Antonyvk Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 jim dunlop jazz 1 ;) the best ::) ::) ::) Sounds Like a Strat.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
telekris Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2009 Wegen 3,5 mm ;) Και αν χρειαστεί Tortex κίτρινες και μπλε ματ (δε θυμάμαι πάχη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ZIKO Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2009 Περιμενω πως και πως να μου ερθει μια σχηματος b ,οπως του Gilbert , φτιαγμενη απο Ταρταρουγα !!! Tone is in the ear of the beholder Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ChimairaX Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2009 lucky 13 τις 0.75 και 0.63 ανίστοιχα κάποτε έπαιζα με 0.25 :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2009 Χειροποίητες ptp ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
scofield Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2009 λοιπον εχουμε κ λεμε:dunlop .73, pickboy 0.75 dunlop o.60, k 1.6 mm αλλα η καλυτερη για μενα τουλαχιστον ειναι dava control by dave storey αυτην με την ωραια πατεντα ;) ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Darky Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2009 μια αυτοσχεδια απο τηλεκαρτα :P :P ;D ;D ;D I dance,with angels,to celebrate the holocaust... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
burliufo Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2009 μια αυτοσχεδια απο τηλεκαρτα :P :P ;D ;D ;D και εγω την εχω αυτη!!!!!!!!!!!!!!!!! http://narcan.bandcamp.com/ http://narcancrust.blogspot.gr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
oizgeorge Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2009 στην αρχη επαιζα με Ultex .73 αλλα γενικα οταν αγοραζα πενες επαιρνα διαφορες για να δοκιμαζω... και ετσι μια μερα που εψαχνα βρηκα μια jazz III μαυρη! και απο τοτε κολλησα... το μονο κακο ηταν οτι επειδη ηταν μαυρες τις εχανα συνεχεια... και δεν εχω βρει ακομα καμια! (3 εχασα μεσα στο σπιτι! ::)) και τωρα το εχω γυρισει στις κοκκινες!!! που τις βρισκεις πιο ευκολα... αν θελουν και οι ιδιες να βρεθουν βεβαια...(they've got a will of their own :P) Βι βιλ βι βιλ ροκ γιου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hamerouxlas Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2009 εγω παλι προτειμω αυτες: :P :P :P ::) :D :D ;) ;D http://www.myspace.com/sectorillusion Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση