boukas Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 ΠΧ Τα σπάνε στο κέντρο. Αντίδραση πολίτη----> Που είναι η αστυνομία; Είμαστε στο έλεος των κουκουλοφόρων. Κλέβουν διαρκώς. Αντίδραση πολίτη----> Που είναι η αστυνομία; Είμαστε στο έλεος των ληστών Εμφανίζεται η αστυνομία ρίχνει και 1-2 ψιλές. Αντίδραση πολίτη----> Πω αστυνομική βία' date=' μπάτσοι γουρούνια, χουντικοί..... Ε τα βλέπουν αυτά και σου λένε αει σιχτήρ πάω για καφέ [/quote'] Ε, άν αγανακτούν που αντί να ρίχνουν 1-2 ψιλές, έχουμε την απαίτηση να κάνουν τη δουλειά για την οποία πληρώνονται, τί να πώ άς πάνε για καφέ... δες άλλη κουβέντα 1 λινκ του souperfunk να δεις τι σημαίνει πραγματική βία από όλες τις "δυτικές" αστυνομίες και σύγκρινέ τες με την Ελληνική.... Καλή η θεωρία αλλά ας προσγειωθούμε και λίγο... Εδώ στην ζωή μας τα κάνουμε όλα λίμπα αν τυχόν κάποιος μας την πει, για σκεφτείτε και αυτούς με το τι βλέπουν και τι περνούν κάθε μέρα. Δεν είναι όλα ίσα κι όμοια δλδς! ¶σχετο αλλά αυτοί ήταν συνοριοφύλακες. Δλδ μπήκαν στην αστυνομία μέσω ασεπ-ρουσφετιού και όχι μέσω πανελληνίων όπως οι υπόλοιποι! Χώρια που θεωρητικά, οργανικά δεν ανήκουν ακόμα στην αστυνομία και σφάζονται με τους κανονικούς "αστυνομικούς", γιατί οι δεύτεροι δεν τους θέλουν στο σώμα. Ίσως κάτι να λέει και αυτό, περί των πολιτικών παιχνιδιών και του χρόνου εμφάνισης του βιντεο. Δεν ξέρω, απλά ρωτάω τον εαυτό μου! "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
electric_wizard Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 Ο παληκαράς που έριχε τις ψιλές (και γούσταρε κι όλας) ήταν κανονικότατος αστυνομικός. Οι υπόλοιποι που βιντεοσκοπούσαν και τους ψάχνουν ακόμα ήταν συνοριοφύλακες. The World Was A Mess But His Hair Was Perfect... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 Ισχυρίζεσαι δηλαδή ότι η ροή των video στη δημοσιότητα είναι ελεγχόμενη από κάποιους που έχουν πολιτικό συμφέρον. Όχι η ροή. Η προβολή της οποίας τυγχάνει από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Αυτή είναι που μέμφομαι, όχι διότι θίγει τον Πολύδωρα (ορθά λες ότι είναι ένοχος) αλλά γιατί εγείρει ψευδεπίγραφα συναισθήματα ανθρώπινης αλληλεγγύης σε ένα πληθυσμό (τον ελληνικό) που έχει πολύ σοβαρότερα ζητήματα να απασχοληθεί. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 δες άλλη κουβέντα 1 λινκ του souperfunk να δεις τι σημαίνει πραγματική βία από όλες τις "δυτικές" αστυνομίες και σύγκρινέ τες με την Ελληνική.... προσωπικα δεν με ενδιαφερει καθολου μα καθολου αν η δικη μας αστυνομια εχει λιγοτερα ζωα απ οτι οι δυτικες αστυνομιες. η ουσια ειναι μια : ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ. αυτο που με εντυπωσιαζει ειναι το γεγονος οτι δεν εχουμε εστιασει με ποιο τροπο επεσε το ξυλο. δηλαδη ακομα και αν καποιος ειναι υπερμαχος του ο αστυνομικος να ριχνει καμια ψιλη σε τετοιες περιπωσεις(πραγμα που θεωρω απαραδεκτο προσωπικα), κανονικα εδω θα επρεπε να αντιδρασει.. ο αστυνομικος σε αυτη την περιπτωση εκφραζει στο 100% ολη την σαδιστικη του μανια.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kosh Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 Τάκη έχεις έρθει ποτέ αντιμέτωπος με την ανικανότητα την αδράνεια και τη δειλία (κάποιων) αστυνομικών, η οποία είναι αντιστρόφως ανάλογη του θρασύδειλου ψευτοτσαμπουκά που επιδικνύουν σε κρατούμενους; Οι άξιοι και γενναίοι αστυνομικοί δέν χρειάζεται να αποδείξουν τίποτε δέρνοντας έναν κρατούμενο. Αλλα όσοι κρύβονται σάν τις κότες στα δύσκολα και σκύβουν το κεφάλι ευλαβικά σε όποια εξουσία, ξεσπάνε σε κανέναν κακομοίρη για να αποδείξουν ότι τάχα δέν είναι ευνουχισμένοι. Και επίσης όταν, απο βιασύνη έστω, εκφράσουμε κάτι που δέν είναι 100% σωστό, άνθρωποι είμαστε λάθη κάνουμε, μπορούμε απλά να το ανακαλέσουμε. Δέν χρειάζεται να το ρίχνουμε αλλού :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taq Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 Απέξω από τον χορό πολλά τραγούδια ξέρουν όλοι. Σωστά τα είπες boukaw7. In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taq Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 Τάκη έχεις έρθει ποτέ αντιμέτωπος με την ανικανότητα την αδράνεια και τη δειλία (κάποιων) αστυνομικών' date=' η οποία είναι αντιστρόφως ανάλογη του θρασύδειλου ψευτοτσαμπουκά που επιδικνύουν σε [b']κρατούμενους[/b]; Οι άξιοι και γενναίοι αστυνομικοί δέν χρειάζεται να αποδείξουν τίποτε δέρνοντας έναν κρατούμενο. Αλλα όσοι κρύβονται σάν τις κότες στα δύσκολα και σκύβουν το κεφάλι ευλαβικά σε όποια εξουσία, ξεσπάνε σε κανέναν κακομοίρη για να αποδείξουν ότι τάχα δέν είναι ευνουχισμένοι. Και επίσης όταν, απο βιασύνη έστω, εκφράσουμε κάτι που δέν είναι 100% σωστό, άνθρωποι είμαστε λάθη κάνουμε, μπορούμε απλά να το ανακαλέσουμε. Δέν χρειάζεται να το ρίχνουμε αλλού :wink: Και σύ που τα είδες όλα αυτά στην αστυνομία δουλεύεις? Είναι εμπειρίες που έχεις ζήσει προσωπικά? Ή τα λές για να τα λές? In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kosh Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 Όχι δέν δουλεύω στην αστυνομία ούτε και κανένας που ξέρω. Οι εμειρίες είναι προσωπικές και μέλους της οικογένειάς μου. Και έχουν σχέση με την αδράνεια και τον ψευτοτσαμπουκά. Όμως έχεις δίκιο, δέν έχω προσωπική εμπειρία απο ξύλο σε κρατούμενο. Και αφού εσύ προφανώς έχεις άλλες εμπειρίες, να σε ρωτήσω και εγώ: δουλεύεις εσύ ή κάποιος δικός σου άνθρωπος στην αστυνομία; (Να σημειώσω ότι δέν ξέρω πώς φαίνεται το ύφος μου, αλλά δέν έχω κάποια αντιπαλότητα, απλά κάποιες διαφωνίες έχω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taq Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 Όχι δέν δουλεύω στην αστυνομία ούτε και κανένας που ξέρω. Οι εμειρίες είναι προσωπικές και μέλους της οικογένειάς μου. Και έχουν σχέση με την αδράνεια και τον ψευτοτσαμπουκά. Όμως έχεις δίκιο' date=' δέν έχω προσωπική εμπειρία απο ξύλο σε κρατούμενο. Και αφού εσύ προφανώς έχεις άλλες εμπειρίες, να σε ρωτήσω και εγώ: δουλεύεις εσύ ή κάποιος δικός σου άνθρωπος στην αστυνομία; (Να σημειώσω ότι δέν ξέρω πώς φαίνεται το ύφος μου, αλλά δέν έχω κάποια αντιπαλότητα, απλά κάποιες διαφωνίες έχω)[/quote'] Όχι απλά για λόγους που δεν μπορώ να σου εξηγήσω, έχω λίγο καλύτερη αντίληψη των πραγμάτων, αν μου επιτρέπεις. Ως εκεί. Και δεν είναι όλα ίσιωμα. Το ετικετάρισμα είναι το πιό απλό πράγμα. Παντού υπάρχουν καλοί και κακοί, το λέω για 1000στή φορά. Το θέμα είναι άλλο. Στην σελίδα 2 και 3 εξηγώ τις απόψεις μου. Φιλικότατα Τάκης In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 έχω λίγο καλύτερη αντίληψη των πραγμάτων' date=' αν μου επιτρέπεις. [/quote'] καλα, φιλικα παντα, αλλα αυτο δεν ειναι επιχειρημα τακη μου.και εγω αντιστοιχα το ιδιο θεωρω :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση