Superfunk Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2007 Η κιθάρα αποτελεί μέρος του "στησίματος" και της αναγνωρισιμότητας του καλλιτέχνη και πολύ πιθανό μέρος του συμβολαίου, βλέπε ποσες signature κιθάρες εχει βγάλει η Fender, Ibanez κλπ Μου είναι εντελώς αδύνατο να πιστέψω ότι σε συμβόλαια συναυλιών χιλιάδων δολαρίων ο οποισδήποτε κιθαρίστας θα πήγαινε με μία κιθάρα, την "αγαπημένη" του. σε αυτο εχεις απολυτο δικιο. Μαλιστα υπαρχει και το υπερ-προσφατο παραδειγμα του Andy Summers ο οποιος στην περιοδεια των Police εχει απογοητευσει οικτρα ολους τους θαυμαστες του γιατι (λογω προβληματων στα ηλεκτρικα της) δεν χρησιμοποιει την signature telecaster του αλλα την παλια του 63αρα Strat..... :cry: ειναι δε τοσο μεγαλη η "κατακραυγη" που αναγκαστηκε να "δεσμευθει" οτι εις το εξης θα την χρησιμοποιει..... 8O το ιδιο και με τον Bruce που υστερα απο απαιτηση του....κοινου χρησιμοποιει εστω και σε ενα μονο κομματι την εντελως διαλυμμενη esquire του... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2007 Βρήκα στο TDPRI αυτές τις συλλεκτικές photos: Φτυστός ο Χρηστάκης ο Δάντης !!! :lol::lol::lol::lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2007 Πάντως η κιθάρα του srv μου φαίνεται αρκετά λογικό να γίνει έτσι. Με 100-150 shows τον χρόνο και δεδομένου του ξύλου που έτρωγε, πώς να μη γίνει έτσι; one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Angelos Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2007 Πάντως η κιθάρα του srv μου φαίνεται αρκετά λογικό να γίνει έτσι. Με 100-150 shows τον χρόνο και δεδομένου του ξύλου που έτρωγε' date=' πώς να μη γίνει έτσι;[/quote'] Του David Gilmour γιατί είναι τζάμι άραγε ? Δεν έκανε συναυλίες ? ... μιλάω για εκείνη την Candy Apple Red με το Maple μπράτσο και τους EMG μαγνήτες, την αναγνωρίζετε φαντάζομαι ? Δεν την μπερδεύετε με την κιθάρα κάποιου άλλου ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2007 ενδιαφερουσες φωτο βεβαια δεν ξερω αν ειναι η ΙΔΙΑ κιθαρα και στις δυο μια και στην "μαυροασπρη" η κιθαρα δεν εχει το ΑΝΑΠΟΔΟ τρεμολο της "γνωστης" κιθαρας του SRV... 8O Στις εγχρωμες παλι υπαρχει το αναποδο τρεμολο αλλα δεν η κιθαρα δεν εχει το αυτοκολητο που "καλυπτε" την "hack job" που ειχε κανει ο SRV για να το βαλει (ηθελε να μοιαξει στον Jimmy βλεπεις.. :lol: ) αντιθετα φαινεται οτι εχει γινει δουλεια απο επαγγελματια τεχνιτη μια και δεν βλεπω "φαγωματα" στο φινιρισμα...αρα μπορει να ειναι και διαφορετικη κιθαρα.... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2007 Πάντως η κιθάρα του srv μου φαίνεται αρκετά λογικό να γίνει έτσι. Με 100-150 shows τον χρόνο και δεδομένου του ξύλου που έτρωγε' date=' πώς να μη γίνει έτσι;[/quote'] Του David Gilmour γιατί είναι τζάμι άραγε ? Δεν έκανε συναυλίες ? ... μιλάω για εκείνη την Candy Apple Red με το Maple μπράτσο και τους EMG μαγνήτες, την αναγνωρίζετε φαντάζομαι ? Δεν την μπερδεύετε με την κιθάρα κάποιου άλλου ? αυτη ΔΕΝ εχει ΝΙΤΡΟ φινιρισμα....... :wink: και βεβαια δεν την χρησιμοποιουσε παντοτε αλλα τα τελευταια χρονια μονο.... :wink: (ασε που οταν τους ειχα δει ζωντανα ειχε ΕΠΤΑ-ΟΚΤΩ ιδιες τετοιες strat πανω στη σκηνη!!! :lol: ) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2007 Πάντως η κιθάρα του srv μου φαίνεται αρκετά λογικό να γίνει έτσι. Με 100-150 shows τον χρόνο και δεδομένου του ξύλου που έτρωγε' date=' πώς να μη γίνει έτσι;[/quote'] Του David Gilmour γιατί είναι τζάμι άραγε ? Δεν έκανε συναυλίες ? ... μιλάω για εκείνη την Candy Apple Red με το Maple μπράτσο και τους EMG μαγνήτες, την αναγνωρίζετε φαντάζομαι ? Δεν την μπερδεύετε με την κιθάρα κάποιου άλλου ? αυτη ΔΕΝ εχει ΝΙΤΡΟ φινιρισμα....... :wink: και βεβαια δεν την χρησιμοποιουσε παντοτε αλλα τα τελευταια χρονια μονο.... :wink: (ασε που οταν τους ειχα δει ζωντανα ειχε ΕΠΤΑ-ΟΚΤΩ ιδιες τετοιες strat πανω στη σκηνη!!! :lol: ) Επίσης δεν έχω δει τον Γκίλμουρ να πετάει στο πάτωμα την στρατ, να την κάνει σβούρες κρατώντας την απ' το τρέμολο, να χτυπάει μ' αυτήν τον ενισχυτή και γενικά να την κακοποιεί βάναυσα. :wink: one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2007 Έξαρχε' date=' μπας και είχες κανά... παππού roadie του Rory;;;[/quote'] ο Παππους μου Κωστας Εξαρχος στην αλβανια οταν πολεμουσε συναντησε τον Rory ο οποιος ηταν σε Ευρωπαικη περιοδια και του ρελικαρε την τοτε καινουρια του Στρατ. ετσι για την ιστορια ενα documento :lol: www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2007 Το 'ξερα εγώ... βρώμα η δουλειάααα... LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sakisep91 Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2012 Εδω καπου στο 8:17 υπαρχει ενα δειγμα τρυφερης αντιμετωπισης της ομορφοτερης (κατ εμε) strat ever. Καθως επισης στο 9:00 βλεπουμε και ενα εναλλακτικο τροπο σκουπισματος τον χορδων live. Θέλω Rory,Jimi,Stevie ray μαζί live! Τι ζηταω πια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση