Superfunk Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2007 Κατι που ισως διαφευγει σε πολλους ειναι οτι και οι δυο κιθαρες ηταν βαμμενες με ΝΙΤΡΟ. :wink: Το νιτρο απο πλευρας αντοχης (ειδικα το nitro των pr cbs Fender) ειναι για την ΠΛΑΚΑ.... :lol: ακομα και να το ΦΥΣΗΞΕΙΣ με λιγη δυναμη παει περιπατο.... :lol: Αν σκεφτεις δε και πως φεροτανε και οι δυο τους στις κιθαρες τους ευκολα βγαινει το συμπερασμα.... :wink: Κιθαρες βαμμενες με poly δεν υπαρχει περιπτωση να "γερασουν" ετσι ,γερνανε και αυτες αλλα περισσοτερο κατα αυτον τον τροπο (φωτο απο την 71αρα μου tele) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2007 Για αυτές τις κιθάρες δεν υπήρξε η εποχή της "αθωότητας"??? :lol: Γιατί τα περισσότερα πράγματα είναι κυρίως θέμα marketing και χρημάτων ... αλλα είμαι σίγουρος ότι το ξέρεις ήδη. :wink: ¶ντε για τον SRV να το πεις αυτό... Αλλά για τον Rory που ήταν από όσο ξέρω ΕΝΤΕΛΩΣ εκτός παιχνιδιού marketing' date=' λες να ισχύει κάτι τέτοιο?? ΑΠΙΘΑΝΟ... :roll: Παρεπιπτώντως, αυτές οι κιθάρες έκαναν και το γύρο του κόσμου 200 φορές η κάθε μία, έχουν ηχογραφηθεί, έχουν κάνει ζωντανές εμφανίσεις με τα αφεντικά τους milion times, τις έχουν μεταφέρει roadies & roadies και έχουν φάει σάλτα από πολλές νταλίκες και αμάξια..... Λες οι roadies να τις μετέφεραν χύμα χωρίς καν θήκη??? :lol:??? Δεδομένου μάλιστα ότι ΚΑΙ ΟΙ 2 για τους κατόχους τους ήταν πολύ σημαντικές και είχαν πολύ μεγάλη συναισθηματική αξία? Κι αυτό απίθανο μου φαίνεται...:roll: Οπότε λογικό είναι να γίνουν έτσι..... και να μην έχουμε πολλά ενδιάμεσα στοιχεία...... Μα δεν έχουμε ΚΑΝΕΝΑ!!! Αυτό είναι το θέμα... www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2007 Ηλία τελικά έχουμε κοινά... Λες να το ψάξουμε??? Ταιριάζουμε τα 2 μας :lol::lol::lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2007 επισης μη ξεχναμε οτι στα 70s και early 80s υπηρχε μια "τρελλη" μοδα για natural φινιρισματα και πολλοι κιθαριστες "εξυναν" τις κιθαρες τους απο το φινιρισμα για να αποκτησουν "καλυτερο" :roll: ηχο και natural look.....(βεβαια οσοι τωρα εχουν στην κατοχη τους "ξυσμενες" Gibson & Fender πριν το 76 βαρανε τα κεφαλια τους στον τοιχο γιατι οι κιθαρες εχουν χασει λογω του non original finish το 50% της αξιας τους...... :roll: ) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taq Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2007 Την βρήκε λένε σύντομα' date=' ήταν φρικαρισμένος γιατί ήταν από τις πρώτες στρατ που είχαν "σκάσει" μύτη στην Ιρλανδία όταν την αγόρασε και ήταν πολύ συναισθηματικά δεμένος μαζί της. :wink:[/quote'] Η πρώτη για την ακρίβεια ;) Ναί η πρώτη, στο ενδιάμεσο, μέχρι να την βρεί.. έπαιζε με μία τέλε butterscotch blonde, και είχε ξενερώσει με την ζωή του.... τον έχω σε ένα βίντεο που παίζει και η φαλτσαδούρα και τα νεύρα πάνε σύννεφο.... :lol: :lol: In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2007 Νομίζω μάλιστα ότι για να βρεθεί η κλεμμένη strat είχαν επιστρατευτεί και τα τοπικά media...;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taq Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2007 Ηλία οι κιθάρες, δεν είναι πάντα στην θήκη κατά την μεταφορά τους, από τα παρασκήνια στην σκηνή και μετά πάλι πίσω, εσύ έχεις δεί πολλούς roadies να κουβαλάνε στα παρασκήνια τις κιθάρες με τις βαλίτσες? :lol: Μετά το λάιβ, ναι όταν φθάνουν ναι, αλλά υπάρχουν χιλιάδες ενδιάμεσες στιγμές, που ατυχήματα γίνονται...... ΔΕΝ είναι όλοι Ηλίες να μην τις χάνουν από τα μάτια τους.... το πιό λογικό είναι αυτό που λέω, σύν αυτό που λέει ο Νίκος σχετικά με την αντοχή της βαφής.... :wink: In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Angelos Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2007 Αν οι κιθάρες δεν ήταν όπως είναι δεν θα συζητάγαμε για αυτές (και κατ' επέκταση για τους ιδιοκτήτες τους) μετα απο τόσα χρόνια. Η κιθάρα αποτελεί μέρος του "στησίματος" και της αναγνωρισιμότητας του καλλιτέχνη και πολύ πιθανό μέρος του συμβολαίου, βλέπε ποσες signature κιθάρες εχει βγάλει η Fender, Ibanez κλπ Μου είναι εντελώς αδύνατο να πιστέψω ότι σε συμβόλαια συναυλιών χιλιάδων δολαρίων ο οποισδήποτε κιθαρίστας θα πήγαινε με μία κιθάρα, την "αγαπημένη" του. Οσο για αυτά τα "συναισθηματικά δεσίματα" ... θα πώ κακία :twisted: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taq Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2007 Νομίζω μάλιστα ότι για να βρεθεί η κλεμμένη strat είχαν επιστρατευτεί και τα τοπικά media...;) Σωστά και είχε υπερτονιστεί η μελαγχολία του Rory για το γεγονός μέχρι την στιγμή που τελικά ο νέος "κάτοχος" την εμφάνησε κάπου.... In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taq Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2007 Μου είναι εντελώς αδύνατο να πιστέψω ότι σε συμβόλαια συναυλιών χιλιάδων δολαρίων ο οποισδήποτε κιθαρίστας θα πήγαινε με μία κιθάρα' date=' την "αγαπημένη" του. :[/quote'] Σίγουρα θα υπήρχε backup όργανο για τον Rory , αλλά αυτός με την ίδια έπαιζε παντού στα λάιβ και μόνο με αυτή έγραφε στο στούντιο ....τι να κάνουμε... In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση