Mesimeriaris Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2007 Αν απευθύνεσαι στους Έλληνες που γουστάρουν ξένο στίχο' date=' τότε καλά θα κάνεις να μιλάς με άπταιστη Αμερικανική ή άλλη προφορά [b']εκτός από Ελληνική[/b]. Γιατί το κόμπλεξ έχει φθάσει σε τέτοια επίπεδα, που η Ελληνικότητα τιμωρείται. :( Μάλιστα, αν μπορέσεις να βάλεις και λίγο μουτζούρα - μαυρίλα στα μούτρα, να μοιάζεις με αραπίνα, και να φωνάζεις "ego ohi ellinida", ακόμα καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2007 Εγώ δεν έχω καταλάβει γιατί η κοπέλα θα πρέπει να αλλάξει την προφορά της. Ναι ρε' date=' είναι Ελληνίδα, πειράζει; 8O [/quote'] πειραζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotoman Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2007 lichtenstein ειναι αυτος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2007 Εγώ δεν έχω καταλάβει γιατί η κοπέλα θα πρέπει να αλλάξει την προφορά της. Ναι ρε' date=' είναι Ελληνίδα, πειράζει; 8O [/quote'] πειραζει. Βασικά εμένα με πειράζουν μόνο τα φασόλια. (Αλλά μ' αρέσουν). Και καμιά φορά οι μπάμιες (αμα είναι αμαγείρευτες). By the way, grafistas, γιατί τα λες τα τραγούδια στα ξένα? α) Για να μην περιορίζεσαι εκφραστικά από τη γλώσσα β) για να μην υπάρχει περιορισμός στη διεθνή σου καρριέρα? γ) απλά γιατί θεωρείς ότι σε αυτό το είδος μουσικής ταιριάζει περισσότερο ο ήχος των Αγγλικών δ)"όλα τα παραπάνω"? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2007 ακολουθει post..εκθεση απο ιχνηλατη για την ελλαδα και τα κατορθωματα των προγονων μας... :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2007 Μάλιστα, αν μπορέσεις να βάλεις και λίγο μουτζούρα - μαυρίλα στα μούτρα, να μοιάζεις με αραπίνα, και να φωνάζεις "ego ohi ellinida", ακόμα καλύτερα. η λεξη αραπινα ειναι κατι που σε εκφραζει η απλα σου ξεφυγε?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IxNiLaTiS Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2007 Α-ΡΑΠ-ΙΝΑ Πως λένε οι μαύροι την μουσική τους; RAP ? έ κάπως έτσι. ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2007 Μην παρεξηγείστε. "Αραπίνα" είναι όρος της καθομιλοθμένης - όχι ρατσιστικός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2007 Η μουσικη σου ειναι καλη,η παραγωγη οχι (αλλα αυτο εξηγειται μια και εισαι αρχαρια) αλλα πολυ καλυτερη απο πολλες που εχω ακουσει στο myspace και μπραβο σου για αυτο. Η ενορχηστρωτικη σου αποψη επισης ειναι σωστη (χρηζει ομως βελτιωσης). Η φωνη σου εχει χαρακτηρα (κατι που στο ειδος που σε ενδιαφερει μετραει περισσοτερο απο το να ειναι "φωαναρα") Α,κατι ακομα: ΤΡΑΓΟΥΔΑ στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ζεις στην Ελλαδα,απευθυνεσαι σε Ελληνες και εχεις την τυχη να κατεχεις την ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ εκφραστικοτερη & πλουσιοτερη γλωσσα του πλανητη :wink: Θα δεις οτι οταν καταφερεις να συνδιασεις τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ με τη μουσικη σου το αποτελεσμα θα ειναι ΑΚΡΩΣ πιο ενδιαφερον και το σημαντικοτερο θα ΑΦΟΡΑ και περισσοτερο κοσμο (μια και θα ειναι αναγκαστικα πιο ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΣ :wink: ) Μη φοβασαι και οι "ξενοι" προτιμουν τους Ελληνες να τραγουδανε στη μητρικη τους γλωσσα,κανεις δεν προκειται να σε "σνομπαρει" επειδη εισαι αυθεντικη... :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IxNiLaTiS Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2007 Προέρχεται από το Arab = ¶ραβας, και σιγά σιγά έφθασε να εννοεί την Μαύρη φυλή. ο προπάππος μου (τον πρόλαβα) , σφουγγαράς στο επάγγελμα, πήγαινε για σφουγγάρια στην ... Αραπιά. ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση