if_it_is Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2008 αυτην! Ωραία πένα!! η 2η επιλογή μου μετά την JazzIII!! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2008 παιδιοθεν με Fender Heavy tortoise celluloid, αλλα εδω και κανα χρονο "ανεβηκα" στο Extra heavy... παντα Fender tortoise celluloid... ποτε δεν με βολεψε ηχητικα και στο χερι αλλη πενα. wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mobynik Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2008 Δεν υπαρχουν "πενες μπασου". Οι κλασσικες "μεγαλες" πενες ειναι αυτες (large triangle οι γνωστες 346 ) Δεν έγραψα "πένες μπάσσου", έγραψα στυλ μπάσσου, αφού τις περισσότερες φορές οι μπασσίστες χρησιμοποιούν μεγαλύτερες πένες. thanx για την πληροφορία anyway Υπογραφή....Πρίφτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 Να το σηκώσω πάλι κ να πώ οτι σήμερα αποφάσισα να ψάξω το θέμα πένα.Για το θέμα ήχος απο πένα απλα οσο πιο χοντρή τόσο πιο λίγο τσίνγκ κ περισσότερες δυναμικές απ οτι παρατηρώ. Λοιπόν που λέτε πήγα να δώ αυτές τις jazz να δω τι είναι γιατι δεν είχα.Πήρα jazz 1,jazz 3,jazz 3 XL,ibanez medium 0.750 Chikizumel(κάτι τέτοιο λέει),ibanez medium που έχει για τα υγρα δάχτυλα 2 επιφάνιες με υφή λίμας. Τις δοκίμασα όλες κ με κέρδισε h jazz 3.Απιστευτη πενα.Μικρή κ είσαι κοντά στην χορδή.Εχεις αίσθηση της χορδής.Πιο τέλεια δεν γίνεται.... Εχω κατι διαφημηστικές απο playback κ απ' την behringer.Γιατί είναι γυαλιστερές μηπως γυαλιστερές=φτηνιάρικες?Με γλυστράνε κ είναι κ σαν τετράδιο, τεράστιες. Είπα κ γώ την ποιότητα μου πάλι. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
john_RnR Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 pio palia me Paul Gilbert k Steve Vai alla pleon mono Pickboy Carbon Nylon Edge Pick Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DesPi Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2008 Γεια και απο εμένα Να ρωτήσω, παίζω κλασσική κιθάρα. Τι πένες προτίνετε? ::) ::) ::) :) :D ;) :'( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2008 Νύχια :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DesPi Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2008 εκτος από νύχια? ::) δεν χρειάζεται καμία πένα? Επειδή πιστεύω πως θα με βολεύουν καλύτερα ;D :) :D ;) :'( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2008 Εδώ και χρόνια είχα κάνει μια παραγγελια custom στον Steve Clayton και από τότε παίζω μόνο με white pearl. Με το logo του group και βολεύει στα live όταν τις πετάς οι παρευρισκόμενοι που τις μαζεύουν γίνονται μέρος της ιστορίας. Είμαι μεγάαααααλη ψωνάρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
same Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2008 0.88-1.00 mm παντα απο τεφλον και συνηθως Dunlop (πρασινες&μπλε) φθηνες,δε γλυστρανε,δεν φθυρονται γρηγορα,και αν δε με γελουν τα αυτια μου ακουγονται καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση