fatalv Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2007 Ίσως να έχει ξαναμπει σαν θέμα.....Έψαξα κανα μισάωρο αλλά δεν βρηκα τιποτα... Ερώτηση: Τι πένες χρησιμοποιείτε; (κιθαρίστες/μπασίστες) Jim Dunlop Jazz III Ibanez Steve Vai Signature ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2007 συνηθως οτι βρω μπροστα μου καμια φορα δανειζομαι! :lol: οταν αγοραζω παιρνω και γω τις VAI με την τραχια επιφανεια www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2007 Κάποιες DUNLOP χρησιμοποιώ και εγώ, αλλά δεν ξέρω ποιές είναι. Επίσης κάποιες της Ibanez που είναι σαν μεταλλικές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2007 οι..ροζ oι dunlop ειναι οι αγαπημενες μου εδω και πολλα χρονια και καποιες planet waves! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nickel Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2007 Ναι ναι, κι εγώ ροζ Dunlop 0.71 mm εδώ κ χρόνια - η αλήθεια είναι ότι έχω να δοκιμάσω άλλες πολύ πολυ καιρο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2007 Dunlop delrin 2.0 mm.....δεν μπορω πλεον να παιξω με οτιδηποτε λεπτοτερο του 1.2mm...αισθανομαι οτι η κιθαρα δεν βγαζει νοτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexei Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2007 Εγώ με ότι βρω... Τώρα τελευταία όμως έχω κολλήσει με τις Dunlop Ultex 0.73... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lost_Highway Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2007 hrapa-hrupa hands διπλωμένα εισιτήρια καπάκια από στυλό Μη φεύγεις θηρίο, θηρίο με τα σιδερένια δόντια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2007 Συνηθως με δαχτυλα, but when it;s time for a pick... 8) 8) 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
si_rah Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2007 dunlop gator 1.5 και για ηχογραφηση μονο sweep picking jazz II Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση