db548 Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2007 Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να πλησιάσω τον ήχο της κιθάρας του Jani Liimatainen? Έχει κανείς κανα patch σε V-Amp, POD XT ή Guitar Rig? Ξέρω δεν είναι κ πολυ γνωστός κιθαρίστας αλλά έχει χαρακτηριστικό ήχο που ψάχνω. Thanx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2007 Patches δεν έχω να προτείνω προσωπικά (απεταξάμην τις πεταλιέρες!), ίσως έχουν να προτείνουν κάτι οι συνφορουμίτες πάνω στα τρία αυτά μηχανήματα. Πάντως αν ήμουν στη θέση σου θα κοιτούσα εδώ: http://www.janiliimatainen.net/frame/frame-e.htm (στο equipment). Αν εξαιρέσουμε τον high tech ψιλοχαμό, μου φαίνεται ένα τυπικό metal setup με Ibanez - Jackson και Mesa Triaxis... οπότε νομίζω ότι θα το πετύχαινες αν έπαιζες με μια παρόμοια κιθάρα, έπαιρνες έναν high gain ήχο της κατηγορίας "Recto", "US High Gain" ή όπως αλλιώς το βαφτίζουν στην πεταλιέρα σου και προσέθετες τα ανάλογα εφφέ σύμφωνα με το εκάστοτε κομμάτι, πχ delay εδώ, whammy εκεί κλπ. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex-is Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2007 Σε πολλα videos των εχω να παιζει με POD το 2 νομιζω. SONATA ARCTICA=Respect www.myspace.com/alexiguitar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2007 Εμένα πάλι μου ακούγεται πολύ Marshaliκός ο ήχος του γιατί δεν έχει τον χύμα αμερικάνικο ήχο :wink: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sozos Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2007 Τα μονα πραγματα που χρειαζεσαι ειναι ενας mesa boogie , μια Ibanez και ενα καλο compressor. Το podxt εχει σιγουρα τουλαχιστον μια προσομοιωση boogie και κομπρεσορακι οποτε ευκολα μπορεις να φτιαξεις ενα ηχο απο την αρχη. [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση