kwstas79 Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2007 Η αλλοιως "tele για τον ανδρα που δεν χρειαζεται να προσπαθησει πολυ!" :lol: :lol: :lol: :lol: (θυμαται κανεις τη θεϊκη διαφημηση της κολωνιας DENIM? :lol: :lol: ) Ξεχνιούνται τέτοια πράματα; Με έχουν σημαδέψει άλλωστε οι διαφημίσεις (και οι ταινίες/σειρές) της δεκαετίας του '80. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2007 αν θες (και προπαντώς αν ΜΠΟΡΕΙΣ :lol:) να παίξεις έτσι: ΜΟΝΟ μια strat θα σου κάνει τη δουλειά ;) οχι ρε φιλε... 8O 8O βεβαια για να παιξεις ετσι δεν χρειαζεσαι απλα μια στρατ αλλα πρεπει να εισαι ..εξωγηινος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagx69 Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2007 Μπα' date=' τον ξέρω τον Χαρίλαο, όταν φτιάξει κάτι τέτοιο θα βάλει αυτό εδώ πάνω, και θα την σπάσει σε όλους, κάφρους και βιντατζάκηδες: [img']http://us.st11.yimg.com/us.st.yimg.com/I/yhst-50206111187217_1948_299275[/img] Ιδου λοιπόν η απόλυτη Telecaster (a.k.a Trans-caster, Telesexual etc.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2007 Για την άλλη με το tremolo ψήνομαι....το μόνο (λίγο) δύσκολο είναι το ρουτάρισμα για το τρεμολο block και τα ελατήρια. Yπάρχει και η λύση του Bigsby, που δεν θέλει ρουράρισμα. Βέβαια δεν ξέρω τι λέει από χρηστικής/ακουστικής άποψης σε σχέση με το κλασσικο στρατοτρέμολο. Εγώ πάντως από τότε που έμαθα τι κιθάρα παίζει στο Κούσκο των Διάφανων Κρίνων (sf :wink: ) και αντιλήφθηκα την ύπαρξη του υβριδίου, έχω πάθει μια ψιλοψύχωση με το όλο θέμα. Τρέμολο και έναν seymour duncan jazz στο neck! 8) one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2007 Ρε παιδιά ηρεμήστε!!! Tele με τρέμολο (και μάλιστα ούτε καν Bigsby) είναι σαν χωριάτικη σαλάτα με μοτσαρέλα!!! :lol: εεεεεεε!!!! 8) 8) 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2007 Εγώ πάντως από τότε που έμαθα τι κιθάρα παίζει στο Κούσκο των Διάφανων Κρίνων (sf :wink: ) και αντιλήφθηκα την ύπαρξη του υβριδίου' date=' έχω πάθει μια ψιλοψύχωση με το όλο θέμα.[/quote'] Στο ποιο;;; :?: Για πε γιατί τα Κρίνα τα θαυμάζω απεριόριστα. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2007 Your browser does not support the HTML5 audio tag http://www.noiz.gr/modules/My_Uploads/user_folders/deadendmind/bigsby.mp3 100% pure tele,100% pure bigsby!!! :D:D:D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2007 Εγώ πάντως από τότε που έμαθα τι κιθάρα παίζει στο Κούσκο των Διάφανων Κρίνων (sf :wink: ) και αντιλήφθηκα την ύπαρξη του υβριδίου' date=' έχω πάθει μια ψιλοψύχωση με το όλο θέμα.[/quote'] Στο ποιο;;; :?: Για πε γιατί τα Κρίνα τα θαυμάζω απεριόριστα. http://www.noiz.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=316 απο την ημερα της συνεντευξης εχουν αλλαξει καποια πραγματακια Ο Κυριακος παιζει πλεον μονο με την Tonelab SE & o Nικος χρησιμοποιει και ενα Boss ME50 καθως και ενα τρεμολο EH Pulsar ενω πλεον η βασικη του κιθαρα ειναι μια thinline tele που του εφτιαξα εγω με σωμα απο Harley Benton,μπρατsο Warmoth CONSTRUCTION Fatback με braz.rosewood fb & μαγνητες GFS(neck) & DIMARZIO TWANG KING (bridge) & μια Top loader γεφυρα GFS :wink: ενω επεστρεψε σε 010-046 GHS BOOMERS. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2007 Εγώ πάντως από τότε που έμαθα τι κιθάρα παίζει στο Κούσκο των Διάφανων Κρίνων (sf :wink: ) και αντιλήφθηκα την ύπαρξη του υβριδίου' date=' έχω πάθει μια ψιλοψύχωση με το όλο θέμα.[/quote'] Στο ποιο;;; :?: Για πε γιατί τα Κρίνα τα θαυμάζω απεριόριστα. http://www.noiz.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=316 απο την ημερα της συνεντευξης εχουν αλλαξει καποια πραγματακια Ο Κυριακος παιζει πλεον μονο με την Tonelab SE & o Nικος χρησιμοποιει και ενα Boss ME50 καθως και ενα τρεμολο EH Pulsar ενω πλεον η βασικη του κιθαρα ειναι μια thinline tele που του εφτιαξα εγω με σωμα απο Harley Benton,μπρατsο Warmoth CONSTRUCTION Fatback με braz.rosewood fb & μαγνητες GFS(neck) & DIMARZIO TWANG KING (bridge) & μια Top loader γεφυρα GFS :wink: ενω επεστρεψε σε 010-046 GHS BOOMERS. Eγώ έλεγα για κείνην την τελε με τρεμολο από στρατ και di marzio humbuckers που είχες αναφέρει κάποτε. :wink: Έφτιαξες thinline από solid σώμα; :?: one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2007 Eγώ έλεγα για κείνην την τελε με τρεμολο από στρατ και di marzio humbuckers που είχες αναφέρει κάποτε. icon_wink.gif Αυτη υπαρχει ακομα και ειναι η βασικη κιθαρα του Κυριακου (μονο που τωρα φοραει GFS Lipstick humbuckers που σπλιταρουν. Έφτιαξες thinline από solid σώμα; οχι απο μια HB TELE Thinline που πετυχα στο ebay ειναι... :lol: :lol: :lol: δεν ειμαι και..θεος... :lol: (ημιθεος μονο!! :lol: :lol: :lol: ) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση