kwstas79 Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2007 ρύζες Ρύζια; Βρύζας; Μπουχαχαχαχαχαχα LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kontras Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2007 Εμένα ρε παιδιά μου κάνει εντύπωση το εξής: Τις προάλλες που άνοιξε o Anouvis (νομίζω) χαβαλεδιάρικο θρεντ με θέμα το keyboard με το σφυροδρέπανο, αμέσως όλοι πέσατε να τον φάτε και μάλιστα με ξενέρωτες υποδείξεις τους στυλ "Απαγορεύονται τα πολιτικά εδώ μέσα φίλος" κλπ. Τώρα οι περισσότεροι σπεύσατε δακρυβρέχτως να μας πείσετε πόσο καλά παιδιά είναι οι περισσότεροι αμερικάνοι, τί κάφροι που είμαστε εμείς εδώ και πόσο παράλογοι είμαστε στην τελική να θάβουμε τόσο καλά παιδιά... Κι αυτό γιατί; Επειδή κάποιοι "παλαιότεροι" εδώ έτυχε ή να ζήσουν στην Αμερική ή να έχουν αμερικάνα γκόμενα; Προσωπικά δεν θίγομαι ούτε από το θρεντ με το σφυροδρέπανο, ούτε με αυτό εδώ το θρεντ, αλλά αποφασίστε. Όχι όπου διαφωνείτε κράξιμο, και όπου συμφωνείτε (με την ίδια βάση) όλα μέλι γάλα... Dreamers come and go, but a dream's forever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2007 kontras, modulator ήταν αυτός που έκανε τα σχόλια πέρι πολιτικών θεμάτων με το σφυροδρέπανο και ξεκίνησε αποκλειστικά απ'αυτόν το όλο θέμα. Απ'ότι θυμάμαι (δεν θα κάτσω να ξαναδιαβάζω όλη τη σαβούρα εκείνου του θρεντ) κανένας άλλος δεν είπε ότι είναι "πολιτικό" θέμα. "Σπεύσαμε δακρυβρέχτως να σας πείσουμε";;;; Έλα βρε kontras μας δουλεύεις τώρα; Ποιοί "σπεύσανε"; Εγώ που άνοιξα το θέμα; Μπούχτησα με τα γελοία σχόλια που γράφονται τελευταία συνεχώς, αλλιώς δεν θα άνοιγα καν το θέμα. Παρέθεσέ μου όποιο σημείο νομίζεις ότι κάνω κύρηγμα ή προσπαθώ να πείσω. Έγραψα καθαρά ότι δεν γουστάρω καθόλου αυτό που γίνεται και ρωτάω γιατί ρε μάγκες συνεχώς τα λέτε αυτά; Έθεσα θέμα σύγκρισης; Γράφω πουθενά ότι είμαστε κάφροι; Ότι οι Αμερικάνοι είναι θεοί; Ψάξε να δεις τα ποστ μου, αντιθέτως όταν το κάνουν αυτό άλλα μέλη τους γράφω ακριβώς το αντίθετο. Έτσι όπως το βλέπω, αυτοί που κάνουν τα συγκεκριμένα σχόλια είναι που θέτουν θέμα σύγκρισης. Μάλλον δεν αναφέρεσαι σε μένα στο θέμα του "παλιότερου" αλλά στον SF, αλλά δεν ζητάει κανείς συμπόνοια ή προσπαθεί να πείσει κάποιον. Το μόνο που με ενοχλεί είναι ότι θάβουμε απλά για να θάβουμε όποτε παρουσιαστεί η ευκαιρία. Θρεντ για τον Dimebag? Μαλάκες Αμερικάνοι. Θρεντ για το ένα? Μαλάκες Αμερικάνοι. Θρεντ για το άλλο? Μαλάκες Αμερικάνοι. Που κολλάνε τελικά όλα αυτά; Να αρχίσω εγώ να λέω με κάθε άσχετη ευκαιρία "πούστηδ3ς βαζ3λ3ς", μήπως συμφωνείς μ'αυτό;;; Εμένα ότι με ενοχλεί το σχολιάζω. Τι περιμένεις να κάνω, να κάθομαι να τρωω την άγνοια του καθενός στη μάπα; Δεν θα το κάνω. Νομίζω αυτά που λες θα έπρεπε να τα απευθύνεις στους mods και όχι στα μέλη. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2007 Να αρχίσω εγώ να λέω με κάθε άσχετη ευκαιρία "πούστηδ3ς βαζ3λ3ς"' date=' μήπως συμφωνείς μ'αυτό;;;[/quote'] Εγώ πάντως ναι :lol: :lol: "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kontras Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2007 Για μένα μοντς και μέλη είναι το ίδιο πράμα. ΑΝ εσύ νοιώθεις κάπως επειδή κάποιοι μπορεί να διαφωνούν με τους αμερικάνους ή την πολιτική τους, είναι ζήτημα δικό σου (και δικό τους) και όχι ενός φόρουμ Δεν αναφέρομαι στον SF, ούτε ονομαστικά σε κανέναν. Στο ξαναλέω, δεν με νοιάζει ΤΙ γράφει κάποιος εδώ μέσα, αν είναι πολιτική ή ποδόσφαιρο, αλλά μην αντιμετωπίζουμε τα πράματα με άλλα μέτρα και σταθμά. Αν οι δημοσιεύσεις σου δεν ήταν 611 αλλά 2, όλοι θα πέφτανε να σε φάνε. Πάντα φιλικά Dreamers come and go, but a dream's forever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2007 Ποιο ειναι το πιο 'τρανο' επιτευγμα της Αμερικης?Και τελικα' date='αφου την ανακαλυψε ο Κολομβος,γιατι πηρε το ονομα της απο τον Αμερικο Βεσπουκι?[/quote'] Γιατί ρωτάς ποιό είναι το πιο τρανό επίτευγμα της Αμερικής; Έχει κάποια σημασία; Θες μια Strat? Θες μια Les Paul? Μια Tele? Ένα Twin Reverb? Ένα Bassman? To Foxy Lady? All along the watchtower? Η λίστα συνεχίζεται διάλεξε και πάρε έχει απ'όλα. Οι περιοχές που πάτησε o Κολόμβος δεν έχουν καμία σχέση με τις σημερινές Η.Π.Α. και ο ίδιος νόμιζε ότι είχαν φτάσει στην Ινδία μέχρι τον θάνατό του. Ο Βεσπούκι ήταν ο πρώτος που χαρτογράφησε το μεγαλύτερο μέρος της Αμερικής και ο πρώτος που υποστήριξε ότι δεν ήταν η Ινδία αλλά μια νεα ήπειρος και προς τημίν του εγένετο America, η ήπειρος. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2007 Για μένα μοντς και μέλη είναι το ίδιο πράμα. ΑΝ εσύ νοιώθεις κάπως επειδή κάποιοι μπορεί να διαφωνούν με τους αμερικάνους ή την πολιτική τους' date=' είναι ζήτημα δικό σου (και δικό τους) και όχι ενός φόρουμΔεν αναφέρομαι στον SF, ούτε ονομαστικά σε κανέναν. Στο ξαναλέω, δεν με νοιάζει ΤΙ γράφει κάποιος εδώ μέσα, αν είναι πολιτική ή ποδόσφαιρο, αλλά μην αντιμετωπίζουμε τα πράματα με άλλα μέτρα και σταθμά. Αν οι δημοσιεύσεις σου δεν ήταν 611 αλλά 2, όλοι θα πέφτανε να σε φάνε. Πάντα φιλικά[/quote'] Δεν υπάρχει θέμα βρε συ, και φιλικά να μην τα έλεγες εγώ πάλι δεν θα ήμουν εχθρικός απέναντί σου. Σε σέβομαι για τα γραπτά σου εδώ μέσα (και έχω και μια αδυναμία στο αβαταρ σου :D ). οκ έχεις ένα δίκιο για τις δημοσιεύσεις αλλά νομίζω ότι δεν έχω δείξει ότι "ακολουθώ ίχνη άλλων" (όπως έχει τεθεί πολύ ωραία στο παρελθόν). ¶λλοι που το κάνουν τρώνε κράξιμο όσα ποστ και να έχουν. Δεν είναι το ζήτημα όμως η πολιτική οποιανού και αυτό ακριβώς με ενοχλεί. Είναι ότι μερικοί μειώνουν κάποιους άλλους (που τυχαίνει να παίρνει και μένα η μπάλα) για ψίλου πήδημα. Δεν έχει καμία σχέση η πολιτική των ΗΠΑ με τον Dime και τον Anselmo, έτσι δεν είναι; Εγώ γι'αυτό έθεσα το θέμα ότι εμένα με ενοχλεί και όποιος θέλει ας καταθέσει την άποψή του. Η θεμελιώδης διαφορά όμως είναι ότι ο mod είναι αυτός που μπορεί να βάλω το λουκετάκι ή να σβήσει κάτι. Το μέλος απλά μπορεί να εκφράσει μια άποψη. Πάντως εγώ δεν ενδιαφέρομαι να πείσω κανένα το ξαναλέω. Απλά θέλω ορισμένοι να καταλάβουν ότι θίγουν κόσμο άσκοπα και δεν έχει σχέση με πολιτικά. Και εγώ νιώθω ότι ο μπούσουλας έχει κάπου χαθεί, με την έννοια ότι πολλά πράγματα που φαινομενικά θα έπρεπε να είναι off-limits στο φόρουμ δεν είναι αλλά εγώ πέρα από το να θέσω το συγκεκριμένο θέμα δεν μπορώ να αρχίσω να λέω στους mods πως πιστεύω ότι θα έπρεπε να κάνουν τη δουλειά τους. Ας κρίνουν αυτοί απο αυτά που γράφονται. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pap13 Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2007 Να αρχίσω εγώ να λέω με κάθε άσχετη ευκαιρία "πούστηδ3ς βαζ3λ3ς"' date=' μήπως συμφωνείς μ'αυτό;;;[/quote'] Εγώ πάντως ναι :lol: :lol: φτου σου 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nickel Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2007 Το πιο τρανό επίτευγμα της Αμερικής ήταν το Σύνταγμα τους. Και ο Vespucci προφέρεται "Βεσπούτσι" (είμαι βλαμμένος, το ξέρω :D ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2007 ... Δεν υπάρχει θέμα βρε συ' date=' και φιλικά να μην τα έλεγες εγώ πάλι δεν θα ήμουν εχθρικός απέναντί σου. Σε σέβομαι για τα γραπτά σου εδώ μέσα [b'](και έχω και μια αδυναμία στο αβαταρ σου :D ). [/b] Αμερικάνικο (φτου) δεν είναι? Τι περιμένεις? :lol: :lol: :lol: Kontras μην το αλλάξεις....για πλάκα το είπα. :lol: Με λίγα λόγια.... οι άνθρωποι πλέον χαρακτηρίζονται περισσότερο από τις πεποιθήσεις τους, το μορφωτικό τους επίπεδο και την οικονομική τους τάξη παρά από την εθνικότητά τους. Πόσο μάλλον από την υπηκοότητά τους. Το στερεότυπο Αμερικανός= "Χοντρός - κοκκινοτρίχης, που τρώει hamburger και πίνει μπύρα και πιστεύει ότι του λένε και κολλάει στο SUV του αυτοκόλλητο "God Bless our troops" απλά δεν έχει βάση. Η έστω, έχει τόση βάση όση έχει το στερεότυπο: Έλληνας= Πίνει καφέ, στο καφενείο, καπνίζει, παίζει κομπολόϊ, λέει "ώπα" με κάθε ευκαιρία και κερατώνει / δέρνει τη γυναίκα του. Η Αμερική απλά είναι μία χώρα που ενώ έχει ψυχιάτρους για γάτες, δεν έχει κάδους ανακύκλωσης αλουμινίου. Και -πιστέψτε με- οι μισοί της κάτοικοι ντρέπονται γι αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση