johnnyk Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2007 πίνω μπ@φους και παίζω pro αφιερωμένο σε όλους τους καμμένους με τη μπάλα :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2007 το λινκ δεν δουλευει νομιζω... EDIT:ολα οκ λαθος μου..α ρε pro κολλημαααααααα :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2007 Η μουσική υποκρουση ειναι απο τους τρομερους LocomOndOoo......:lol: Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2007 Καποτε εκανα το λαθος και επαιζα fifa... Hμουν μικρος... Μετα καταλαβα πως το νοημα (και το θεαμα) ειναι αλλου... pastelius keep walking feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexei Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2007 χαχα σαν κάτι γνωστούς μου... Να ρωτήσω απο αυτό το site πως κατεβάζουμε??.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2007 pastelius ,θελουμε τον Miles πισω!! :x :( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2007 Α ρε προ που μας έχεις ρημάξει. Εχω "γεράσει" 2 φορές τον Ριβάλντο και πάω για τρίτη (για τους μυημένους του Master league) Αν το συνθ μου έπαιρνε midi controller χειριστήριο του Playstation, τώρα ο Rudess θα μάζευε πατάτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2007 Παραλίγο να πνιγώ με τον καφέ πρωι πρωί :lol: :lol: Και εγώ εχω υπάρξει μεγάλος παίκτης της σειρά. Το έχω παρατήσει εδώ και ένα χρόνο, μόλις προχθες το φορτωσα στο ps2 για να παίξω ενα φιλικο να ξεμουδιάσω και μου είχε λείψει. Αλλά τωρα που να το ξναπιάσω. Με εναν φίλο μου παίζαμε και απο τοτε που αρχισε να παίζει το eve on line, χαθηκε και αυτός απο τον μάταιο κόσμο μας. Τον ρούφηξε ο γαλαξίας, αυτό και αν είναι κόλλημα, καταστροφή της προσωπικότητας. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2007 pastelius ' date='θελουμε τον Miles πισω!! :x :([/quote'] Ουπς,sorry! 8) <---------- :lol: feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2007 yeeeesssss!!! :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση