kwstas79 Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2007 Καλά σίγουρα, 99 ευρώ είναι λίγα για αυτήν την κιθάρα όπως έχω καταλάβει. Απλά μου την σπάει αυτό το jackplate. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2007 Καλά σίγουρα' date=' 99 ευρώ είναι λίγα για αυτήν την κιθάρα όπως έχω καταλάβει. Απλά μου την σπάει αυτό το jackplate.[/quote']τι κακο εχει??(την εχω) προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2007 εγω παλι το προτιμω απο το παραδοσιακο (& μπελαλιδικο) της tele,ουσιαστικα προκειται για ενα jackplate τυπου Les Paul. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2007 Βρε τίποτα δεν έχει λειτουργικά, απλά είμαι μυστήριος και δεν μ'αρεσει σε αυτήν την κιθάρα. Ούτε το χρώμα του, ούτε το σχήμα του. Μάλλον τους περίσσεψαν από τίποτα κόπιες λεςπολ και τα χώσαν σε αυτές τις κιθάρες. Παραείμαι παράξενος μάλλον. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2007 Καλά ΤΙ ΖΗΛΙΑΡΗΣ που είναι Θεέ μου ο Δαυίδ!!! Με το που το ανακοίνωσα στο ΝΟΙΖ, πήγε και πήρε ΙΔΙΑ ακριβώς!!!! :lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2007 H harley είναι αυτή βρε elavd, απλά της άλλαξε το ... jackplate!!!!!!!!! LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2007 Κατά την γνώμη μου αυτό εδώ χρειάζεται η συγκεκριμένη κιθάρα για να σταματήσω να γκρινιάζω: LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2007 εγω δεν το ειχα παρατηρισει καν... :lol: εξαλλου εκει που ειναι δεν φαινετε :wink: προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2007 Είμαι ένας άνθρωπος γεμάτος έμμονες ιδέες. Πώς είναι το μπράτσο της χάρλευ, χοντρούλι ή λεπτούλι; Στο σαιτ λεει απλά κάτι για C-shaped. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2007 αρκετα παχυ :wink: και τα ταστα ειναι καλοτοποθετημενα(δεν κοβουν στις ακρες) προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση