kwstas79 Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2007 Μαϊστα. Ντανκε χερρ γουαϊτνοϊζ. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 Το κιθαρόνι επαραγγέλθη τελικά από Thomann (555¤): Αναμείνατε στο ακουστικό σας για νέα...;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taq Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 Μεγειές εκ των προτέρων. Αναμένουμε φωτό και τα σχετικά..... In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 Super! Aντε με το καλό να έρθει! ;) http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 μεγειες παιχταρα μου!πανεμορφη ειναι...και εγω ετοιμαζομαι για τελε..μετα το καλοκαιρι ομως που θα εχω κανα φραγκο.... 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 αντε, καλόπαιχτη!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 Ευχαριστώ παιδιά!!! Το κακό είναι ότι θα περιμένω κανα-δυο βδομάδες μέχρι να μου έρθει, γιατί κάποιος μου πρόλαβε το τελευταίο κομμάτι που υπήρχε μέχρι χθες...:( www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Acanthor Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 ¶ντε η ώρα η καλή!!!Περιμένουμε νεότερα λοιπόν! Το καπάκι στη γέφυρα τί είναι?Εξυπηρετεί σε κάτι? ..there's too much panic in this town... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 Είναι το λεγόμενο Ashtray, που νομίζω υποτίθεται χρησιμοποιείται για στήριγμα του καρπού και για προφύλαξη της γέφυρας: Νομίζω όμως ότι η 50s που παρήγγειλα, δεν το περιλαμβάνει... www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 Είναι το λεγόμενο Ashtray' date=' που νομίζω υποτίθεται χρησιμοποιείται για στήριγμα του καρπού και για προφύλαξη της γέφυρας ... Νομίζω όμως ότι η 50s που παρήγγειλα, δεν το περιλαμβάνει...[/quote'] Πάντως εμένα μου περισεύει ένα τέτοιο. Η πλάκα είναι ότι ήταν μέσα στη θήκη μίας κιθάρας που πήρα και δεν το χρειάζεται. :wink: Γιατί...εδώ που τα λέμε ποιά το χρειάζεται? :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση