YABASTA Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2007 γεια χαρα... Γνωριζει κανεις που ειναι φτιαγμενη αυτη η κιθαρα? Σκεφτομαι να την αγορασω για αυτο... http://www.thomann.de/gr/fender_72_telecaster_deluxe_bk.htm ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takissam Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2007 Το λεει και μονη της η περιγραφη :D "FENDER MEX `72 TELECASTER DELUXE" OMEGA MONOLITH Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
YABASTA Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2007 ωπ ναι εχεις δικιο...και να φανταστεις οτι το κοιταξα πανω απο 30 φορες. ελεος :? anyway ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2007 ωραιο εργαλειο... 8) feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lost_Highway Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2007 ωραιο εργαλειο... 8) +1 Μη φεύγεις θηρίο, θηρίο με τα σιδερένια δόντια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2007 ωραιο εργαλειο... 8) +1 Δεν το εννοείτε, έτσι; :? τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2007 Μάλλον φταίει η ζέστη. Ή οι μπύρες. Ή και τα δύο. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lost_Highway Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2007 ωραιο εργαλειο... 8) +1 Δεν το εννοείτε' date=' έτσι; :?[/quote'] Δεν ξέρω για τον Pastelius, εγώ το εννοώ πάντως. Μη φεύγεις θηρίο, θηρίο με τα σιδερένια δόντια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
electric_wizard Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2007 ωραιο εργαλειο... 8) +1 Δεν το εννοείτε' date=' έτσι; :?[/quote'] Φυσικά και το εννοούν!!! ;) +10 κι από εμένα για την επιλογή! Μάλλον φταίει η ζέστη. Έχω air-condition! :P Ή οι μπύρες. Δεν πίνω δυστυχώς... Αύριο γράφω μάθημα! (Καταραμένε Fourier...) :evil: :evil: :evil: The World Was A Mess But His Hair Was Perfect... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2007 Δεν ξέρω για τον Pastelius' date=' εγώ το εννοώ πάντως.[/quote'] ΟΚ, πάω πάσο... :wink: Αλλά δεν μ'αρέσει με τίποτα. :mrgreen: τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση