korg_nikos Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2007 Καταρχήν να ζητήσω συγγνώμη αν ακούστηκα (μάλλον διαβάστηκα) επιθετικός. Δεν ήταν στις προθέσεις μου. Η απάντησή μου δεν απευθύνεται προσωπικά σε σένα. ¶λλωστε γι αυτό την έκανα δημοσίευση και δεν έστειλα pm. Θεωρώ πάντως οτι το να ασχολείσαι με σύνθεση ήχου έχοντας ως στόχο να φτιάξεις κάτι συγκεκριμένο χωρίς βέβαια να χρησιμοποιείς samples είναι η καλύτερη εξάσκηση-τριβή στη σύνθεση ήχου. Μιλάω πάντα για αυτούς που ξέρουν τι κάνουν και όχι για αυτούς που αλλάζουν απλά multisamples ή μοντέλα κυματομορφών πάνω σε έτοιμους ήχους. Όσο για την αντιπροσωπεία σε παρόμοια ερώτηση που έκανα ξέρεις ποια ήταν η απάντηση? Αν σε ενδιαφέρει να μάθεις πες μου να στη στείλω με pm γιατί δεν θέλω να τη δημοσιεύσω. Εγώ προσωπικά δεν τους κατηγορώ διότι έχουν διάθεση να σε βοηθήσουν αλλά επαναλαμβάνω οτι όλοι οι αντιπρόσωποι εχουν κύριο σκοπό τις πωλήσεις και όχι το after sales support. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ChRiS82 Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2007 1 ερώτηση που απευθύνεται στον Wow! που έχει να κάνει με τους "χρόνια" τώρα λαϊκούς "πληκτράδες (παράλληλα και άλλου ρεπερτορίου). Γιατί ενώ η τεχνολογία προχωράει παραμένουν σε συγκεκριμένες αναβαθμίσεις οργάνων όπως (plus/moss) δηλαδή σε "παλιές" μηχανές σύνθεσης; Γιατί δηλαδή "πλασάρουν" τη νέα τεχνολογία παράλληλα με κάποια δυνατότητα παλιάς μηχανής σύνθεσης (Ζ1/Prophecy/..).. ? Σαφώς καλύτερο το καινούργιο,,σαφώς καινούργιες και καλύτερες δυνατότητες αλλά κάποια πράγματα νομίζω έχουν σταθερές αξίες,γι'αυτό και κάποια πράγματα παραμένουν στο εμπόριο για πολλά χρόνια και κάποια σβήνουν γρηγορότερα... Παίζει σημαντικό ρόλο πιστέυω το μουσικό άκουσμα/ρεπερτόριο του καθενός για να δώσει μια απάντηση εδώ.. Υ.Γ. Καλό το Μ3 άλλα δώσε μου μια "moss" (μετάφραση: ένα Ζ1) να παίξω κανένα "σολάκι".. Τι θέλει να πει ο ποιητής; Θέλει να πει πως προσωπική μου άποψη είναι οτι και οι 2 έχετε δίκιο,αυτοί που φταίνε είναι οι εταιρίες που μας βγάζουν του ζουμί για να πετύχουμε κάτι σωστό και ωραίο με το δικό μας αυτί ο καθένας. Φιλικά και προς τους 2 σας. http://chris82.co.nr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pliktro Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2007 To M3 εχει μεσα το Ζ1 ενσωματωμενο. Νομιζω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MOTIFNICK Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2009 το Μ3 δεν εχει βρε παιδια την moss επεκταση... ειμαι κατωχος του trinity v3 και δεν καταλαβα τι ψαχνετε τωρα...? λοιπον το v3 ειναι με την moss και το trinity plus με την solo-tri καρτα...οποτε οι ηχοι σου απο την moss καρτα ειναι η Bank M στο τρινιτυ σου...και ειναι η μιση Bank και για να την διπλασιασεις σε user αλλα και σε πολυφωνια στο διπλασιο βαζεις την επεκταση PBS-TRI και μετα φωρτωνει και sampler της korg,akai..wave-aiff ΑΜΑ ΛΕΙΠΕΙ Η BANK M τοτε ειναι το απλο trinity...αν και νομιζω οτι το απλο ειναι με 4 bank και οχι μονο Α,Β και Μ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
korg_nikos Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2009 Δεν διπλασιάζεις πολυφωνία με την PBS. Απλά αποκτάς τη δυνατότητα να φορτώσεις samples και αν μαζί με την PBS σου παρέχονται και τα 2 τσιπάκια που κουμπώνουν πάνω στη μητρική, αποκτάς 2 128άρες Banks ακόμα την C και D και 64 ακόμα θέσεις στην Bank Μ ή S αντίστοιχα αν έχεις κουμπωμένες τις Moss-Tri ή Solo-Tri. Οι πρόσθετες Banks C και D όπως και οι 64 πρόσθετες θέσεις για M ή S δεν έχουν να κάνουν καθόλου με την ύπαρξη της PBS στο όργανο ή όχι αλλά μόνο με τα 2 τσιπάκια Nec στη μητρική. Αυτά βέβαια παρεχόντουσαν με την αγορά της PBS και ο λόγος ήταν για να αποθηκεύεις στις C και D τους ήχους που συσχετιζόντουσαν με εξωτερικά samples φορτωμένα στην 8mb Flash μνήμη της PBS από την οποία παρεπιπτόντως δεν σβηνόντουσαν κιόλας κατά το κλείσιμο του οργάνου. Βέβαια στις C και D μπορείς πάντα να αποθηκεύεσεις και ήχους που έχεις φτιάξει κάνοντας χρήση των samples της ROM. Με λίγα λόγια δεν είχες περιορισμούς. Από τότε που άρχισαν να πουλάνε τα Trinity μεταχειρισμένα πολλοί πωλητές έβγαζαν τις PBS και τις πουλούσαν ξεχωριστά γιατί έπιαναν περισσότερα χρήματα αλλά ξεχνούσαν να βγάλουν τα τσιπάκια από τη μητρική. Έτσι έχουν υπάρξει πολλά Τrinity τα οποία στερούνται την PBS αλλά έχουν στη μητρική τους τα τσιπάκια αυτά επομένως και τις banks C,D και τις 64 πρόσθετες θέσεις στην M και S αν διαθέτουν τις ανάλογες επεκτάσεις. Επίσης έχουν υπάρξει και Trinity τα οποία έχουν κουμπωμένη την PBS αλλά όχι τα τσιπάκια με αποτέλεσμα να μπορούν να φορτώσουν και να αποθηκεύσουν samples αλλά οι ήχοι που φτιάχνονται με χρήση αυτών να άποθηκεύονται μόνο στις Banks Α και Β. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MOTIFNICK Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2009 συγνωμη για την πολυφωνια...νομιζα οτι το κανει αθτο η PBS-TRI...Οσο για την PBS-TRI να ξερεις οτι τα 2 ολοκληρομενα κυκλωματα ειναι στο set..σαν kit δηλαδη με την PBS-TRI,γιαυτο δεν τα ανεφερα καθολου.Aστα ανα πανε,μερικοι βγαζουν και την moss απο το trinity v3..ψαχνω να βρω σαν χαζος την PBS-TRI και δεν βρισκω τιποτα..μονο την επεκταση για σκληρο δισκο για 4 καναλια audio ηχογραφισης και μαλιστα καινουρια..πως θα την βρω αραγε(με τα 2 ολοκληρωμενα)?οχι τιποτα αλλο..αλλα τα samplaκια τα κραταει μονιμα στην bank ακομα και να σβησεις το οργανο...αν θες μονο τα αντικαθηστας. μακαρι να ξεχνουσανε μια PBS-TRI στο δικο μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
korg_nikos Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2009 Ναι το ξέρω οτι παρεχόντουσαν σαν kit...το έγραψα άλλωστε...απλά στην αγορά των μεταχειρισμένων συμβαίνουν διάφορα τρελά με τις επεκτάσεις. Φίλος μου έφερε Trinity V3 (με το αυτοκόλλητο πάνω) από Καναδά και μόλις το ανοίξαμε είχε τη Solo-Tri πάνω... Προσωπικά έπαψα να ψάχνω για την PBS...είναι αρκετά σπάνια και υπερεκτιμημένη και αυτή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MOTIFNICK Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2009 καταλαβα...αλλα παλι οταν ανοιγει το οργανο στην οθονη γραφει ...ενα τεραστιο ν3 η plus...οποτε πριν αγορασει καποιος το v3 θα ανοιξει και θα δει και την υποδοχη στην οθωνη...και μετα την Μ μπανκ... ποσο λες να αξιζει να το εδεινα? η με τι να το ανταλαζα χωρις χρηματικη διαφορα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
korg_nikos Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2009 Το Trinity V3 αλλά και το Plus είναι υπερεκτιμημένα ειδικά από τους πληκτράδες που παίζουν λαϊκό. Έχω δει τύπους να δίνουν μέχρι και 1600€ για ένα V3 και 1300€ για ένα Plus (μιλάμε πάντα για μεταχειρισμένο σε άριστη κατάσταση από Ελλάδα). Στο εξωτερικό έχω δει διάφορες τιμές για Trinity κυρίως στο e-bay. Trinity απλό: 450€-500€ έως και 800€ Trinity Plus: 800€ έως και 1100 € Trinity V3: 900€ έως και 1400€ Οι μέγιστες τιμές που παραθέτω από εξωτερικό αφορούσαν πάντα Trinity από Γερμανία τα οποία ανήκαν όχι φυσικά σε Γερμανούς αλλά κυρίως σε Έλληνες/Τούρκους/Βαλκάνιους μετανάστες εκεί. Οι τιμές που παραθέτω είναι χωρίς τα μεταφορικά. Επίσης η Moss-Tri λόγω σπανιότητας μπορεί να πωληθεί στο ίδιο αγοραστικό κοινό άνετα για 500€ αν όχι παραπάνω. Ξέρω ακούγεται υπερβολικό αλλά έτσι είναι ειδικά αν τη συνοδεύσεις και με ένα καλό σετάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MOTIFNICK Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2009 τοτε το ειχα παρει 1,011,000δρχ οταν βγηκε... αντε ρε συ..παραλιγο να το πουλουσα 700€ εγω... κοιτα να δεις...και ποσο λες να το πουλουσα αμα δεν το ηθελα πια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση