Προς το περιεχόμενο

ΕΖΗΣΕ μετά από ΑΥΤΟ??????? (att: περιέχει βαρύ βρίσιμο)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο μοτοσικλετιστής γλύτωσε όχι μόνον τον θάνατό,

αλλά τον τραυματισμό και την αναπηρία.

Θα μπορούσε να έμενε την υπόλοιπη ζωή σε καροτσάκι.

Ο αυτοκινητιστής θα αντιμετώπιζε την κατηγορία για ανθρωποκτονία εξ αμελείας.

¨η θα έτρεφε τον ανάπηρο για χρόνια.

Χώρια που θα ήταν γεμάτος τύψεις κάθε φορά που θα τον έβλεπε

ή θα θυμόταν το γεγονός.

Φτηνά την γλίτωσαν.

ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 37
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Αντι να πονε και οι δύο τους' date=' δόξα το θεώ,

ψάχνουνε ψίλους στα άχυρα . ...[/quote']

πες τα ρε Ιχνηλάτη...αλλά τι να πεις...ο άλλος σώθηκε κυριολεκτικά από θαύμα και το πρώτο που λέει είναι γαμώ την ...... μου......Μπράβο ρε φίλε...Μάγκας....Αρχηγός...Χειροκροτήστε τον....

Ή μάλλον αφήστε γιατί η ατάκα άρεσε στον Κωστα....Ε Κωστή; :D :D :D

...από την πολλή γκαργκανέλα.

Πολλά είναι απίστευτα στο βιντεάκι!

1. Το γεγονός ότι γλίτωσε από σχεδόν βέβαιο θάνατο.

2. Εξαιρώντας το 1, το γεγονός ότι γλίτωσε από μια ζωή σαν φυτό σε κάποιο νοσοκομείο.

3. Εξαιρώντας το 2, το γεγονός ότι γλίτωσε από μόνιμη και σοβαρότατη αναπηρία = ζωή σε αναπηρικό καροτσάκι, μπορεί και σαν τον Hawking.

4. Το γεγονός ότι παρ'όλα αυτά, αντί να κάτσει σοκαρισμένος και να συνειδητοποιήσει τι ήταν αυτό που του συνέβη (εμένα χωρίς υπερβολή θα μου είχε αλλάξει τον τρόπο ζωής μου και την κοσμοθεωρία μου), σηκώθηκε και άρχισε να σχολιάζει ότι η άλλη είχε ΚΟΚΚΙΝΟ!!!!!!!

5. Το γεγονός ότι υπήρχε ήχος στην κάμερα, δημιουργώντας σκέψεις περί Μεγάλου Αδελφού κλπ. Εδώ η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων έχει υποχρεώσει την Τροχαία να αλλάξει γωνίες σε κάμερες που έβλεπαν λίγο και σε σπίτια, και άφησαν κάτι τέτοιο;

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Kαλά τι γλίτωσε αυτός ρε?

Περιττό βέβαια ότι χέστηκε πάνω του για αυτό έφυγε αλλού μετά και πήγε απέναντι + ότι είναι πιτσιρικάς με άγνοια κινδύνου,πράγμα το οποίο είναι μερικές φορές και καλό.

Είναι πάντως αντίδραση φυσιολογική για αυτόν γιατί δεν έπαθε τίποτα και δεν κατάλαβε το μέγεθος της κολοφαρδίας του ακριβώς για αυτόν το λόγο.

Φίλος μου,μου είχε διηγηθεί περιστατικό στη Μεσογείων όπου πήγαινε συνεπιβάτης αυτός με μια μηχανή,τρέχανε με 200+ και βγαίνει αεράτος με 10χλμ από στενό παπούλης με τρίκυκλο χωρίς να χαμπαριάσει τι έρχεται,με αποτέλεσμα ο φίλος μου βρίσκεται στον αέρα,κάνει 2 κωλοτούμπες πέφτει στην άσφαλτο κατρακυλώντας (αυτό τον έσωσε) και σηκώνεται χωρίς να συμβαίνει τίποτα και τρέχει προς τα πίσω να δει τι έγινε γιατί δεν είχε καταλάβει τίποτα.

Είναι η αδρεναλίνη από την ένταση της στιγμής.

Πάντως όταν "κρύωσε" ο τύπος από το βίντεο σίγουρα θα ΠΟΝΟΥΣΕ.

Εγώ πάντως πουλαώ την μηχανή μετά από ένα ατύχημα που είχα.

Τα πράγματα στην Αθήνα έχουν αγριέψει για όλους και ειδικά για τους μοτοσυκλετιστές υπάρχει κίνδυνος για την ζωή τους κάθε δευτερόλεπτο.

Δεν ξέρω,είναι ο τρόπος ζωής που όλα τρέχουν με 1000, είναι οι αποστάσεις στην Αθήνα σχετικά μεγάλες και όταν έχει κίνηση προσπαθούν όλοι να προλάβουν,με αποτέλεσμα το σκηνικό στους δρόμους είναι απρόβλεπτο.

Πάντως κατέληξα στο γεγονός ότι με το αυτοκίνητο μπορείς να τρακάρεις αλλά με την μηχανή δεν έχεις καν το δικαίωμα.

Οπότε,αμαξάκι,μουσικούλα και όποτε φτάσουμε.

Πολύ ενδιαφέρον το ποστ, προερχόμενο από μοτοσυκλετιστή... Ελπίζω να μην ήταν σοβαρό το ατύχημα...

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Καλά όντως φοβερή η ατάκα του, αλλά φοβερότερο το ότι την έβγαλε όχι απλά καθαρή αλλά πεντακάθαρη ο τυπάκος.

Αναρωτιέμαι πως δεν πλάκωσε στις κλωτσες το ζώον (μοσχάριον, μουουουουουου) που τον εμβόλισε.

LEGO people live in houses made of their own flesh.

• Moderator

....

Αναρωτιέμαι πως δεν πλάκωσε στις κλωτσες το ζώον (μοσχάριον' date=' μουουουουουου) που τον εμβόλισε.[/quote']

Ύπουλη διασταύρωση. Έπρεπε να βάλουν όχι μόνο φανάρι αλλά και το γνωστό σήμα:

novodi.jpg

Επειδή έτυχε να έχω στο σόι άνθρωπο που δούλευε σε μεγάλη ιδιωτική ασφαλιστική εταιρία, ξέρω ότι το υψηλότερο ποσοστό θνησιμότητας και αναπηρίας στους οδηγούς είναι μεταξύ των ηλικιών 18-28 που οδηγούν μηχανές μεγάλου κυβισμού. Δεν θυμάμαι το ποσοστό αλλά ήταν μεγάλο.

Το οδήγημα στην Αθήνα είναι σαν το Σούπερ Μάριο Καρτ, ο μηχανόβιος δεν έχει καμία ελπίδα είτε προσέχει είτε όχι. Είναι τελείως εκτεθειμένος και δεν τον βλέπουν οι οδηγοί εύκολα.

Θυμάμαι μια φορά που χέστηκα πάνω μου όταν κάποιο φωτάκι με ενοχλούσε στον δεξιό καθρέφτη όταν έτρεχα με 110 στην Κηφισίας ένα βράδυ αριστερή λωρίδα...μια φαινόταν μια δεν φαινόταν...για 2 ολόκληρα λεπτά που έτυχα σε πράσινα φανάρια δεν μπορούσα να καταλάβω τι ήταν. Μόλις φτάνω σε φανάρι με κόκκινο περνάει δίπλα μου μια κατάμαυρη Ninja και τα έχασα που με ακολουθούσε τόση ώρα ο καραγκιόζης κολλητά στο πλάι του προφυλακτήρα μου αλλά σε θέση που δεν τον έβλεπα. Αν εγώ άλλαζα λωρίδα όσο τρέχαμε θα τον είχα πάρει σβάρνα.

¶λλη φάση που ξέρω: ένας τύπος στη Σπάρτη όταν ήταν 20, πήρε βόλτα τη μηχανή Σάββατο βράδυ να πάει Γύθειο. Ξενερώνει σχετικά νωρίς και παίρνει το δρόμο του γυρισμού μόνος του. Λίγο έξω απ'τη Σπάρτη ένας νταλικέρης πάει να βγει από παράδρομο στον κεντρικό δρόμο Σπάρτη-Γύθειο. Κοιτάει κι απ'τις δυο μεριές, τίποτα. Στρίβει σιγά σιγά όπως όλες οι νταλίκες και να σου ξεπροβάλει πίσω απ΄το λοφάκι ο δικός μας με καμια 150άρα. Δεν προλαβαίνει να σταματήσει, ρίχνει τη μηχανή στο πλάι και σκάει μαζί της πάνω στη νταλίκα. Η μηχανή μπλέκεται με το φορτηγό και αυτός εγκλωβίζεται με τη μηχανή πάνω στο ένα πόδι του. Ο νταλικέρης δεν κατάλαβε τίποτα και συνεχίζει για κανα δυο χιλιόμετρα πρωτού καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά. Τελικά το παιδί έχασε το πόδι του με τον πιο φρικτό τρόπο...

Γι'αυτό, κατσαριδάκι αγάπη μου και ότι ώρα φτάσουμε όπως είπαν τα παιδιά.

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Θα πω κάτι που θα είναι δυσάρεστο σε πολλούς αλλά το πιστεύω πραγματικά.

Οι δικυκλιστές πρέπει να μάθουν να προστατεύουν μόνη τους τη σωματική τους ακεραιότητα και τη ζωή τους.

Πχ τα παρακάτω κατά τη γνώμη μου είναι βασικά:

-ΚΑΝΕΝΑΣ δεν τρέχει με 200+ στη Μεσογείων, ούτε τα νοσοκομειακά.

-Το κράνος δεν προορίζεται να προστατεύει τον αγκώνα.

-Η προσπέραση γίνεται μόνο άμα βγούμε στην αριστερή λωρίδα, και βεβαίως προϋποθέτει ο δρόμος να διαθέτει δυο λωρίδες. Η διακεκομμένη γραμμή στη μέση του δρόμου δεν έχει γίνει για να κάνουν σφήνες τα μηχανάκια πάνω της. Οι καθρέφτες του οδηγού ΙΧ, ιδιαίτερα όταν ο κεντρικός δεν είναι ευρυγώνιος, έχουν μια νεκρή γωνία, ακριβώς πάνω στις διαχωριστικές γραμμές και γύρω στα 50μ πίσω. Κατά συνέπεια όποιος έρχεται καρφωτός πάνω στη διαχωριστική γραμμή, το ζητάει ο οργανισμός του.

Empty Rooms

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου