geodimitri Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2007 Dunlop πράσινη 0.88mm εδώ και πολλά χρόνια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metallos Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2007 Εγω παιζω παντα με ibanez steve vai η' ibanez paul gilbert.Επισης καμια φορα παιζω με φεντερ 0,7 αυτες ομως που ειναι απο το υλικο που δεν γλιστραει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frail Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 Για να μην ανοιξω νεο θεμο για κατι τοσο "μικρο" Εχω μια πενα που δε θυμαμαι που την ειχα αγορασει... ειναι Clayton 0.8 και με εχει βολεψει απιστευτα αλλα τωρα δε μπορω να ξαναπετυχω παρομοια πουθενα εχει κανεις ιδεα που πουλανε? 東海は十分だ = Only a Tokai is good enough! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
if_it_is Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2008 Jim Dunlop JazzIII μαύρες :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2008 Αν παίξω με πένα, συνήθως ultex όχι πλύ χοντρές. Λεπτές για ακουστικά/strumming, και λιγότερο λεπτές για πιο heavy/γρήγορα/stacato μέρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ScullShot Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2008 Την πένα που βρίσκεται στο άβαταρ μου Jim Dunlop Stubby 3.00 mm είναι πολύ μικρή και πολύ σκληρή και πολύ μυτερή και με βοηθάει στα alternate/economy/sweep το κακό είναι ότι η μύτη της χαλάει εύκολα The Economy Picker! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mobynik Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2008 οταν ειχα αρχισει να παιζω , επειδη επαιζα κλασικη με δαχτυλα παντα, ειχα σοβαρο προβλημα με τις πεννες. μου γλυστρουσαν δεν μπορουσα να τις συνηθισω και μετα απο λιγο τις πετουσα. ετσι δοκιμασα καποιες 1.00 mm και μετα ακομη πιο καφρος ή 2.00 ή 3.00mm νομιζω ηταν. με βολευαν γιατι ειχαν και βαθουλωμα για να τις πιανω καλυτερα. πλεον χρησιμοποιω μονο dunlop 0.73mm ειναι οι πεννες που με βολευουν περισσοτερο και εχουν και αρκετη αντοχη στο παιξιμο. :D Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα (και εξακολουθώ να το έχω με τις πένες) καθότι μετά από κάποια χρόνια κλασσικής και νύχια (που εξακολουθώ να έχω) δεν μπορώ να βολευτώ με τίποτα. Τώρα τελευταία πάντως βρήκα κάτι τεράστιες (σε στυλ μπάσσου) που είναι οι μοναδικές που με έχουν βολέψει, αφού δεν μου γλιστράνε και έχουν αρκετό "χώρο" για να τις πιάνω...χα,χα. Δεν θυμάμαι τι μάρκα είναι. Αλήθεια, ξέρεις κανείς εάν υπάρχουν μεγαλύτερες πένες για κιθάρα από το κλασσικό μέγεθος? Υπογραφή....Πρίφτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2008 Δεν υπαρχουν "πενες μπασου". Οι κλασσικες "μεγαλες" πενες ειναι αυτες (large triangle οι γνωστες 346 ) ενω υπαρχουν και οι "τεραστιες" 355 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NicolasAth72 Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2008 parker ::) https://www.facebook.com/automaton.athens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ax1ss Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2008 αυτην! MetalCaster Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση