Α και για Γιαπωνέζικα πάμε μαζί! :lol: :lol:

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Και οι cult ταινίες με νιντζα μ'αρέσουν. Είχα καεί όταν ήμουν φοιτητής. Το ITV (τοπικό κανάλι στα Γιάννενα) έδειχνε συνέχεια για μια περίοδο πριν κάτι χρόνια.

ninjaparty.jpg

Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου