The_Rover Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2007 Dunlop Tortex .73, 1.14 (αυτό με τη χελώνα) και εγώ... learn to swim... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sozos Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2007 Για καθαρα -> pickboy 0.75 ή D'andrea 0.73 στρογγυλη Για βρωμικα rhythm-> jum dunlop jazz II με ματ επιφανεια Για αργα leads-> jim dunlop jazz II με λεια επιφανεια Για γρηγορα leads->jim dunlop 205 Και βεβαια νυχια στην ακουστικη [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lost_Highway Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2007 Εγώ πάλι δεν κόβω ποτέ εισητήριο. Μπαίνω με ντού. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Μη φεύγεις θηρίο, θηρίο με τα σιδερένια δόντια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nicktgr15 Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2007 Pickboy carbon 0.75 !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2007 Administrator Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2007 Jim Dunlop Jazz III. Είναι ασύληπτο πόσο η πένα αλλάζει τον ήχο. Καμμιά φορά όταν θέλω πιό λαμπερό ήχο χρησιμοποιώ Dunlop 2.0mm. Τελικά η Dunlop πάει σύνεφο και δεν είμαι ο μόνος... Προφανώς είναι η εταιρεία που ασχολήθηκε περισσότερο στο θέμα... (υλικά κλπ) Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2007 Για καθαρα -> pickboy 0.75 ή D'andrea 0.73 στρογγυληΓια βρωμικα rhythm-> jum dunlop jazz II με ματ επιφανεια Για αργα leads-> jim dunlop jazz II με λεια επιφανεια Για γρηγορα leads->jim dunlop 205 Και βεβαια νυχια στην ακουστικη στα live πως τις καταφερνεις ολες αυτες ??? προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taq Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2007 Εγώ με Dunlop 1,5 mm (μώβ) & Dunlop 1,5mm (χακί) σπανίως Dunlop 2.0 mm (μωβ σκούρο). Το υλικό στις μωβ & μωβ σκούρο που χρησιμοποιώ είναι διαφορετικό από αυτό των χακί 1,5 mm και τις χρησιμοποιώ αναλόγως σε διαφορετικές περιπτώσεις. In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2007 Jim Dunlop Jazz III.Είναι ασύληπτο πόσο η πένα αλλάζει τον ήχο. Καμμιά φορά όταν θέλω πιό λαμπερό ήχο χρησιμοποιώ Dunlop 2.0mm. Τελικά η Dunlop πάει σύνεφο και δεν είμαι ο μόνος... Προφανώς είναι η εταιρεία που ασχολήθηκε περισσότερο στο θέμα... (υλικά κλπ) Να σου πω, όντως τα Dunlop είναι τα καλύτερα από όσα έχω δοκιμάσει. Βλέπω ότι αρκετοί παίζεται με τα Jazz... δεν ήξερα ότι υπάρχουν θα ψάξω να τα βρω κι'αυτά. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warlock9_0 Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2007 έπεσε τυχαία στα χέρια μου και με έχει καταβολέψει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
konu57 Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2007 Βλέπω ότι αρκετοί παίζεται με τα Jazz... δεν ήξερα ότι υπάρχουν θα ψάξω να τα βρω κι'αυτά. Και εγω με την jazz III τη μικρη παιζω, και συγκεκριμενα τη μαυρη. Ειναι πολυ βολικη και ας ειναι μικρουλα, ειδικα για lead - solo παιξιμο. Και πολυ βολικη για παιξιμο και με δαχτυλα ταυτοχρονα που χρησιμοποιω αρκετα. Ένα στουντιάκι στην Οίτη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση