Προς το περιεχόμενο

Τα video της ελληνικής αστυνομίας...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λίγη επαφή με την πραγματικότητα δεν θα έβλαπτε στη συγκεκριμένη κουβέντα, δε νομίζετε;

Αστυνομικός δεν μπορείς να είσαι όταν σου δίνουν όπλο που αλοίμονό σου αν το βγάλεις και τον μπούλο στο μπαούλο αν πυροβολήσεις, ακόμα και όταν σε πυροβολούν.

Αστυνομικός δεν μπορείς να είσαι όταν η καριέρα σου είναι αντίστοιχη ενός κλασικού δημοσίου υπαλλήλου που εξαρτάται από ρουσφέτια & γλύψιμο για να πάει μπροστά.

Αστυνομικός δεν μπορείς να είσαι όταν στα χαρτιά φαινομενικά έχεις αρμοδιότητες αλλά πρακτικά δεν είσαι παρά ένας paper-pusher.

Για την κατάντια των αστυνομικών ευθύνεται μονάχα η πολιτεία που τους αναγκάζει να είναι νωθροί,ευθυνόφοβοι & μπαϊλντισμένοι. Και ένας αστυνομικός που είναι νωθρός, ευθυνόφοβος και μπαϊλντισμένος παύει να είναι αστυνομικός.

¶μα λοιπόν είσαι λαθρομετανάστης και δεν έχεις πάτημα, θα φας της χρονιάς σου από τους αγανακτισμένους αστυνομικούς (σίγουρα υπάρχουν και πορωμένοι αλλά δεν είναι και πολλοί) υπάρχει δεν υπάρχει λόγος.

Καταδικαστέο αλλά απλά είναι το αποτέλεσμα μεγαλύτερων & γενικότερων προβλημάτων και έτσι θα πρέπει να αντιμετωπιστεί. Αν μείνει στους συγκεκριμένους δράστες το θέμα τότε απλά το πρόβλημα θα γίνει μεγαλύτερο.

Υ.Γ. Πολύ σφαλιάρα ρε παιδί μου...

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 116
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Τα πράγματα δεν είναι τόσο περίπλοκα όσο τα φαντάζεστε πιστεύω.

Νομίζεις ότι δεν ξεχωρίζουν αν είσαι τσόγλανος σαν τους συλληφθέντες ή αν απλά παρέπεσες σε κάποιο απλό αδίκημα? Τα τμήματα γράφουν εδώ μοιράζουμε σφαλιάρες σε όλους? (άσχετα αν δεν είναι σωστό ΑΛΛΑ συμβαίνει)

Ξαναλέω κατακριτέο αυτό που έγινε. ΑΛΛΑ :

Την Γιαγιούλα είχαν δικαίωμα να την αγγίξουν?

Για πρότεινε cosh την δική σου μέθοδο σωφρονισμού. Γιατί εγώ μπορεί σε πολλά πράγματα να διαφωνώ και με την ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ, γιατί προς Θεού ούτε σαδιστής είμαι, ούτε τους βασανιστές γουστάρω, αλλά αν ΕΠΙΑΝΑ τα τσογλάνια που μου έκλεψαν το μηχανάκι πριν 3 μήνες, νά σαι σίγουρος ότι θα τά σπαγα στο ξύλο και μετά θα τά δινα στην αστυνομία. Νομίζω ως ένα σημείο μπορώ να προστατέψω τον εαυτό μου ή την περιουσία μου από το να κάθομαι να κοιτάω..... και όλοι φαντάζομαι.

Αν σας κλέψουν τα δικά σας, ή δείρουν τις γιαγιάδες σας εσείς να τους παρέχετε ξενοδοχεία και προς Θεουυυυυυ προς Θεού!!!!! να μην αφήσετε αστυνομικούς να τους βάλουν χειροπέδες γιατί θα πονάνε, :lol: και να βάλετε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να ζητήσει συγνώμη για τις φάπες :oops: (και όχι μαστίγιο, φάλαγγα, και άλλα είδη βασανισμών μεσαιωνικών, που κοντεύουν να μετατραπούν οι φάπες που έπεσαν :twisted: ) που θα τους ρίξουν. Στο τμήμα να τους πάτε ζεστό φαγητό, εσώρουχα για να κάνουν μπανάκι, και καμιά μπυρίτσα γιατί κάνει και πολύ ζέστη.

Τι να πώ εγώ, επειδή αφήνω σε πιό έμπειρους από μένα να νομοθετούν δεν μπορώ να βρώ το τέλειο σωφρονιστικό σχέδιο, ούτε και να υποδείξω μπορώ. Εσείς που είστε υπεράνω και λέτε ότι πιάσαμε πάτο όπως ο forensick να το κάνετε μιάς και η πραγματικότητα δεν σας αγγίζει. Τώρα μάθατε ότι πέφτουν φάπες στα τμήματα στους ληστές και στους φονιάδες με το βιντεάκι!!!! Αν κάποιος διαβάσει Ιστορία και δει ότι προπολεμικά οι χωροφύλακες παίρναν τα κεφάλια των ληστών και φωτογραφιζόντουσαν θα τρομάξετε, γιατί ούτε κάν το φαντάζεστε πως αυτά γινόντουσαν πριν 50-60 χρόνια..... και νόμιμα τότε. Δεν λεω ότι ήταν ωραίο και είμαι κάθετα αντίθετος σε οποιαδήποτε μορφή βίας.

Αλλά αν δέχεσαι βία στο δρόμο από τσαντάκιδες, ας υπάρχει κάποιος να την καταστείλει (Η καταστολή από μόνη της σαν έννοια δεν σημαίνει γαρύφαλα και τριαντάφυλλα)

Σας πληροφωρώ (και ΞΑΝΑΛΕΩ ΗΘΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ σε ότι έγινε, άσχετο όμως, αυτή είναι η πραγματικότητα) ότι οι αστυνομικοί όντως πλάκα έκαναν μπροστά σε αυτά που θα πάθουν στην φυλακή. Αν και δεν το ξέρω φαντάζομαι όμως.... μην μπερδεύουμε λοιπόν την ευαίσθητη ανθρώπινη φύση μας και γενικότερα ις ευαισθησίες που έχουμε σαν άνθρωποι με την πραγματικότητα. Έξω στην κοινωνία υπάρχουν ληστές, απατεώνες, βιαστές, δολοφόνοι, καταχραστές, και χίλιοι δυό λογιών εγκληματίες. Θέλω να πιστεύω ότι Υπάρχει και αστυνομία, έστω και ανάπηρη έτσι όπως την έχουν καταντήσει.....

Πρέπει να υπάρχουν όρια που κινείται ο κρατικός μηχανισμός, αλλά εδώ λέμε για τάξη και ασφάλεια. Κανείς δεν είναι άγιος ούτε οι αστυνομικοί σαφώς δεν είναι άγιοι όλοι, αλλά όπως ξανάπα το κάθε επάγγελμα είναι διαφορετικό και ας μην συγκρίνουμε την Αστυνομία με την Πολεοδομία.

Είπαμε γι αυτό μας έχουν πηδήξει όλοι!

Δεν λέω για τον αλλοδαπό εργάτη που βγάζει τίμια το ψωμί του, ούτε ξεχωρίζω τα ανθρώπινα δικαιώματα σε έλληνες και αλλοδαπούς αλλά ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ότι υπάρχουν ΚΑΙ ΟΡΙΑ, για ΟΛΟΥΣ!

@wasted sunsets : μα δεν διαφωνώ μαζί σου, φυσικά και έχουν δομημένες αρμοδιότητες αλλά παρ όλα αυτά πάντα συνέβαιναν αυτά στα τμήματα πάντα θα συμβαίνουν. Βλέπεις ότι απέχει η θεωρία από την πράξη λόγω της υφής της κατάστασης. Οι εγκληματίες - εγκληματίες, οι αστυνόμοι - αστυνόμοι. Κι όχι μόνο στην ελλάδα σε όλο τον κόσμο πολιτισμένο και απολίτιστο. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ τα τμήματα ....

In Fender Strat we trust!

Παιδιά η αστυνομια δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ δικαιωμα να κρινει τα γεγονοτα...Απλά εκτελει διαταγες της δικαστικής εξουσίας....

Κανενας μπατσος δεν εχει δικαιωμα να συμπειρφερθει ασχημα σε κανενα ΕΙΔΙΚΑ στο κρατητηριο που ο υποπτος δεν εχει δικαστει...

Και προς τον taq ακομα δεν ξερεις αν ηταν ενοχοι...Μπορει να ηταν και αθώοι.....Και ειμαι 90% σιγουρος πως αυτο το περιστατικό δεν θα συνεβαινε σε "ελληνοπουλα"....

Μια ζωή τα ιδια ρε γαμωτο....((οχι οτι στο ιδιο θεμα οι αλλες "αναπτυγμενες" χωρες πανε μπροστα...))

Εdit: Επισης δεν θα επρεπε να επικεντρωνομαστε στο γεγονος καθε αυτό γιατί δεν μου φαινεται και παραξενο να γινεται συχνα....Αλλά στην ανωμαλία καποιον ηλιθιων να τραβανε με βιντεακι και να απολαμβανουν το γεγονος......Αυτo δεν ειναι ΟΥΤΕ ΚΑΝ ζωόδες.....Ειναι ανωμαλο....ψυχικά αρρωστο.... :evil:

Time is just a fraction of the sine.......

Και παλι η αστυνομια ΔΕΝ τιμωρει.....ουτε κρινει....Τεσπα...Και εσυ πιστευεις οτι οι κυριοι αστυνομικοί το εκαναν για την ψυχή της γιαγιούλας....??

Οχι επειδη ετσι τους κα!@!λωσε....

Time is just a fraction of the sine.......

Το θύμα δεν ήταν ανάπηρη γριούλα όπως είπαν στην αρχή αλλά μια 42χρονη που χαίρει άκρας υγείας της οποίας αποπειράθηκαν να κλέψουν την τσάντα και δεν την χτύπησαν. Επίσης, ο ένας από τους δύο δράστες είναι Έλληνας και ο δεύτερος Αλβανος. Αυτό το λέω προς ενημέρωση και μόνο και σε καμία περίπτωση δεν αλλάζει το γεγονός ότι πρόκειται περί αξιόποινης πράξης.

Για την αστυνομία θα μιλήσω άλλη ώρα που θα έχω λίγο χρόνο.

The World Was A Mess But His Hair Was Perfect...

Το θύμα δεν ήταν ανάπηρη γριούλα όπως είπαν στην αρχή αλλά μια 42χρονη που χαίρει άκρας υγείας της οποίας αποπειράθηκαν να κλέψουν την τσάντα και δεν την χτύπησαν. Επίσης' date=' ο ένας από τους δύο δράστες είναι Έλληνας και ο δεύτερος Αλβανος. Αυτό το λέω προς ενημέρωση και μόνο και σε καμία περίπτωση δεν αλλάζει το γεγονός ότι πρόκειται περί αξιόποινης πράξης.

Για την αστυνομία θα μιλήσω άλλη ώρα που θα έχω λίγο χρόνο.[/quote']

Έτσι όπως τα λέει είναι (η γυναίκα απλά έχει μια ελαφρά ανπηρία στο πόδι).

Nemooo απλά την πρόληψη έχουν καταντήσει να την κάνουν με εκφοβισμό.

Όπως λέω και παραπάνω, μην κολλάτε στη λεπτομέρεια και δείτε την μεγάλη εικόνα, εκεί είναι το πραγματικό χάλι που χρήζει διόρθωσης.

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Τι να πώ εγώ' date=' επειδή αφήνω [b']σε πιό έμπειρους από μένα [/b]να νομοθετούν δεν μπορώ να βρώ το τέλειο σωφρονιστικό σχέδιο, ούτε και να υποδείξω μπορώ. Εσείς που είστε υπεράνω και λέτε ότι πιάσαμε πάτο όπως ο forensick να το κάνετε μιάς και η πραγματικότητα δεν σας αγγίζει. Τώρα μάθατε ότι πέφτουν φάπες στα τμήματα στους ληστές και στους φονιάδες με το βιντεάκι!!!!

Σας πληροφωρώ (και ΞΑΝΑΛΕΩ ΗΘΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ σε ότι έγινε, άσχετο όμως, αυτή είναι η πραγματικότητα) ότι οι αστυνομικοί όντως πλάκα έκαναν μπροστά σε αυτά που θα πάθουν στην φυλακή. Αν και δεν το ξέρω φαντάζομαι όμως.... μην μπερδεύουμε λοιπόν την ευαίσθητη ανθρώπινη φύση μας και γενικότερα ις ευαισθησίες που έχουμε σαν άνθρωποι με την πραγματικότητα. Έξω στην κοινωνία υπάρχουν ληστές, απατεώνες, βιαστές, δολοφόνοι, καταχραστές, και χίλιοι δυό λογιών εγκληματίες. Θέλω να πιστεύω ότι Υπάρχει και αστυνομία, έστω και ανάπηρη έτσι όπως την έχουν καταντήσει.....

Πρέπει να υπάρχουν όρια που κινείται ο κρατικός μηχανισμός, αλλά εδώ λέμε για τάξη και ασφάλεια. Κανείς δεν είναι άγιος ούτε οι αστυνομικοί σαφώς δεν είναι άγιοι όλοι, αλλά όπως ξανάπα το κάθε επάγγελμα είναι διαφορετικό και ας μην συγκρίνουμε την Αστυνομία με την Πολεοδομία.

Ποιος σου ειπε οτι το παιζω υπερανω? Μην τρελαθουμε κιολας. Κανεις δεν ειπε οτι τωρα εγινε γνωστο.

Να σε πληροφορισω λοιπον, πως η αστυνομια το μονο που πρεπει να κανει ειναι να συλλαμβανει ΚΑΙ ΟΧΙ να δερνει. Θες δεν θες, αυτο ΠΡΕΠΕΙ να γινεται. Τα υπολοιπα ειναι περιττα.

Και τι παει να πει "κανανε την πλακα τους"? Σοβαρα μιλας? Κατσε...περιμενε... επειδη το θεωρω πλακα, θα πω στον πατερα να κατεβασει ολα τα τηλεφωνα της Αθηνας για μια ωρα...τρελο γελιο ομως. :roll:

Και επειδη εξω στην κοινωνια υπαρχει καθε καρυδιας καρυδι, οποιον και αν πανε σε ενα τμημα, ε, μια σφαλιαρα δεν ειναι τιποτα. Αλλιως τζαμπα η επισκεψη.

Κill the wise one!

Ξαναλέω κατακριτέο αυτό που έγινε. ΑΛΛΑ :

Την Γιαγιούλα είχαν δικαίωμα να την αγγίξουν?

' date=' αλλά αν ΕΠΙΑΝΑ τα τσογλάνια που μου έκλεψαν το μηχανάκι πριν 3 μήνες, νά σαι σίγουρος ότι θα τά σπαγα στο ξύλο και μετά θα τά δινα στην αστυνομία. Νομίζω ως ένα σημείο μπορώ να προστατέψω τον εαυτό μου ή την περιουσία μου από το να κάθομαι να κοιτάω..... και όλοι φαντάζομαι.

[/quote']

κατ αρχας η γιαγιουλα ηταν 40+ χρονων. επισης η δικια μου γιαγιουλα επι της ουσιας πεθανε απο τετοια επιθεση. αυτο ομως δεν με κανει να θολωνω και να μην αντιμετωπιζω την πραγματικοτητα ME ΛΟΓΙΚΗ.

τακη μου, αν πιασεις τα "τσογλανια" την ωρα που σε κλεβουν λογικο ειναι στα πλαισια της αμυνας να ριξεις ξυλο. το ιδιο θα εκανα κ γω αν ημουν μπροστα στο περιστατικο της γιαγιας μου(την εκλεψαν, την εριξαν κατω, εσπασε την λεκανη της και γενικα πηρε μια πολυ ασχημη τροπη η υγεια της και τη χασαμε).

στην περιπτωση αυτη ομως εγω κ συ θα ημασταν αμεσα εμπλεκομενοι σε ενα περιστατικο. αυτο το ζωο ομως στο video που θελει να λεγεται αστυνομικος ειναι στη δουλεια του. ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.

περα απο αυτο δεν βλεπουμε αστυνομικο να ριχνει φαπα πχ σε καποιον κατηγορουμενο(αν κ γω ειμαι κ σε αυτο καθετος, τελοσπαντων..), βλεπουμε την πλεον σαδιστικη σκεψη σε πληρη εφαρμογη.

και οταν βλεπουμε τετοια περιστατικα και εστω κατα 1% τα επικροτουμε(δεν αναφερομαι σε σενα τακη), θα πρεπει να σκεφτομαστε παντοτε, οτι καποια στιγμη μπορει να βρεθουμε εμεις σε αυτη τη θεση, η τ αδερφια μας η τα παιδια μας, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ.

επισης, θεωρεις κανεις απο εμας οτι τα 2 αυτα παληκαρια μετα απ αυτη την εμπειρια εγιναν καλυτετεροι ανθρωποι μηπως????δεν θα ξανακλεψουν(αν οντως ειναι κλεφτρονια..)??

η μηπως αν βρεθουν αντιμετωποι με τον οποιονδηποτε αστυνομικο και τον εχουν του χεριου τους, θα τον σαπισουν στο ξυλο??

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου