Προς το περιεχόμενο

Mesa Express 5x25 και 5x50 review

Προτεινόμενες αναρτήσεις

..εγώ πάντως μάκη δεν συμφωνώ με την άποψη σου για τα καθαρά του boogie..

εγώ τον 5 50 έχω και σε διαβεβαιώνω ότι τα καθαρά του είναι διαμορφώσιμα όσο και το overdrive ή το distortion του ενισχυτή..πραγματικά μπορείς να πετύχεις πολλά είδη ήχων..εγώ κανά εξάμηνο τον έχω και ακόμα ανακαλύπτω πράγματα..

προς superfunk

ποιά μεγάφωνα είναι τα ev?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 49
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Λογικό είναι να μην συμφωνείς μαζί μου  ;)

Να μια εξαιρετική ευκαιρία.

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&Item=220415440378&Category=10171&_trkparms=algo%3DLVI%26its%3DI%26otn%3D2

Ο καλύτερος προενισχυτής στον πλανήτη ΓΗ.

Εαν δεν είχα τον CAE θα τον χτύπαγα  :D

Γύρω στα 2000 usd ειναι λουκούμι Συριανό ;D

μπορεί, αλλά νoμίζω ότι μιλάμε για boogie express..

πάντα θα υπάρχουν ακριβότερα και με καλύτερα specs μηχανήματα, αλλά η παράθεση τους δεν νομίζω ότι εξυπηρετεί κάτι στην κουβέντα..

Ούτε εγώ συμφωνώ για τα καθαρά του Boogie... είναι όντως από τα καλύτερα που έχω παίξει ποτέ (με τον όρο "Boogie" μιλάω για όλα τα μοντέλα των Mark, πλην του 5 που δεν τον έχω πετύχει ακόμη). Επίσης, φοβερά καθαρά έχoυν και οι Stiletto και Lonestar. Tέλος, δεν είναι ανάγκη να ξοδευτούν 1500-2000 για Boogie, και μετά έξτρα EV και NOS λυχνίες. Τον δικό μου λευκό MKII τον πήρα 870 με το κλασσικό EV και flight case, biasαρισμένο και με καινούργιες λάμπες.

Είναι γεγονός ότι τα καθαρά του Express δεν είναι τόσο άψογα όσο άλλων Μesa, αλλά κατά τη γνώμη μου αυτό δεν επισκιάζει την εικόνα του σαν πολύ ωραίου και πολύ ευέλικτου ενισχυτή.

Allobarr με το "EV" ο SF εννοεί τα παραδοσιακά Electrovoice ΕVL των 200 βατ που έβαζε παλιά η Mesa στους ενισχυτές της. Σήμερα υπάρχει σε αυτήν την έκδοση... http://www.electrovoice.com/products/410.html και σε αυτή την ακόμη ισχυρότερη (αν δεν έχεις κουφαθεί ήδη από την προηγούμενη): http://www.electrovoice.com/products/308.html

Κύριε Μάκη, δεν μένουμε οντόπικ αντί να συνεχίσουμε στο γνωστό νυφοπάζαρο;

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Κύριε Μάκη, δεν μένουμε οντόπικ αντί να συνεχίσουμε στο γνωστό νυφοπάζαρο;

Για το οντόπικ έχεις δίκαιο,το γνωστό νυφοπάζαρο δεν το κατάλαβα τι θέλεις να πείς.

Αναφέρομαι σε κάτι που βλέπω μερικές φορές, πχ. σε ένα τόπικ για τον Α ενισχυτή να ξεκινήσει πόστινγκ του στυλ "πού να δεις εγώ τι ενισχυτή πήρα", "ναι αλλά μου έδωσες την κιθάρα σου", "κι αυτή δεν λέει μπροστά στην άλλη", " τι να πει κι αυτή, κοίτα εδώ στο Ebay", "ναι, πέρσι πούλησα μια τέτοια", "μα ρε παιδιά για τον ενισχυτή Α μιλάμε" κλπ.

Πίσω στο θέμα: λαμβάνοντας υπόψη πια ότι οι Mesa Express είναι η "φτηνή" (εννοώ με τη χαμηλότερη τιμή) σειρά των ενισχυτών της Mesa, θα είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε πώς θα συγκρίνεται μαζί τους ο Mesa Electra Dyne που από ότι βλέπω θα είναι ο αμέσως επόμενος με διαφορά περίπου 600 ευρώ. Πιο βίντατζ τον βλέπω στο σχεδιασμό, και σε πιο πολλά βατ... Πάντως, η δικιά μου πεποίθηση είναι ότι η αλλαγή μεγαφώνου στους Express θα είναι άψογη αναβάθμιση.

Πάντως, η δικιά μου πεποίθηση είναι ότι η αλλαγή μεγαφώνου στους Express θα είναι άψογη αναβάθμιση.

και η δική μου..αυτό των 90 βαττ που έχει τώρα είναι λίγο για τα μπάζα.. ;)

ειναι λογικο να υπαρχουν και καλυτεροι και χειροτεροι..οσο για τους φεντερ τα καθαρα ειναι ωραια αλλα τουλαχιστον τα αυτια μου εχουν κορεστει απο αυτο τον ηχο και γιαυτο θελω κατι αλλο και του boogie μου ακουστηκαν πιο ''φρεσκα'' πιο μοντερνα και γλυκα στα αυτια μου.

Αυτο ποτε δεν θα μπορουσε να το κανει οποιοσδηποτε boogie pre-power-combo-amp-head

Γιατί; Aφ'ενός δεν μπορούν να μπουν οι Mesa σε ένα καλούπι ηχητικά μιας και είναι εξαιρετικοί σε πολύ διαφορετικά στυλ, αφ'ετέρου αυτό ακριβώς το στυλ fluid legato μεταλοφιούζιον που παραθέτεις το είχαν σαν ψωμοτύρι πολύ πριν καν πρωτοβγουν οι VHT to '89...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου