sduncan Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2009 Jim Dunlop USA jazz III κόκκινες - Dunlop USA 2.0 mm (πάρα πολύ καλές και ιδιαίτερα ξεκούραστες για το δεξί χέρι) never stop to rock 'n' roll Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sozos Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2009 Καπου είχα διαβάσει ότι οι κόκκινες είναι σκέτο πλαστικό ενώ οι μαύρες εχουν και ένα μικρό ποσοστό γραφίτη μέσα. Δεν το διασταυρωσα ποτέ όμως, πολύ πιθανόν να είναι παπατζιλίκι. Εχουν διαφορά στην υφή πάντως, και έχω την εντύπωση ότι είναι και λίγο πιο σκληρό το υλικό της μαύρης. Οι μαυρες μου αρέσουν και μένα καλύτερα, οι κόκκινες είναι πολύ πιο λείες και μου φαίνεται ότι είναι και στρογγυλεμένες περιμετρικά ενώ οι μαύρες όχι. [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
burliufo Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2009 τις ουλτεξ της ντανλοπ http://narcan.bandcamp.com/ http://narcancrust.blogspot.gr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panpsy Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 Μαυρη Heriba απο μικρο παιδι (μονο εγω ε?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kguitar Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 Ibanez Paul Gilbert, αλλα μαλλον θα δοκιμασω και τις Jazz III :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 Είχα πάρει καμιά 15αριά πριν από καιρό, eBay μεριά... ...και έμελλε να διαπιστώσω πως τα λεφτά δεν πάνε μόνο στις vintage κιθάρες και τις NOS λυχνίες. Χτες το βράδυ, μια 12άδα απ'αυτές ήταν στα 10-15 bids, κοντά στα 60$. Δέκα ώρες πριν κλείσει η δημοπρασία. ::) :o Αν κάνω παιδιά και τους αφήσω μια-δυο, το 2031 τις βγάζουν δυο μεζονετούλες. Καλά να πάθω που τις σκόρπαγα. Τώρα θα τις φοράω κι εγώ στην κωλότσεπη σαν τον Χαρίλαο. τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vodkapower Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 Ibanez heavy Dunlop jazz XL SERIES (μόλις παρήγγειλα σετ, αφού πάντα βρίσκω μόνο τις μικρές) Κάπου είχα διαβάσει σε ένα θέμα για κάποιον που είχε το πρόβλημα η πεταλιέρα του να του τρώει τις πένες...χαχχαχα επίσης για το αιώνιο ερώτημα στο που πηγαίνουν οι πένες όταν δεν τις βρίσκουμε (οι καλές πάντα)... Πολύ γέλιο!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 επίσης για το αιώνιο ερώτημα στο που πηγαίνουν οι πένες όταν δεν τις βρίσκουμε (οι καλές πάντα)... Πολύ γέλιο!!!! Έχει απαντηθεί προ πολλού (κι αναγκάζομαι να αυτο-παρατεθώ): Οι πένες, ακόμα κι αν πέσουν σε ένα άδειο δωμάτιο εμβαδού 150 τμ, θα βρουν ή θα δημιουργήσουν στην ανάγκη ένα σημείο με ελλειπή φωτισμό, με ίδιο χρώμα στη μοκέτα, στα μεγάλα ζόρια μπορούν να μπουν και ΚΑΤΩ απ'τη μοκέτα, απ'τον καναπέ, να βγουν απ'το σπίτι, να κατρακυλήσουν στις σκάλες και να καούν στο λεβητοστάσιο. Γενικά οι πένες συμπεριφέρονται σαν να είναι ταγμένες να απαλλάσονται από τον εκάστοτε ιδιοκτήτη... ...ά, και φυσικά όλοι γνωρίζουμε ότι η μόνη πένα που δεν χάνουμε ποτέ είναι η κατά περίπτωση πιό κιτς, άβολη και αντιπαθητική που έχουμε. Το πάμε στα Απαντημένα; τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vodkapower Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 earendil είσαι θεός ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 earendil είσαι θεός ;D ;D ;D ;D Παθών είμαι. ;D τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση