Moderator harilatron Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2007 Είδα στη σελίδα του Customer Service ότι το δέμα που περιέχει ΜΟΝΟ την κιθάρα ζυγίζει 9.12kg!!! Μην μασάς' date=' κι εγώ που πήρα μια Squier 51, έγραφε στο tracking ότι ήταν 9 kg (ότι να'ναι..)[/quote'] Α ναι??? Πες μου τέτοια να μου φεύγει το άγχος!!! 8) Καλά.... μου φαίνεται ότι εσείς το συζητάτε σοβαρά .... Και βέβαια θα είναι 9 κιλά μαζί με όλα τα υλικά συσκευασίας και το διπλό κουτί. Μια πρόσφατη παραγγελία μου στην οποία το ένα κουτί είχε 10 σετ χορδές, 1 καλώδιο και ένα μικρό υγρόμετρο (ζήτημα να ζυγίζει όσο 1-2 σετ χορδές) το πακέτο ήταν 1.96 kgr. Και ήταν μικρό κουτάκι. (Μόλις βάλεις και τις 9άρες Ηλία θα ελαφρύνει κι άλλο :lol: :lol: :lol: ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2007 Καλά.... μου φαίνεται ότι εσείς το συζητάτε σοβαρά .... Εεεεε οοοοόσο νάααα ναιιιι..... Μόλις βάλεις και τις 9άρες Ηλία θα ελαφρύνει κι άλλο :lol: :lol: :lol: Κάλή ιδέα!!! www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2007 ΗΡΘΕ Η ΚΟΥΚΛΑΑΑΑΑΑ Πάρτε μερικές photos για αρχή και έπεται review σύντομα: Όλες οι photos είναι διαθέσιμες σε αυτό το slideshow VIVA LA MEXICO!!!!!!!!! :D:D:D:D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2007 Καλορίζικη....Πολύ όμορφη.....είναι βαριά? :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2007 Καλορίζικη....Πολύ όμορφη.....είναι βαριά? :wink: Τσάμπα το άγχος τελικά!!! :D Είναι ελάαααχιστα πιο βαριά (από ότι καταλαβαίνω με το χέρι - δε τις ζύγισα) από την Rockinger μου. Αλλά αυτό είναι δικαιολογημένο, δεδομένου ότι η μία είναι από alder και η άλλη από ash ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2007 Καλορίζικη....Πολύ όμορφη.....είναι βαριά? :wink: Τσάμπα το άγχος τελικά!!! :D Είναι ελάαααχιστα πιο βαριά (από ότι καταλαβαίνω με το χέρι - δε τις ζύγισα) από την Rockinger μου. Αλλά αυτό είναι δικαιολογημένο' date=' δεδομένου ότι η μία είναι από alder και η άλλη από ash ;)[/quote'] Το 'πιασα το υπονούμενο....Shhhhhhht μην έχουμε φασαρίες.... :wink: :wink: :wink: (Πάντως εξακολουθώ να θεωρώ πιο όμορφή την CAR. Μην την παραμελήσεις.....έτσι?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2007 Το 'πιασα το υπονούμενο....Shhhhhhht μην έχουμε φασαρίες.... :wink: :wink: :wink: Για alder και ash μίλησα...Όχι για maple και rosewood :lol: (Πάντως εξακολουθώ να θεωρώ πιο όμορφή την CAR. Μην την παραμελήσεις.....έτσι?) ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως όχι !!! ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2007 (Πάντως εξακολουθώ να θεωρώ πιο όμορφή την CAR. Μην την παραμελήσεις.....έτσι?) ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως όχι !!! ;) Έεεεετσι. :wink: Και πως πάει? Ξεκίνησε το relicing? (Εσύ, με τέτοιο ιδρώτα....και μόνο που τις κοιτάς λιώνουν :lol: :lol: :lol: ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2007 Και πως πάει? Ξεκίνησε το relicing? (Εσύ' date=' με τέτοιο ιδρώτα....και μόνο που τις κοιτάς λιώνουν :lol: :lol: :lol: )[/quote'] Κάτι ψιλά κατάφερα.... :lol: :lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2007 Μεγειες!! :lol: Παντως την κουρμπα του 7αριου radius την εχεις πετυχει τελεια απο οτι βλεπω οποτε δεν θα εχεις προβλημα playability (απλα θα χρειαστεις λιιιγο υψηλοτερο action απο αυτο που εχεις συνηθισει λογω των vintage frets) :wink: Aντε εισαι "εναν κανονικο bridge τελε μαγνητη" μακρια απο την Tele nirvana!!! :lol: :lol: :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση