Προς το περιεχόμενο

Εjekt festival - Τα καλά, τα κακά και η καταντια...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μονο στη καπιταλιστικη Ελλαδα ομως. Γιατι στην καπιταλιστικη ευρωπη τα φεστιβαλ που γινονται και εχουν 3απλασιο αριθμο συγκροτηματων αλλα και πολυ πιο φθηνο εισιτηριο. Για τις συνθηκες, ας μιλησει καποιος που ξερει.

Κill the wise one!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 194
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Παιδιά δεν είναι κλοπή να μπει κάποιος δωρεάν σε μια συναυλία. Γιατί ούτε τερεί από τον έμπορο το εμπόρευμα, ούτε του διαφεύγουν κέρδη, φου όποιος μπαίνει τζαμπα, μάλλον δε θα πλήρωνε ποτε

ειναι ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΗ ΚΛΟΠΗ.Απο τη στιγμη που απολαμβανεις με το ετσι θελω,εισερχομενος ΠΑΡΑΝΟΜΑ σε εναν χωρο για να καταναλωσεις ενα προϊον (μουσικη) για το οποιο καποιοι ΑΛΛΟΙ (μαλακες κατα εσενα βεβαια... :roll: ) εχουν ΠΛΗΡΩΣΕΙ (και παρολο που δεν ανηκουν στην ιδια ταξη με εσενα,οι περισσοτεροι τα εχουν πληρωσει απο το υστερημα τους...) ΧΡΗΜΑΤΑ ,ΚΛΕΒΕΙΣ κανονικα....ΔΕΝ διαφερει σε ΤΙΠΟΤΑ απο τις ακραιες καταστασεις που περιεγραψα....

αν δεν σου αρεσει το εμπορικο/καπιταλιστικο συστημα δεν εχεις ουτε ιντερνετ,ουτε κινητο,ουτε τσιγαρα,ουτε ποτα,ουτε σπιτι ουτε τιποτα....την κοπανας σε μια βραχονησιδα και μας κοιτας απο...μακρια.... :roll: :lol: (μια και ΠΟΥΘΕΝΑ στον κοσμο δεν υπαρχει FREE LUNCH......)

Μονο στη καπιταλιστικη Ελλαδα ομως. Γιατι στην καπιταλιστικη ευρωπη τα φεστιβαλ που γινονται και εχουν 3απλασιο αριθμο συγκροτηματων αλλα και πολυ πιο φθηνο εισιτηριο. Για τις συνθηκες, ας μιλησει καποιος που ξερει.

Τα ΠΑΝΤΑ στην Ελλαδα ειναι ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ απο το 90% των υπολοιπων χωρων του πλανητη..τι σημαινει αυτο οτι θα πρεπει να "βουταμε" οτιδηποτε μας γυαλιζει και δεν μπορουμε λογω οικονομικης στενοτητας να αποκτησουμε?? 8O

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Eπισης ανελευθερια ειναι να πειναω και να πρεπει να φαω...ποτε δεν θα ειμαι ελευθερος λοιπον.Το στομαχι μου με εμποδιζει να ζησω χωρις εγνοιες.

Αν αρχισουμε ψευτοφιλοσοφιές περι ελευθεριας κ δεν καταλαβαινουμε το προφανες ειμαστε αξιοι για αυτα που θα επακολουθησουν.

Oταν δεν μας αρεσαν οι τσουχτερες τιμες των cd και η εκμεταλλευση των δισκογραφικων αποφασισαμε οτι για εκδικηση θα τα κατεβαζουμε ολα τσαμπα απο το Κazaa........(εξηγουμαι οτι μαλλον συμφωνω με αυτη την αποψη και πρακτικη και ναι την εχω υιοθετησει). :oops: :oops: :oops:

Ομως, πιστευω και θεωρω ηθικα σωστο ο καλλιτεχνης να "κερδιζει με τον ιδρωτα του" τα διαφυγοντα κερδη της δισκογραφιας του (απο την οποια εξακολουθει να εχει εσοδα αν ειναι αρκουντως εξυπνος και συμμορφωθει με τις τασεις των καιρων.......οι περισσοτεροι κλαιγονται αναπολωντας τις προ-ιντερνετ χρυσοφορες εποχες) στο κλασσικο τεστ "αν μας αντεξει η σκηνη" κοινως live.......το οποιο εχω την εντυπωση οτι μαλλον πρεπει να εχει καποια χρηματοδοτηση....προφανως απο εισητηρια χωρις "ντου" (η καποια κρατικη επιχορηγηση.........)

Δεν μπορει ομως καποιος με επιχειρηματα του τυπου "ωραιο ειναι το ντου", "εχει πλακα", "δεν με πληρωσε το αφεντικο μου, ουτε ο μπαμπας μου"(στο κατω κατω ρε φιλε κατσε σπιτι σου) να θελει και το σκυλο χορτατο και τη πιτα αφαγωτη.........ΔΙΑΛΙΕΧΤΕ......H ντου στο κατεβασμα η ντου στη συναυλια :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Τωρα βεβαια πλεον ΚΑΙ στα live θες 3 μισθους συμφωνα με προσφατη οικονομικη αναλυση του ΟΟΣΑ ε οποτε ΤΣΑΜΠΑ ΚΑΙ ΒΕΡΕΣΕ............Την επομενη φορα που θα ερθουν (??????????????????) οι oποιοι rolling stones θα δανειστουν για ντεκορ την γνωστη επιγραφη του περιπτερα: VERESE we don't have..... :lol: :lol: :lol:

2 things are infinite:the universe&human stupidity

Ρε παιδιά έχετε καταλάβει ότι μιλάμε για κάτι που είναι θέαμα-hobby? Έχουμε ανάγει το θέμα λέτε και είναι είδος πρώτης ανάγκης. Δεν είναι καθόλου έτσι. Ήμαρτον αν δε μπορούμε να ζήσουμε αν δεν πάμε σε ένα live.

The World Was A Mess But His Hair Was Perfect...

Δυστυχώς υπάρχουν πάρα πολλά μέτρα και σταθμά. Όπως πολλοί ξέρετε, ένας ολόκληρος στρατός από άτομα μπαίνει σε κάθε συναυλία δωρεάν με δημοσιογράφους, δημοσιοσχεσίτες, γνωριμίες με τον τάδε, τον δείνα, ακόμη και με τον σεκιουριτά. Την δικιά μου ουρά εδώ δεν τη βγάζω απ'έξω. Αυτοί λοιπόν δεν μπαίνουν με τη βία, όμως "απολαμβάνουν" (ή απλά σκάνε μύτη για την πλάκα τους χωρίς να ξέρουν ούτε ποιοι παίζουν) το ίδιο "προϊόν" με όλους τους υπόλοιπους που έχουν πληρώσει. Αυτοί λοιπόν κλέβουν ή όχι; Τι το παραπάνω έχουν από τους άλλους; Πώς νιώθουν οι άλλοι βλέποντάς τους να μπαίνουν σαν κύριοι; Πιο σωστό είναι να αντιπαθήσουν αυτούς ή τους "ντου";

Και μια παράκληση: να αφήσουμε τα CAPS και τις πολιτικές προεκτάσεις...

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Εγώ πάντως απλά λέω ότι είναι άλλο πράμα ο τζαμπατζής και άλλο τα επεισόδια. Και γιαυτό και μετέχω σε αυτήν την κουβέντα, γιατί από την αρχή αυτήν την εξίσωση φέρνει προς τα έξω αυτό η κουβέντα.

Έχω δει συναυλίες που δεν μπήκε κουνούπι μέσα δίχως το μαγικό χαρτάκι και δεν έμεινε κολυμπιθρόξυλο (που έλεγε και ο συγχωρεμένος ο παππούς μου) και άλλες με απίστευτο ντου που ήταν λες και βρισκόσουν σε εκκλησία!

Τώρα το να ξεκινήσει μια κουβέντα του στυλ αν θα έπρεπε να "επιτρέπεται" το ντου και οι τζαμπατζήδες είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο και δεν νομίζω να βγει κάποια άκρη, καθώς όπως και ο fenderiarhs πολύ σωστά είπε θα αναχθεί σε συζήτηση παρόμοια με το κατέβασμα τραγουδιών!

Από την άλλη όπως και ο bloody_sunday ούτε

Την δικιά μου ουρά εδώ δεν τη βγάζω απ'έξω
και καλύτερα αυτό να το κάνουμε όλοι μας! Γιατί είναι καμπόσοι αυτοί, που κάνοντας διάφορα παρόμοια στο παρελθόν και έχοντας σήμερα βρει την άκρη (πολλές φορέα από τέτοιες ενέργειες), μας το παίζουν πλέον οσίες παρθένες! (Δεν ξέρω αν υπάρχουν τέτοιοι εδώ σ' αυτό το φορουμ, αλλά προσωπικά τυγχάνει να ξέρω 2-3 τέτοιους)

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

ειναι ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΗ ΚΛΟΠΗ.Απο τη στιγμη που απολαμβανεις με το ετσι θελω' date='εισερχομενος ΠΑΡΑΝΟΜΑ σε εναν χωρο για να καταναλωσεις ενα προϊον (μουσικη) για το οποιο καποιοι ΑΛΛΟΙ (μαλακες κατα εσενα βεβαια... :roll: ) εχουν ΠΛΗΡΩΣΕΙ (και παρολο που δεν ανηκουν στην ιδια ταξη με εσενα,οι περισσοτεροι τα εχουν πληρωσει απο το υστερημα τους...) ΧΡΗΜΑΤΑ ,ΚΛΕΒΕΙΣ κανονικα....ΔΕΝ διαφερει σε ΤΙΠΟΤΑ απο τις ακραιες καταστασεις που περιεγραψα....

[/quote']

Ο Superfunk μίλησε σωστά...

Οι τζαμπατζήδες πραγματικά με κάνουν κ αηδιάζω. Νομίζουν ότι ενα Live event είναι σαν το λούνα παρκ,κάτι για να περάσουν την ώρα τους. Ξεχνάν όμως ότι η μουσική είναι γ*μ*μένη τέχνη κ απαιτεί σεβασμό κ ήθος.

Είναι σίγουρα κ προιόν, αλλά ρε π**στη μου δεν είναι CocaCola. Κάποιος κάθισε κ έγραψε τραγούδια, ξοδεψε χρόνο, λεφτά. Δεν σου πουλάει κρέμες αδυνατίσματος.

Επιπλέον το τζαμπατζιλίκι είναι ντροπή κ έλλειψη πολιτισμού. Μου θυμίζει τους αξεστους στο χωρίο μου που κάνουν σαν ζώα όταν ο δήμος μοιράζει δωρεάν λαγάνες την καθαρά Δευτέρα. Γυφτιές...

απλά βρήκαν έναν φασίστα και

του έδωσαν αυτό που του άξιζε

Τί έκανε αυτός και τι του έκαναν που του άξιζε;

Δεν πατάει φασίστας στους μοτορχεντ απλά! Θα τις φάει από τον ίδιο τον μπαρμπα-λέμμυ!

¶λλη μια φορά έσκασαν στους destruction και ο Smier έδινε τον ρυθμό και οι άλλοι βαράγανε! :lol:

Μπροστά στα μάτια μου σαπίσαν εντελώς έναν πανίβλακα που είχε σκάσει στους Destruction με μπλουζάκι ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ή κάτι τέτοιο. Και γαμώ τις φάσεις μιλάμε, άνοιξε η καρδιά μου.

LEGO people live in houses made of their own flesh.

όσο για τους Motorhead δεν έγινε τίποτα τέτοιο με

κάψιμο πυροσβεστικού απλά βρήκαν έναν φασίστα και

του έδωσαν αυτό που του άξιζε

edit: μιλάω για το τελευταίο live

Εσύ δηλαδή ξέρεις ότι ήταν φασίστας...? Είσαι απόλυτα βέβαιος ότι δεν επρόκειται για μερικούς τραμπούκους που αποφάσισαν ότι κάποιος είναι φασίστας για να δικαιολογήσουν το ότι έπρεπε κάπου να ξεσπάσουν ???

Επειδή εγώ ξέρω αν ήταν φασίστας και τι ακριβώς ήταν...

Δυστυχώς στη χώρα μας οι συναυλίες είναι ένα απίστευτα υπερτιμημένο προιόν. Όμως όποιος νομίζει ότι τραμπουκίζοντας και καταστρέφοντας αντιτίθεται στην άδικη υπερτίμηση είναι το λιγότερο ανίδεος και άβουλο ον! Με τέτοια μυαλά δεν πρέπει να είναι οι τιμές ο λόγος που παραπονιόμαστε για τις λίγες, ακριβές, άθλια οργανωμένες συναυλίες και την πολιτιστική παρακμή της χώρας μας!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου