taq Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 έχω λίγο καλύτερη αντίληψη των πραγμάτων' date=' αν μου επιτρέπεις. [/quote'] καλα, φιλικα παντα, αλλα αυτο δεν ειναι επιχειρημα τακη μου.και εγω αντιστοιχα το ιδιο θεωρω :) καλά κρασά...... αυτό μόνο διάβασες? In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kosh Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 Όχι απλά για λόγους που δεν μπορώ να σου εξηγήσω, έχω λίγο καλύτερη αντίληψη των πραγμάτων, αν μου επιτρέπεις. Ως εκεί. Σεβαστόν! :wink: Και εγώ νομίζω ότι έγραψα πλήρως τις απόψεις μου για το θέμα. Ίσως μάλιστα θα πρέπει να απέχω απο αστυνομο-στρατολογικά και περί ανέμων και υδάτων θέματα για λίγο γιατί το έχω παρακάνει :D Κώστας (εξ' ού και το ανέμπνευστο kosh) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 έχω λίγο καλύτερη αντίληψη των πραγμάτων' date=' αν μου επιτρέπεις. [/quote'] καλα, φιλικα παντα, αλλα αυτο δεν ειναι επιχειρημα τακη μου.και εγω αντιστοιχα το ιδιο θεωρω :) καλά κρασά...... αυτό μόνο διάβασες? οχι. δεν διαβασα μονον αυτο. απλα αν συμπεριελαμβανα και το υπολοιπο της φρασεως σου, το επιχειρημα σου θα ηταν ακομα χειροτερο. ξερεις ειναι λιγακι ασχημο να λες :"πιστεψτε με , αυτα που σα ς λεω εχουν βαση, ειναι σωστα, αλλα δεν μπορω να σας πω το λογο". ειναι απολυτα σεβαστο αν δεν θελεις να αναφερθεις παραπανω σε κατι, αλλα τουλαχιστον μην αναφερεσαι καθολου. :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taq Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 Έλα μωρέ σιγά τι είναι αυτά που λές. εγώ ψιλοαποφευγω τέτοια θέματα και σήμερα δεν ξέρω τι με έπιασε με το περί ανέμων. Αλλά τέλος πάντων επίσης σεβαστό. Δεν αγωνίζομαι να καταρίψω κανενός την άποψη γιατί είναι δική του. Παρατήρηση επί της πραγματικότητας ως επί το πλείστον έκανα. Αυτά που βλέπουμε αλλά και αυτά που συνήθως δεν βλεπουμε αλλά φαίνονται ξεκάθαρα σχολίασα. Γιατί είμαι ο απόλυτα σωστός? Μπάααα όσο ζείς μαθαίνεις, ο πιό πολύ λάθος μπορεί να είμαι αλλά δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Το ζητούμενο είναι ότι έπεσαν να φάνε κάποιους αστυνομικούς που κακώς έκαναν ότι έκαναν, και να φτάνουμε σε άκρα περί δήθεν γενικευμένης κακομεταχείρησης των όοοολων άτυχων κακοποιών με στόχο να ζητείται το κεφάλι του Υπουργού από την αντιπολίτευση, η αστυνομία και καλά είναι όλη μάπα λάχανο και δεν κάνει την δουλειά της, αντί για στολή φοράνε όλοι πέτσινα και είναι σαδιστές και άλλες τέτοιεσ μαλακίες!!!!!!!!!!!.....και ο δικηγόρος των κακοποιών να ζητά να πει συγνώμη ο Υπουργός και ο Προεδρος της Δημοκρατίας σε 2 κοινούς εγκληματίες. και μέσα σε όλα αυτά μας διαφεύγει ότι συνελήφθησαν τελικά 2 "αγγελούδια" In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taq Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 έχω λίγο καλύτερη αντίληψη των πραγμάτων' date=' αν μου επιτρέπεις. [/quote'] καλα, φιλικα παντα, αλλα αυτο δεν ειναι επιχειρημα τακη μου.και εγω αντιστοιχα το ιδιο θεωρω :) καλά κρασά...... αυτό μόνο διάβασες? οχι. δεν διαβασα μονον αυτο. απλα αν συμπεριελαμβανα και το υπολοιπο της φρασεως σου, το επιχειρημα σου θα ηταν ακομα χειροτερο. ξερεις ειναι λιγακι ασχημο να λες :"πιστεψτε με , αυτα που σα ς λεω εχουν βαση, ειναι σωστα, αλλα δεν μπορω να σας πω το λογο". ειναι απολυτα σεβαστο αν δεν θελεις να αναφερθεις παραπανω σε κατι, αλλα τουλαχιστον μην αναφερεσαι καθολου. :wink: Βρε Μιχάλη μην το κάνεις θέμα, ποτέ δεν λέω κάτι αν δεν ξέρω.... τώρα γιατί τυχαίνει να ξέρω κάποια πράγματα απλά τυχαίνει, και δεν θέλω να εκθέσω γνωστό - φίλο πάρτο όπως θές. Αλλά πάντα μιλάω για πράγματα που ξέρω να είσαι σίγουρος. άμα θες διαβάζεις και συμμετέχεις αν δεν θες, δεν συμμετέχεις. Δεν έχω κανα επτασφράγιστο μυστικό thats all. Ούτε αποπήρα κανέναν χωρίς τεκμήρια. Μα καλά στην Ελλάδα του 2007 ζούμε δεν βλέπεις τι γίνεται γύρω? Είναι όλα τόσο αγγελικά πλασμένα που εγώ βλέπω μόνο τα κακώς κείμενα ΑΛΛΑ και από τις ΔΥΟ όψεις? Κάθε σοβαρός άνθρωπος που σκέφτεται ξέρει ότι υπάρχουν και 2 και 3 και 4 αλήθειες (δηλαδή απόψεις) για πολλά πράγματα και διαλέγει σύμφωνα με την συνείδησή του τι θα πρεσβέψει. Εν τω μεταξύ πάω οδοντίατρο, και να γυρίσω να παίξω κιθαρίτσα μετά. Bye In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 αυτο που με εντυπωσιαζει ειναι το γεγονος οτι δεν εχουμε εστιασει με ποιο τροπο επεσε το ξυλο. δηλαδη ακομα και αν καποιος ειναι υπερμαχος του ο αστυνομικος να ριχνει καμια ψιλη σε τετοιες περιπωσεις(πραγμα που θεωρω απαραδεκτο προσωπικα)' date=' κανονικα εδω θα επρεπε να αντιδρασει..ο αστυνομικος σε αυτη την περιπτωση εκφραζει στο 100% ολη την σαδιστικη του μανια....[/quote'] 1ον) Δεν είμαι υπέρμαχος τέτοιων καταστάσεων. Έλεος δλδ. Τόσα χρόνια αυτό μου έλειπε να μουν πουν κιόλας! 2ον) Δεν αναφερόμουν σε αυτό το περιστατικό. Απλά μια ανόητη αντίληψη που κυριαρχεί στην κοινωνία για την αστυνομία καυτηρίασα. Δεν επεμβαίνει=>κράτος αναρχίας Επεμβαίνει=> κράτος χούντας. Σε σχέση με την τραγική πλειοψηφία των υπολοίπων ανεπτυγμένων - και που τόσο πολύ ζηλεύουμε - κρατών, η Ελλάδα βρίσκεται πολύ ψηλά όσον αφορά την ελευθερία που απολαμβάνει κάθε άτομο και του κατά πόσο μαστιζόμαστε από αστυνομική-κρατική βία! Αλήθεια αυτά τα κράτη απέκτησαν παιδεία και αρχές ουρανοκατέβατα; Τότε γιατί με το που σκάνε τα αντίστοιχα ΜΑΤ τρέχουν όλοι κλαίγοντας δεξιά και αριστερά; ¶ειντε γιατί στην θεωρεία ο Συνέλληνας (όπως λένε διάφοροι μυστήριοι) είναι πρώτος. Στην πράξη όμως....... ακόμη θεωρητικολογεί και θεωρεί την χώρα του στα πάντα μπανανία! Παρόλα αυτά από δράση 0 εις το πηλίκον, αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι μόνος του, όταν οι άλλοι στέκονται απαθείς (άλλη χιλιομασημένη τσιχλόφουσκα)! "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
animae Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 Παντως Γιαννη, αυτη η "αποψη" ειναι περισσοτερο η αποψη που εκφραζουν τα καναλια, παρα ο κοσμος. Ο κοσμος θελει απλα να κανουν σωστα και τιμια την δουλεια τους. Τιποτα αλλο. Και να ξερεις οτι και για εξακριβωση να σε πανε στο τμημα, δεν προκειται να σου αγγιξουν τριχα-γιατι ετσι κι αλλιως ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να το κανουν. Και ας ειναι ανθρωποι και ας ειναι οτι ειναι. Αστυνομικοι ειναι. Σε αυτους υποτιθεται οτι στηριζουμε την ταξη σε μια πολη/χωρα, θα κοιταξουμε το "ε, ανθρωποι ειναι, την μαλακια τους θα την κανουν"? Οχι, προφανως οχι. Κill the wise one! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 Ωραία τα λέτε όλοι σας. Αλλά δεν σας βλέπω να κάνετε και τπτ! Όταν σας ρωτούν απαντάτε ή -Σιγά μην σώσω εγώ την Ελλάδα ή -Τι; Να πάω και να σπάω τα πάντα σαν τους μπαχαλίδες; ή -Σιγά μην ασχοληθώ. Τι με κώφτει εμένα τώρα μωρέ; Παράτα με στην ηρεμία μου! Από τις οθόνες όμως γίναμε όλοι αγωνιστές και υπέρμαχοι των αξιών!... "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
animae Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 Ωραία τα λέτε όλοι σας. Αλλά δεν σας βλέπω να κάνετε και τπτ! Όταν σας ρωτούν απαντάτε ή -Σιγά μην σώσω εγώ την Ελλάδα ή -Τι; Να πάω και να σπάω τα πάντα σαν τους μπαχαλίδες; ή -Σιγά μην ασχοληθώ. Τι με κώφτει εμένα τώρα μωρέ; Παράτα με στην ηρεμία μου! Από τις οθόνες όμως γίναμε όλοι αγωνιστές και υπέρμαχοι των αξιών!... Η αληθεια ειναι βεβαια οτι δεν ξερουμε τι εχει κανει ο καθενας απο εδω μεσα. Δηλαδη αν γνωριζες καποιον προσωπικα, λογικα θα ηξερες. Απο την στιγμη που απλα λεμε την γνωμη μας σε ενα φορουμ...ε, μονο την γνωμη μας λεμε, δεν ξερει ο αλλος αν οντως εχουμε κανει τιποτα η οχι. :wink: Κill the wise one! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 Ο κοσμος θελει απλα να κανουν σωστα και τιμια την δουλεια τους. Τιποτα αλλο. Αυτό ζητάμε από όλους στο δημόσιο' date=' αλλά φευ. Ρουσφέτι & βόλεμα forever. Και να ξερεις οτι και για εξακριβωση να σε πανε στο τμημα, δεν προκειται να σου αγγιξουν τριχα-γιατι ετσι κι αλλιως ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να το κανουν. Και ας ειναι ανθρωποι και ας ειναι οτι ειναι. Αστυνομικοι ειναι. Σε αυτους υποτιθεται οτι στηριζουμε την ταξη σε μια πολη/χωρα, θα κοιταξουμε το "ε, ανθρωποι ειναι, την μαλακια τους θα την κανουν"? Οχι, προφανως οχι. Δηλαδή ο εφοριακός που ξεζουμίζει μια μικρομεσαία επιχείρηση για φακελάκι & στέλνει κόσμο στον τάφο από καρδιά, εγκεφαλικό ή αυτοκτονία με ορφανά και υπαλλήλους στο δρόμο, είναι λιγότερο βλαβερό για την κοινωνία; Αν ρωτήσεις προς Πελοπόννησο μεριά θα μάθεις ότι είναι αρκετές οι περιπτώσεις αυτές. Για όσους νομίζουν ότι ξέρουν πως δουλεύει η Αστυνομία χωρίς να έχουν σχεδόν καμία εμπειρία, προτείνω να μάθετε πρώτα και μετά να σχηματίσετε άποψη. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση