allobarr Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2009 ..εγώ πάντως μάκη δεν συμφωνώ με την άποψη σου για τα καθαρά του boogie.. εγώ τον 5 50 έχω και σε διαβεβαιώνω ότι τα καθαρά του είναι διαμορφώσιμα όσο και το overdrive ή το distortion του ενισχυτή..πραγματικά μπορείς να πετύχεις πολλά είδη ήχων..εγώ κανά εξάμηνο τον έχω και ακόμα ανακαλύπτω πράγματα.. προς superfunk ποιά μεγάφωνα είναι τα ev? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2009 Λογικό είναι να μην συμφωνείς μαζί μου ;) Να μια εξαιρετική ευκαιρία. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&Item=220415440378&Category=10171&_trkparms=algo%3DLVI%26its%3DI%26otn%3D2 Ο καλύτερος προενισχυτής στον πλανήτη ΓΗ. Εαν δεν είχα τον CAE θα τον χτύπαγα :D Γύρω στα 2000 usd ειναι λουκούμι Συριανό ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
allobarr Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2009 μπορεί, αλλά νoμίζω ότι μιλάμε για boogie express.. πάντα θα υπάρχουν ακριβότερα και με καλύτερα specs μηχανήματα, αλλά η παράθεση τους δεν νομίζω ότι εξυπηρετεί κάτι στην κουβέντα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2009 Ούτε εγώ συμφωνώ για τα καθαρά του Boogie... είναι όντως από τα καλύτερα που έχω παίξει ποτέ (με τον όρο "Boogie" μιλάω για όλα τα μοντέλα των Mark, πλην του 5 που δεν τον έχω πετύχει ακόμη). Επίσης, φοβερά καθαρά έχoυν και οι Stiletto και Lonestar. Tέλος, δεν είναι ανάγκη να ξοδευτούν 1500-2000 για Boogie, και μετά έξτρα EV και NOS λυχνίες. Τον δικό μου λευκό MKII τον πήρα 870 με το κλασσικό EV και flight case, biasαρισμένο και με καινούργιες λάμπες. Είναι γεγονός ότι τα καθαρά του Express δεν είναι τόσο άψογα όσο άλλων Μesa, αλλά κατά τη γνώμη μου αυτό δεν επισκιάζει την εικόνα του σαν πολύ ωραίου και πολύ ευέλικτου ενισχυτή. Allobarr με το "EV" ο SF εννοεί τα παραδοσιακά Electrovoice ΕVL των 200 βατ που έβαζε παλιά η Mesa στους ενισχυτές της. Σήμερα υπάρχει σε αυτήν την έκδοση... http://www.electrovoice.com/products/410.html και σε αυτή την ακόμη ισχυρότερη (αν δεν έχεις κουφαθεί ήδη από την προηγούμενη): http://www.electrovoice.com/products/308.html Κύριε Μάκη, δεν μένουμε οντόπικ αντί να συνεχίσουμε στο γνωστό νυφοπάζαρο; Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2009 Κύριε Μάκη, δεν μένουμε οντόπικ αντί να συνεχίσουμε στο γνωστό νυφοπάζαρο; Για το οντόπικ έχεις δίκαιο,το γνωστό νυφοπάζαρο δεν το κατάλαβα τι θέλεις να πείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2009 Αναφέρομαι σε κάτι που βλέπω μερικές φορές, πχ. σε ένα τόπικ για τον Α ενισχυτή να ξεκινήσει πόστινγκ του στυλ "πού να δεις εγώ τι ενισχυτή πήρα", "ναι αλλά μου έδωσες την κιθάρα σου", "κι αυτή δεν λέει μπροστά στην άλλη", " τι να πει κι αυτή, κοίτα εδώ στο Ebay", "ναι, πέρσι πούλησα μια τέτοια", "μα ρε παιδιά για τον ενισχυτή Α μιλάμε" κλπ. Πίσω στο θέμα: λαμβάνοντας υπόψη πια ότι οι Mesa Express είναι η "φτηνή" (εννοώ με τη χαμηλότερη τιμή) σειρά των ενισχυτών της Mesa, θα είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε πώς θα συγκρίνεται μαζί τους ο Mesa Electra Dyne που από ότι βλέπω θα είναι ο αμέσως επόμενος με διαφορά περίπου 600 ευρώ. Πιο βίντατζ τον βλέπω στο σχεδιασμό, και σε πιο πολλά βατ... Πάντως, η δικιά μου πεποίθηση είναι ότι η αλλαγή μεγαφώνου στους Express θα είναι άψογη αναβάθμιση. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
allobarr Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2009 Πάντως, η δικιά μου πεποίθηση είναι ότι η αλλαγή μεγαφώνου στους Express θα είναι άψογη αναβάθμιση. και η δική μου..αυτό των 90 βαττ που έχει τώρα είναι λίγο για τα μπάζα.. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thanasis b Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2009 ειναι λογικο να υπαρχουν και καλυτεροι και χειροτεροι..οσο για τους φεντερ τα καθαρα ειναι ωραια αλλα τουλαχιστον τα αυτια μου εχουν κορεστει απο αυτο τον ηχο και γιαυτο θελω κατι αλλο και του boogie μου ακουστηκαν πιο ''φρεσκα'' πιο μοντερνα και γλυκα στα αυτια μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ZIKO Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2009 Ευτυχως που παντα θα υπαρχουν οι vht ... Αυτο ποτε δεν θα μπορουσε να το κανει οποιοσδηποτε boogie pre-power-combo-amp-head Tone is in the ear of the beholder Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2009 Αυτο ποτε δεν θα μπορουσε να το κανει οποιοσδηποτε boogie pre-power-combo-amp-head Γιατί; Aφ'ενός δεν μπορούν να μπουν οι Mesa σε ένα καλούπι ηχητικά μιας και είναι εξαιρετικοί σε πολύ διαφορετικά στυλ, αφ'ετέρου αυτό ακριβώς το στυλ fluid legato μεταλοφιούζιον που παραθέτεις το είχαν σαν ψωμοτύρι πολύ πριν καν πρωτοβγουν οι VHT to '89... Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση