Wind Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2007 Με αφορμή το poll για τον αγαπημένο μας ντράμμες σκέφτηκα να γράψουμε μερικά αγαπημένα μας ντραμ patterns από κομμάτια που γουστάρουμε. ΠΧ εμένα οι δύο αγαπημένοι μου drummers είναι ο Steve Gadd και ο Jeff Porcaro. Από Steve Gadd τρελαίνομαι για το κουπλέ στο κομμάτι Paul Simon - 50 ways to leave your lover Από Jeff Porcaro έχω μείνει άναυδος με το κουπλέ στο κομμάτι Michael MacDonald - I Keep Forgetting http://www.myspace.com/johnmelasmusic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2007 Red baron-Billy Cobham... Samba song -Steve Gadd (απο το friends του Chick Corea) Majestic dance- Lenny White(με return to forever) feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kontras Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2007 Θα συμφωνήσω εν μέρει με τον pastelius, ως προς τον ντράμμερ. Το groove που μου χει κάτσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια και κάθε φορά που το ακούω παθαίνω χεντμπαγκερισμό και ποδοκρουσία ( :D ) είναι από Billy Cobam το Stratus Dreamers come and go, but a dream's forever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2007 παθαίνω χεντμπαγκερισμό και ποδοκρουσία ( :D ) Σε ψηφιζω για προεδρο! ... είναι από Billy Cobam το Stratus ...'Πρασινα' drums! :lol: :lol: :lol: Θεϊκο groove.Aγγιζει την τελειοτητα :wink: feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kontras Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2007 Nαι ρε παιδί μου τίντούτος... Τόσο απλό αλλά τόοοοοοοοοοσο groove Dreamers come and go, but a dream's forever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2007 Οτιδήποτε απο DeLorenzo (drummer των Violent Femmes)....και περισσότερο το groove του Kiss Off... Why cant I get just one F$*K? Τα σπαει...Και δεν ειναι και τπτ πολυπλοκο.... Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση