bloody_sunday Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2007 Τόσα ωραία χρωματάκια και θα πέσετε στο κατράμι; Δεν νομίζω ότι της πάει... Όσον αφορά στους humbuckers, εγώ θα ήθελα έναν, όπως στo μοντέλο του Keith Richards. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2007 εγω ειμαι της αποψης καποιος να εχει μια αληθινη telecaster(που λεει και ο superfunk :) ) με 2 μονους και μια fully humbackered. btw η telecaster στην οποια αναφερομαστε, ειναι μακραν απ τις ομορφοτερες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2007 εγω ειμαι της αποψης, πως οταν εχεις μια τελε, απο "πανω" βαλε οτιθες, αρκει να μην πειραξεις τον "κατω" γιατι μετα δεν ειναι τελε! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
electric_wizard Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2007 Δεν πίνω δυστυχώς... Αύριο γράφω μάθημα! (Καταραμένε Fourier...) :evil: :evil: :evil: Μή μου πεις ότι είσαι αυτοματιστής και δίνεις ΨΕΣ!! Αν ναι' date=' καλή επιτυχία συνάδελφε!:P :D[/quote'] Όχι είμαι ηλεκτρολόγος (πολυτεχνείου) και δίνω (έδινα) διαφορικές εξισώσεις για πτυχίο. :cry: :cry: :cry: The World Was A Mess But His Hair Was Perfect... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση