longshadow Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2007 Επειδη εχω πληροφορηθει οτι τα συγκεκριμενα θα ερθουν ελλαδα (αν δεν εχουν ερθει ηδη) και επειδη ακουω πολυ καλα σχολια γι'αυτα στο internet ,αναρωτιεμαι αν κανενας φιλος "νοιζας" εχει προσωπικη εμπειρια ωστε να καταθεσει αποψη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
liakos Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2007 ελα ρε συ!νομιζω τα φερνει ο κουρμπης. εχω ακουσει το direct drive οχι ομως για πολυ για να εχω ολοκληρωμενη αποψη αλλα μου ειχε αφησει πολυ καλη εντυπωση και ηταν ενα πολυ καλο od απο τα top που εχω ακουσει(δεν εχω ακουσει και πολλα αλλα λεμε τωρα) Practice cures most tone issues - John Suhr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2007 εχουν ερθει δηλαδη?.....(ασχετο.....αλλα ειχα την εντυπωση οτι η strat σου δεν ηταν κοκκινη αλλα natural finish.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
liakos Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2007 ειναι του τραγουδιστη της μπαντας που παιζω και η δικια μου ειναι Butterscotch Blonde οχι natural finish! :evil: 8) :lol: Practice cures most tone issues - John Suhr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2007 sorry....my bad. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2007 Administrator Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2007 Παιδιά, υπάρχουν και τα προσωπικά μηνύματα. Ας μη αποπροσανατολίζουμε τα θέματα χωρίς λόγο. Ευχαριστώ. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση