Προς το περιεχόμενο

Τι Πένες χρησιμοποιείτε;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

με πάχος δίευρου;  ;D

Σχεδόν .Παίζω με 0.11 και γενικά τις κοπανάω τις χορδές.( με τη καλή έννοια,που λέει και ο Ψινάκης).Αυτές ταιριάζουν πολύ με το στυλ παιξίματος μου. ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 241
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

D'andrea ultra plec 1.5 mm για μουντο με ογκο ηχο.

έχω πάνω από 100 πένες, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και αυτή. Νομίζω ότι είναι η μόνη με την οποία δε μπορώ να παίξω :) όταν συγρκούεται με τη χορδή διαλύει όλες τις συχνότητες  :)

Δεν υπαρχει μια πενα που να καθεται καλα στο χερι , να μην κουνιεται με τον ιδρωτα και να μην ειναι ατσουμπαλη ρε μαμωτο ?  ;D

κάνε τρύπες με πυρωμένη καρφίτσα ή χαραξέ τη οριζόντια και κάθετα με ένα μαχαίρι φαγητού  ;)

"[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt."

της εχω κανει τρυπες με dremmel αλλα παλι δεν κολλαει η ρουφιανα στο χερι.

παω να ακονισω τα μαχαιρια για το χαραγμα !  ;D

Recording is God's way of tellin you that you suck

skantzos

Για τζαζ που θες μουντιλα η πεννα ειναι πολυ καλη εχω παθει πλακα.Ειναι η πιο μουντη κ η πιο ογκωδης κ η πιο δυσκολοπαιχτη ως τωρα απο ολες αυτες που δοκιμασα.Σιγουρα στην συνεχεια 8α δω κιαλλες δεν το αποκλειω αφου ειναι αναλωσιμο ειδος οι πεννες.

εγω χρησιμοποιω χειροποιητες πςενεσ ενοσ ισπανου..απο ελεφαντοδοντο κεχριμπαρι..

δεν θυμαμαι ακριβως το νουμερο..ειναι πανο απο 3mm κ εχουν grip κ απο τις διο πλευρες..

ιδανικες για να μην κουραζεται ο καρπος,τρομερα μπασα κ πολι καλο solo..

Barilla...είναι από 100% γνήσιο σιμιγδάλι και δε λασπώνουν στο βράσιμο...Όταν ταλαιπωρούσα την ηλεκτρική μου άρεσαν οι Dunlop σε όλα τα 'νούμερα ανάλογα τον ήχο που ήθελα...οι λεπτές μου έδιναν ένα πιο 'ακουστικό' ήχο στη συνοδεία και μου άρεσαν και στους αρπισμούς σαν αίσθηση και σαν ήχος...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου