Προς το περιεχόμενο

Τα video της ελληνικής αστυνομίας...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

:D :D :D

κι όμως ρε παιδιά με τέτοια πράγματα που σε άλλες χώρες θεωρούνται αυτονόητα εμείσ γελάμε... :roll: :roll: :roll:

learn to swim...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 116
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Καταπατηση ανθρωπινων δικαιωματων,ψυχολογικη βια,σωματικες βλαβες.

Κανενας δικηγορος στο νοζ?

Οι τυποι που κοιτανε ομως ειναι χειροτεροι.

Σεβασμος στον Αλβανο και τον Ρωσσοποντιο?Τι ειναι σεβασμος? :roll:

Δεν μου το εμαθε ποτε κανεις απο την οικογενεια μου.

Το μεγαλειο της ανθρωπινης κατωτεροτητας.

Ουστ

feel da FUNK blast

Νομίζω οτι υπερβάλλουμε.

Το συγκεκριμένο ήταν μεμονωμένο περιστατικό.Αυτήν την εβδομάδα.

Την επόμενη εβδομάδα θα υπάρχει άλλο μεμονωμένο περιστατικό. :wink:

Κατακριτέο αυτό που έγινε από τους Αστυνομικούς γιατί παραβαίνει το σύνταγμα τους νόμους τα ανθρώπινα δικαιώματα κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ

Αν όμως ήταν η δική σας Γιαγιάκα στην θέση της, δεν νομίζω ότι θα είχατε την ίδια ΣΥΜΠΟΝΙΑ, δηλαδή άμα για να τον πιάσει τον ληστή στον δρόμο (που σίγουρα θα αντιστεκόταν) τι θα του λεγε δηλαδή????

Στάκα να σε πιάσω είμαι ο Αστυνομικούλης μην τρέχεις μωρέ και θα δεις ότι εγώ εκεί που θα σε πάω θα σε σεβαστώ, άμα σε πάμε στον δικαστούλη θα σε δεί επιεικώς, Α! και να ξέρεις ότι στην φυλακούλα όλα τα παιδιά θα σου φερθούν πολύ καλά γιατί κατάλαβαν το λαθάκι τους, και μετανιώνουν ομαδικά. Έλα καλέ μου ληστή μην τρέχεις, μη με χτυπάς και μην αντιστέκεσαι..... ήταν λάθος το ξέρω να πετάξεις την γιαγιάκα με τέτοιο θράσος κάτω.....αλλά έλα να δεις που όλα θα πάνε καλά θα βρείς καλό δικηγόρο, που θα συγκινήσει το Πανελλήνιο στα κανάλια και θα αθωωθείς στο τέλος τέλος. ¶σε που θα βγούμε για παιδάκια στην Χασιά να πιούμε κάνα ποτηράκι και πάνω στο κέφι να μας πεις και με ποιούς άλλους λήσταρχούληδες κάνεις παρείτσα.........

Ε! μα ! έχουμε ξεφύγει, γι αυτό μας ΠΗΔΗΞΑΝ ΟΛΟΙ!

Δε λέω έτσι όπως προβλήθηκε μαλακία έγινε και υπάρχουν ευθύνες, αλλά θα προτιμούσα να μην μαθευόταν τίποτε..... στο τέλος θα μπουκάρουν σπίτια μας, θα μας γ****νε και από πάνω και ο αστυνομικός θα βλέπει και θα κοιτάει να πάρει κατάθεση μετά το Γ****σι μην αποταχτεί και από πάνω. Μην τον πάρει καμιά κάμερα ότι για να τον συλλάβει άσκησε σωματική βία.

Και για να επανέλθω ξαναλέω κατακριτέο, αλλά μιλάμε και για κοινούς εγκληματίες. Εθελοτυφλούμε αν νομίζουμε ότι όλα αυτά είναι μεμονομένα περιστατικά.... καλώς ή κακώς έτσι είναι και όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά Παντού.... Δυστηχώς ή ευτυχώς όλες οι αστυνομίες του κόσμου δεν περιλαμβάνουν καφεδάκι στο τμήμα με ντόνατς αλλά Χόλυγουντ

Επίσης σε όλα τα επαγγέλματα υπάρχουν καλοί και κακοί οι οποίοι υπάγονται και ακολουθούν τους ίδιους κανονιστικούς κανόνες. Δηλαδή όλοι οι ταξιτζίδες είναι καλοί? ¨Ολοι οι φουρναραίοι είναι καλοί? Όλοι οι οικοδόμοι κάνουν καλή δουλειά? Όλοι στη Δημόσια διοίκηση εξυπηρετούν άμεσα τον πολίτη?

Εδώ ο παπάρας ο δικηγόρος του ζήταγε δημόσια συγνώμη για τον πελάτη του χτές στα κανάλια και μάλιστα από Υπουργό και πάνω και δε βρέθηκε ένας να τον μαζέψει!!!!!....... Τι άλλο θα δούμε Θεέ μου που θά λεγε και ο Πανούσης.

Ας αφήσουμε ύσηχη την αστυνομία να κάνει την δουλειά της, αν ήταν να την κάνουμε εμείς, θα πληρωνόμασταν. ¶λλοι πληρώνονται ας την κάνουν εκείνοι. Στην τελική δεν παίρνω το μέρος κανενός, την αποψή μου λέω, αλλά κάποιες φορές νομίζουν κάποιοι ότι ζούμε σε μιά ΙΔΕΑΤΗ κοινωνία σε έναν όμορφο κόσμο. ..... Ευτυχώς ή δυστυχώς το ξαναλέω έτσι είναι τα πράγματα.

Στο τέλος τέλος θα κάνουμε και κανά Rock Aid για τους ληστές που έσυραν την γιαγιάκα να της πάρουν την τσάντα, για την αποφυλακησή τους...... ΕΛΕΟΣ!

In Fender Strat we trust!

Φυσικά γιατί αναφέρονται ΜΟΝΟ οι πράξεις των αστυνομικών. Οι οποίες επαναλαμβάνω είναι κατακριτέες όπως προβλήθηκαν ΑΛΛΑ αυτή είναι η πραγματικότητα.

Δύο κοινοί εγκληματίες μπαγλαρωμένοι και ΟΧΙ ελεύθεροι να την πέσουν στην μαμά σου και την γιαγιά σου.

Κανείς δεν το παρατήρησε αυτό......

Δεν ήξερα σαν πολίτης να χρηματοδοτώ και ξενοδοχείο 5 αστέρων για την διαμονή τους, αντί για το κρατητήριο του τμήματος.

Το κρατητήριο είναι κρατητήριο δεν είναι μπαράκι.

Για να πάνε εκεί δεν είναι αγγελούδια.

In Fender Strat we trust!

Σοβαρα μιλας taq? Ποιος σου ειπε οτι εχουν δικαιωμα να τους αγγιξουν?

Αυτη ειναι η πραγματικοτητα? Και το εχεις δεχθει? Πραγματικα καταντια.

Κill the wise one!

Και λίγα λες Τάκη. Δυστυχώς η θανατική ποινή έχει καταργηθεί, οπότε είμαστε υποχρεωμένοι να τους ταϊζουμε μέχρι να το σκάσουν, να ξανασκοτώσουν/ληστέψουν/βιάσουν και μετά να τους ξαναπιάσουν (; ) οι μπάτσοι. Φαύλος κύκλος.

LEGO people live in houses made of their own flesh.

Η αστυνομία έχει θεσμικά δεδομένη εξουσία. Αυτό που ζητάς εσύ την υπερβαίνει. Το πρόβλημα είναι ότι όταν σημειώνονται τέτοιου είδους υπερβάσεις δεν υπάρχει κάτι που θα καθορίζει που θα σταματήσουν. Αν εσύ λοιπόν θεωρείς σωστές τέτοιες μεθόδους εξευτελισμού, κάποιος άλλος θα θεωρήσει σωστό και το βασανισμό τους, κάποιος άλλος άκομα τη σεξουαλική κακοποίηση τους, και κάποιος στο τέλος τη θανάτωσή τους στο αστυνομικό τμήμα, με πρόσχημα ότι τα αστυνομικά τμήματα δεν είναι ξενοδοχεία.

Έχεις όλο το δικαίωμα βέβαια να θεωρείς σωστό κάτι τέτοιο, αλλά νομίζω ότι γενικά δεν είναι αποδεκτό από την ηθική του περισσότερου κόσμου. Για αυτό εδώ και πάρα πολλά χρόνια, έχουν ορισθεί τα όρια στα οποία μπορεί να κινείται κάθε κρατικός μηχανισμός. Καλό είναι λοιπόν κάθε φορά που βλέπουμε να παρατηρούνται τέτοια φαινόμενα υπέρβασης εξουσίας να διαμαρτυρόμαστε, γιατί στο τέλος τέλος τους ίδιους μας τους εαυτούς προστατεύουμε έτσι.

Συμπέρασμα: Μπράβο που τους πιάσανε, αλλά ντροπή που τους βασανίσανε και τους εξευτελίσαν, και μάλιστα, καθ΄ομολογίαν τους για πλάκα .

Empty Rooms

Χμμμμ... και πού ξέρουμε τί κουμάσι ήταν η γριά; Μπορεί να είχε κάνει τη ζωη της νύφης της μαύρη. Η μπορεί η ίδια να ήταν μια εγκληματίας που δέν είχε συλληφθεί ποτέ! Να το ψάξουμε πρίν καταδικάσουμε τους τσαντάκηδες που την ταλαιπώρησαν. Μπορείκαι αυτό να ήταν μια πράξη δικαιοσύνης.

Πέρα απο την πλάκα τώρα, απλοί τσαντάκηδες έχουν μετατραπεί σε βιαστές και δολοφόνους μέσα σε αστυνομικά τμήματα. ¶ν αύριο κάποιο θύμα ενός βασανιστή (δέν μιλάω για τους συγκεκριμένους) δεί στα μάτια μιας καλοντυμένης κυρίας τη γυναίκα του διοικητή ποιός θα φταίει; Τι λέτε; Δέν έχει ξαναγίνει;

Σωστά taq, δέν πρέπει να ζητήσει ο υπουργός συγνώμη, αλλα ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος της δημοκρατίας. Εκτός άν ανάγουμε τις μπάτσες και τα παιχνίδια των άρρωστων σαδιστών σε επίσημη μέθοδο σοφρωνισμού. Και να δούμε άν εφαρμόζεται ποτέ και σε καλόπαιδα γνωστών οικογενειών.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου