nik_scarlets Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 τελικα δεν υπηρχε προβλημα..το αγχος και η ανυπομονησια μου φταινε ..απλα δν προσεξα οτι πρεπει να τραβηξεις το τετραγωνακι αριστερα... εγω το παταγα :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
starfire Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 ποιο μοντελο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NicolasAth72 Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2007 χεχε! και εγω αυτο επαθα οταν πρωτορθε! ευτυχως το βρηκε η φιλη μου το κολπο με το κουμπακι αριστερα, γιατι εγω ημουν στα προθυρα εγκεφαλικου! ποια πηρες,απο που,πόσο? ευχαριστημένος? καλά παιξιματα! https://www.facebook.com/automaton.athens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2007 Ρεεεεεεε μην τα γράφετε έτσι χύμα... :lol: Θα βγεί το ανέκδοτο: -"Πόσοι κιθαρίστες χρειάζοναι για να ανοίξουν μία θήκη από Gibson"? - "Πέντε, μέχρι να βρεθεί ένας που έχει γυναίκα". :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NicolasAth72 Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2007 hilatron εγραψες! https://www.facebook.com/automaton.athens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sozos Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2007 Ρεεεεεεε μην τα γράφετε έτσι χύμα... :lol: Θα βγεί το ανέκδοτο: -"Πόσοι κιθαρίστες χρειάζοναι για να ανοίξουν μία θήκη από Gibson"? - "Πέντε' date=' μέχρι να βρεθεί ένας που έχει γυναίκα". :lol:[/quote'] Fucking LOL [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panos_chem85 Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2007 ρε παιδια και εγω τα ιδια μολις εβαλα δικο μου κωδικο δν ανοιγε...πηρα το σφυρι και τωρα ανοιγει οτι κωδικο και να βαλεις... απλά θεός!!!! :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση