audiokostas Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 Οταν και άμα χρησιμοποιήσω, τις περισσότερες φορές χρησιμοποιώ αυτή. Μη γελάτε. Ωραιότατη φλάντζα με πολλά πλεονεκτήματα που δεν μπορούν να εκτιμηθούν από αδαείς. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 Το πείραγμα για καμμένες φλάντζες καίει τα ακροδάχτυλά μου...αλλά δεν θα υποκύψω! Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 Ωραίες πέννες είναι και αυτές, τις χρησιμοποιώ συχνά: LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 Πες μου ότι είναι Barrila αυτό μόνο ΤΕΛΛΟΣ! Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 Ωραίες πέννες είναι και αυτές, τις χρησιμοποιώ συχνά: Κολλημένος στο πανκ εσύ. Για slap δοκίμασε ταλιατέλες. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 Φίλος, εγώ δε σε βρήζο. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skantzos Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 Τελευταία παίζω με Dunlop tortex .73 (κίτρινη) Ποτέ δεν κατάλαβα πως παίζει ο κόσμος με τις jazz I II III κλπ. Ειδικά σε ακουστική και σκαλώνουν και δε βγάζουν ήχο :-\ Όποιος ενδιαφέρεται για πολύ διεξοδική ανάλυση της τεχνικής με την πένα μπορεί να κοιτάξει το παρακάτω: http://www.tuckandpatti.com/pick-finger_tech.html Νίκος "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antonisg Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2010 Dunlop Tortex Sharp 1.0mm threadender Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2010 Παίζω σχεδόν πάντα με δανικές, και ανεπίστρεφτες (η Εύη και όποιος γκαρσόνης μπορεί να επιβεβαιώσει...)... Έχω ένα καταλογάκη (που παραδόξως δεν το ξεχνάω, ενώ πένες... πάντα ξεχνάω) όπου σημειώνω σε ποιούς χρωστάω τι. Εύη: 2 Δημήτρης (εκτώς νοιζ): 2 Μάρκος: 1 πένα, 2 παικτάκια σουμπούτεο, 1 παιχνίδι για Amstrad 6128, 2 πιάτα και έχει ο Θεος ακομη. Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zakky Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2010 Παιδια, εγω παιζω σχεδον παντα και αποκλειστικα με μαλακες πενες... Καποιες πορτοκαλι της Dunlop με την χελωνιτσα επανω... Δεν θυμαμαι το παχος γιατι σβηνεται ευκολα, αλλα πρεπει να ειναι γυρω στα 0,50... Εννιοτε χρησιμοποιω και την πρασινη της Dunlop... Δεν ξερω γιατι αλλα δεν μπορω να παιξω ουτε με τις μικρες ουτε με πολυ σκληρες... Σκαλωνουν στις χορδες και με τσιτωνουν... Ισως επειδη συνηθως παιζω ρυθμικα και οι μαλακες στα ανεβοκατεβασματα βολευουν... SOSte ta FREEkia... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση