mageiras Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2007 έπεσε τυχαία στα χέρια μου και με έχει καταβολέψει α ναι κ μένα η αγαπημένη μου, άσε που με το ανάγλυφο μπορείς εύκολα να παίζεις nois-ιες :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sozos Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2007 Για καθαρα -> pickboy 0.75 ή D'andrea 0.73 στρογγυληΓια βρωμικα rhythm-> jum dunlop jazz II με ματ επιφανεια Για αργα leads-> jim dunlop jazz II με λεια επιφανεια Για γρηγορα leads->jim dunlop 205 Και βεβαια νυχια στην ακουστικη στα live πως τις καταφερνεις ολες αυτες ??? Θα πρεπει να διαλεξω απο την αρχη την καταλληλη αν το κομματι δεν δινει χρονο για αλλαγη πενας. Συνηθως αν υπαρχει σολο παιζω απο την αρχη μεχρι το τελος με jazz II λεια. Τις πενες τις αλλαζω κυριως για τον ηχο τους αναλογα με το τι παιζω (rhythm, lead κλπ) Ασε που δεν τιθεται τοσο ο παραγοντας ηχος στα λαιβ οποτε δεν χρειαζεται να παιζω το καθε session με διαφορετικη πενα, δεδομενου οτι στο χερι μου καθονται ολες αυτες αρκετα καλα για ολα. [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2007 Για καθαρα -> pickboy 0.75 ή D'andrea 0.73 στρογγυληΓια βρωμικα rhythm-> jum dunlop jazz II με ματ επιφανεια Για αργα leads-> jim dunlop jazz II με λεια επιφανεια Για γρηγορα leads->jim dunlop 205 Και βεβαια νυχια στην ακουστικη στα live πως τις καταφερνεις ολες αυτες ??? Τις έχει περασμένες στη ζώνη, σε ένα από αυτά που βάζανε οι εισπράκτορες τα κέρματα. :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sozos Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2007 Εχει παιξει κανεις με κατι πενες που ειναι σαν φελος? [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nicktgr15 Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2007 έπεσε τυχαία στα χέρια μου και με έχει καταβολέψει Γι αυτή λέω και εγώ. Απίστευτη. Πριν δοκιμάσω αυτη επαιζα με μια μεταλλική η οποία επισης ήταν πολυ καλη. Βεβαια οταν επιασα την πενα της φωτογραφιας καταλαβα οτι ηταν κάπως βαριά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2007 Εχει παιξει κανεις με κατι πενες που ειναι σαν φελος? Εννοείς που έχει ένα δισκάκι από φελό κολλημένο σε κάθε μεριά για καλύτερο κράτημα; Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sozos Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2007 Οχι φιλε, εχω δει κατι πενες που ειναι σκετος φελος. Ειναι ενα τριγωνικο κομματι φελος. Στον τριμη τις ειχα δει πρωτη φορα και μου κινησε την περιεργεια. Και ειναι και παχιες. [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotoman Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2007 οι φελλοί δεν "σπανε" ευκολα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SPYROID Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2007 dunlop tortex 0,73 - 0,88 For Those About To Rock We Salute You Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexei Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2007 Sozos έχω την εντύπωση πως αυτές που λες είναι για πιο "γλυκό" ήχο μπάσσου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση