Guru Nikolas Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2010 Παιδια, εγω παιζω σχεδον παντα και αποκλειστικα με μαλακες... Κάτι τέτοια λένε οι φίλοι μου για μένα... αλλά δε καταλαβαίνω... (τρομερό χιούμορ ρε παιδί μου έχω! απίστευτος!) ;D Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Satch21 Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2010 V-picks Small Pointed. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2010 V-picks Small Pointed. Αγόρασα κι εγώ μια τέτοια για να τη δοκιμάσω και μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα είναι αρκετά ενθαρρυντικά. Ακόμα τη συνηθίζω βέβαια, αλλά ο τόνος είναι πράγματι βελτιωμένος και νομίζω ότι, αν τη μάθει κάποιος, θα μπορεί να παίζει πολύ άνετα, ειδικά τα περάσματα μεταξύ χορδών γίνονται παιχνιδάκι. Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimakos-Dm7 Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2010 Jim Dunlop STUBBY 3.0mm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2010 εγώ πάιζω με Dunlop Tortex 0.88 mm http://www.thomann.de/gr/dunlop_tortex_standard.htm παλιότερα χρησιμοποιούσα τις κίτρινες που είναι λίγο πιο λεπτές, αλλά δε βολεύουν αν πας να παίξεις γηγορα και δυνατά γιατί λυγίζουν πολύ, έτσι, κατέληξα στις πράσινες .88 που είναι ό,τι πρέπει για μένα a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Xristos_Bass Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2010 Dunlop Tortex Stadard .88 και Dunlop Tortex Triangle .88 Συμπερανα οτι οι μετριες πενες με το ελαχιστο λυγισμα δεν αφηνουν τον αντιχειρα να κουραστει ευκολα.. ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VinnieT Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2010 Ibanez pgm (οι αγαπημενες μου!!!!!!!!!!! :D) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JOHNNYwXw Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2010 dunlop 100 Music its a way of life... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
darshan Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2010 Ibanez pgm (οι αγαπημενες μου!!!!!!!!!!! :D) τρομερές στο παίξιμο, αλλά δεν φθείρονται πάρα πολύ γρήγορα? Το καλύτερο είναι όταν έκει που παίζεις χωρίζουν στα δύο, και καταλήγεις με 2 νέες, πιό thin πέννες... Σταθερά χρησιμοποιώ τις dunlop jazz III xl, που αν και είναι λίγο κούτσουρα στον ήχο, αντέχουν πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2010 Αντίχειρα, Δείκτη, Μέσο και Παράμεσο... LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση