elavd Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2007 Τι προκύπτει αν συνδυάσεις αυτούς τους γονείς: και αυτές τις επιρροές?? FICTION PLANE: Είναι το συγκρότημα του γιου του STING ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile
elavd Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2007 OP Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2007 Τώρα που τον ξαναβλέπω στη φάτσα θυμίζει λίγο τον Woody Harrelson: www.facebook.com/YourPaintedSmile
electric_wizard Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2007 Δε μπορώ να καθορίσω το "γιατί" ακριβώς, αλλά μου θύμισαν πολύ τους Police. Ειδικά στη φωνή του ο υιός θυμίζει το μπαμπά σε αρκετά σημεία. Ενδιαφέρον πάντως, νομίζω ότι θα τους ψάξω περισσότερο! ;) Thanx elavd!:) The World Was A Mess But His Hair Was Perfect...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2007 Moderator Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2007 Δεν τους ήξερα....(ρε τι μαθαίνει κανείς.... :lol: :lol: :lol: ) ¶κουσα 3 τράγούδια (αυτό που περέθεσε ο Ηλίας και άλλα 2 στο youtube)... Με κάλυψε το σχόλιο ενός εκεί: "Aw, poor kid. He sucks, and will never be like his old man. Ride that gravy train as far as it will take you, kid! I'm not gonna hate you for that." (Εντάξει ... όχι και sucks. Υπερβάλλει...) Πάντως η φωνή θυμίζει αυτήν του πατέρα του στις ψηλές. (Όπως και του Στέλιου θυμίζει αυτήν του Στράτου .... στις χαμηλές :lol: ) Πάντα αναρρωτιόμουν.... τι είναι αυτό που πρωτίστως το προκαλεί αυτό... η ανατομία ή η εμφύτευση των ερεθισμάτων? Η μήπως η "εύκολη λύση" : ξαπετικώνεις ενα επιτυχημένο ύφος και κανείς δεν πρόκειται να σου πει ότι "ωραία τραγουδάς αλλά πρέπει κάποια στιγμή να βρεις το δικό σου στυλ"? Αφού έχεις το τέλειο άλλοθι.
Mesimeriaris Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2007 Πάντως η φωνή θυμίζει αυτήν του πατέρα του στις ψηλές. (Όπως και του Στέλιου θυμίζει αυτήν του Στράτου .... στις χαμηλές :lol: ) Πάντα αναρρωτιόμουν.... τι είναι αυτό που προτίστως το προκαλεί αυτό... η ανατομία ή η εμφύτευση των ερεθισμάτων? Η μήπως η "εύκολη λύση" : ξαπετικώνεις ενα επιτυχημένο ύφος και κανείς δεν πρόκειται να σου πει ότι "ωραία τραγουδάς αλλά πρέπει κάποια στιγμή να βρεις το δικό σου στυλ"? Αφού έχεις το τέλειο άλλοθι. Εχει σιγουρα να κανει και εμφυτευση ερεθισματων,αλλα κατι ανατομικο πρεπει να μεταβιβαζεται γενετικα. Περα απο το τραγουδι,δεν μοιαζουν πολλες φορες και η χροια της φωνης γονιων-παιδιων?πχ να μπερδευεις τα τηλεφωνα: -Eλα ρε μλκ! -Δεν ειμαι ο γιαννης,ο πατερας του ειμαι :lol: :lol: :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση