schafferbfg Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2009 μια αυτοσχεδια απο τηλεκαρτα :P :P ;D ;D ;D τωρα που το λες...σε ενα live..ειχα χασει την μια και μοναδικη πενα που ειχα πανω μου...και επαιξα με την SIM του τηλεφωνου μου...¨τρελα γουστα :P :P αλλα γενικα παιζω με πενες Ibanez Paul gilbert Rock..Dust..Light..Star Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2009 τωρα που το λες...σε ενα live..ειχα χασει την μια και μοναδικη πενα που ειχα πανω μου...και επαιξα με την SIM του τηλεφωνου μου...¨τρελα γουστα :P :P αλλα γενικα παιζω με πενες Ibanez Paul gilbert Τι εταιρία; Έχω ακούσει τα καλύτερα για τις Wind...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
schafferbfg Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2009 Τι εταιρία; Έχω ακούσει τα καλύτερα για τις Wind...! cosmote what's up :P :P Rock..Dust..Light..Star Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2009 Τι εταιρία; Έχω ακούσει τα καλύτερα για τις Wind...! H Mclaren πάντως παίζει με Vodafone!! :P Εγώ ακόμα χρησιμοποιώ Dunlop Ultex 1.0m.Ξεχνάω να αγοράσω πένες!!! You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alekelis Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2009 Την 207 για πολυ ογκο να ουμε!!! Jam House Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2009 Ηθελα να γραψω για την 205 που επιτέλους την δοκίμασα σήμερα.Ανωτερη απο jazz 3 στο άνετο.Δεν ξερω τι υλικό ειναι αλλα εχει πάχος κ mellow μουντίλα. Jazz 3 εχω παιξει κόκκινη,μαύρη, κ μπέζ διαφανη με υλικό που δεν γλιστράει.Διαφορά στον ήχο δεν άκουσα αλλα ειναι απ τις καλύτερες κ αυτές.Πάντα για μικρές γιατι οι μεγάλες ειναι κουμούτσες. Σε γενικές γραμμές βλέπω οτι μου πάει μικρή με μύτη κ extra heavy με τουλάχιστον 1 χιλιοστό πάχος. Διαφανές dunlop stubby 1.0 δοκίμασα και μαρεσε για καθαροσκασιματιές.Τρελή γυαλάδα αυτο το πλαστικό. H heavy μαρεσε επίσης κ εχει σχετικά βολικό σχήμα και προσαρμόζεσαι σε σχέση με jazz k 205. http://img3.musiciansfriend.com/dbase/pics/products/5/2/0/367520.jpg Αντε να δουμε ποτε θα βρούμε το τέρμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dvat Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 Παλιότερα τις Dunlop Jazz ΙΙΙ αλλά τελευταία τις Dunlop Tortex 0.73 πάχος... Τις θεωρώ καλύτερες από τις Jazz III και πολύ πιο all around πένες... Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fuzzman Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 βασικα ibanez και dunlop αλλα πιο πολυ ibanez classic 1.0 και ibanez gilbert με βολεύει το μικρό κοψιμο. απο dunlop tortex 0.88 - 1.00, oχι ομως τις dunlop jazz, παραείναι μικρές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 Ρε συ τρίγγα αυτές που έβαλες είναι για μπουζούκι ρε. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2009 Για πέννες, ρωτήστε τον Jeff Beck...και τον Mark Knopfler... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση