Προς το περιεχόμενο

Rockinger strat

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επειδή είδα σε αυτό το σίτε πολλούς που έχουν Rockinger strat και tele , θα ήθελα να ρωτήσω πόσο ευχαριστημένοι είναι και πόσο κόστισε στον καθένα, τι έβαλε κλπ.Από όσο ξέρω τέτοια μπορείς να παραγγείλεις και από το το Ντούκα το Στάυρο στα Γιαννενα, μάλιστα είδα και μια blackie εδώ στο site φωτογραφισμένη στο μαγαζί σε μια πολυθρόνα για αυτό ρωτάω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η Rockinger και ο Ντούκας προμηθεύονται guitar parts από τη Goeldo.

Αν θες να φτιάξεις μια κιθάρα από το μηδέν, συμφέρει να πάρεις τα κομμάτια από τον Ντούκα γιατί πουλάει τα ίδια ακριβώς πράγματα πιο φτηνά ;) Επιπλέον, ο ίδιος μπορεί να σου συναρμολογήσει μια strat ή tele, όπως τη θες.

Από την άλλη, η Rockinger δεν αναλαμβάνει συναρμολόγηση κιθάρας, αλλά πουλάει κάποια έτοιμα kits (όπως τα ονομάζει) τα οποία κατά τη γνώμη μου είναι ΠΑΡΑ πολύ ποιοτικά.

Προσωπικά έχω 2 kits από τη Rockinger (strat και tele) και την strat που είδες στην πολυθρόνα του Ντούκα φτιαγμένη από τον ίδιο ;)

Διάλεξε και πάρε :lol:

www.facebook.com/YourPaintedSmile

ηλια με ποια παιζεις πιο πολυ τελευταια? θυμαμαι περισυ σε ειχα ξαναρωτησει και αν θυμαμαι καλα επαιζες κυριως με την στρατ.

ειμαι κατοχος μιας rockinger telecaster. μου ειχε κοστισει περιπου 500 ευρω με κομμενο nut.

δεν αλλαξα τιποτα πανω της και ουτε προκειται γιατι με καλυπτει απολυτα.

ηλια με ποια παιζεις πιο πολυ τελευταια? θυμαμαι περισυ σε ειχα ξαναρωτησει και αν θυμαμαι καλα επαιζες κυριως με την στρατ.

Και πάλι με τη Strat θα σου πω ;)

Αν και τώρα τελευταία, έχω αρχίσει πρόβες με μια funk μπάντα (που είναι στα σκαριά) και για τα συγκεκριμένα κομμάτια που παίζουμε, χρησιμοποιώ σχεδόν αποκλειστικά την tele μιας και ταιριάζει περισσότερο στο στυλ ;)

www.facebook.com/YourPaintedSmile

Nα βλέπετε είμαι ανάμεσα σε μια Rockinger strat ή μια Framus Diablo Pro, αλλά θα πρέπει να κάνω και κάποιες δοκιμές πριν καταλήξω.Εχει κανένας καμιά σύγκριση ανάμεσα στις δύο αυτές?

Είναι δύο διαφορετικές κιθάρες και οι δύο. Πρέπει οπωσδήποτε να παίξεις με τη Framus γιατί έχει ταστιέρα bubinga με αποτέλεσμα να έχει διαφορετική αίσθηση στο χέρι. Μπορεί να σε ξενίσει αυτό. Είναι όμως πολύ ευέλικτο όργανο και ποιοτικό και μπορεί ν απαίξει τα πάντα λόγω κατασκευής και μαγνητών. Τώρα αν θες τον απόλυτο vintage ήχο και δε σ'ενδιαφέρουν τα υπόλοιπα τότε μια rockinger είναι πολύ καλή επιλογή. Αν και θα κοίταζα στη θέση σου και την καινούργια σειρά της Fender Classic Player 50s ή 60s για τις οποίες έχουν ακουστεί τα καλύτερα, αν φυσικά έψαχνα κιθάρα τύπου στρατ.

..there's too much panic in this town...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου