Προς το περιεχόμενο

Εjekt festival - Τα καλά, τα κακά και η καταντια...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τιμή & δόξα στους αγωνιστές Gordon Freeman, Masterchief, Buzz Lightyear, Optimus Prime, Ironhide, Grimlock, Bumblebee, Sarrah Kerrigan, Jim Raynor, Tassadar, Vash the Stampede (humanoid typhoon), Nicholas D. Wolfwood, Meryl Strife, Milly Thompson, Kuroneko.

και για να μην ξεχνιόμαστε...

...μακαρονάδααααααα!

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 194
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δεν συμφωνω απόλυτα με αυτα που λεει ο jmone, αλλα αυτο μαγκες,

αλλαζει ΜΟΝΟ στο δρομο... Ουτε απ την καρεκλα μας, ουτε απ τα καθεστωτικα μεσα ενημερωσης...

Και επιτελους σταματηστε αυτην την τουλαχιστον ηλιθια καραμελα με το "τι μαρκα ειναι το pc σου" και τα σχετικα... Το γεγονος του οτι μερικα πραγματα γεννηθηκαν και δημιουργηθηκαν μεσα στον καπιταλισμο, δεν σημαινει πως σε ενα αλλο κοινωνικο συστημα δεν θα υπηρχαν...Επισξς δεν υπαρχει το διπολο καπιταλισμος-παρτε τα βουνα... Και στο κατω κατω, τι σκατα να κανω στα βουνα;;; Μεσα στο συστημα ειμαι και εγω και ολοι οι υπολοιποι, το θεμα ειναι το ποιος ειναι ο ρολος του καθενος μεσα στο συστημα... Αλλοι επιλεγουν να ειναι γραναζια, και αλλοι επιλεγουν να ειναι αμμος... Αλλοι με σωστο και αλλοι με λαθος τροπο..Δεν συμφωνω με τις πρακτικες των τυπαδων που χτυπησαν την συναυλια, απλα σκεφτειτε πως εφτασαν σε αυτο το σημειο.. Σκεφτειτε τι φταιει, τι μπορει να φταιει.. Ισως να μην ειναι οπαδοι χουλιγκανοι και μπαχαλοκ@υλοι... Ισως καποιες συνθηκες/γεγονοτα να τους οδηγησαν σε μια ανεξελεγχτη οργη... Γιατι να καταδικασουμε μονο το περιστατικο αυτο και να μην καταδικασουμε και τις συνθηκες που οδηγησαν σε μια τετοια κατασταση; Λεω εγω τωρα...

Εdit: πραγματικα βγαινουν απο μεσα μου αυτα και δεν ειναι καμια κομματικη κασετα... Ετσι και αλλιως δεν ειμαι οργανωμενος πουθενα..

περασε κιολας η ημερομηνια ληξης;;; Γιατι' date=' αφου αρχισαν να αναλυονται σοβαρα πραγματα... τς,τς,τς...[/quote']

Έβαλες και εσύ το χεράκι σου φίλε.

Mea Culpa

αυτο καλε μου φιλε (το οποιο και ΦΥΣΙΚΑ δεν υπαρχει μονο...στον "καπιταλισμο",τωρα βεβαια δειξε μου σε πια χωρα στον κοσμο ΔΕΝ υπαρχει καπιταλισμος και θα σε παραδεχτω...) αλλαζει ΜΟΝΟ αν τοποθετουνται οι καταλληλοι ανθρωποι στις καταλληλες θεσεις,οταν το κρατος στο οποιο ζεις ελεγχει και εκ-πολιτιζει τις δυναμεις της..ταξης... και βεβαια μονο οταν υπαρχει ΠΑΙΔΕΙΑ (ουσιαστικη και οχι για τα ματια του κοσμου).......

επ'ουδενι η καφριλα δεν αντιμετωπιζεται με καφριλα..... :wink:

και για να μην τα χωνουμε συνεχεια στην Ελλαδιτσα,και εχοντας ζησει χρονια στο εξωτερικο (και σε "πολιτισμενες" χωρες) σας διαβεβαιωνω οτι οι ελληνικες δυναμεις της...ταξης (αλλα και η συμπεριφορα τους) ειναι ΠΑΡΘΕΝΑΓΩΓΕΙΟ σε συγκριση με της Γερμανικες,Αγγλικες και Αμερικανικες που εχω δει απο κοντα...

δεν θελω καν να φανταστω τι θα παθαιναν οι θερμοκεφαλοι "κουκουλοφοροι" σε μια ενδεχομενοι αντιπαραθεση τους με τα...π.χ. γερμανικα ματ,ή τα αμερικανικα swat....(ουτε ψυλλος στον κορφο τους δηλ... :? )

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Για να αλλάξουν αυτά τα πράματα πρέπει κατ΄αρχήν ο κόσμος να ενοχληθεί και να ευαισθητοποιηθεί από αυτά. Χρειάζεται σε κάθε επίπεδο της ζωής μας να αντιδρούμε σε τέτοιες αυταρχικές συμπεριφορές, εφ΄όσον το έχουμε επιλέξει οι ίδιοι. Ίσως να χρειαστεί κι ο δρόμος, αλλά οχι καίγοντας αμάξια.

Empty Rooms

Μη μπερδεύουμε αυτούς που κάνουν πλιάτσικο σε μια συναυλία και καίνε αυτοκίνητα (καις το αυτοκίνητο κάποιου αντιρδρώντας σε ΤΙ; ) με τα σοβαρά κοινωνικά-οικονομικά-πολιτικά προβλήματα που όντως θέλουν μια πιο δυναμική αντιμετώπιση... (και δεν έχω καμία σχέση με ιδεολογίες/κόμματα/παρατάξεις, αλλά βλέπω ότι κοιμόμαστε γενικά και ειδικά)

Ο ακήρυχτος πόλεμος στους δρόμους που κυνηγιούνται οι "αναρχικοί" με τους "φασίστες" δεν βλέπω τι σχέση έχει με την αντιμετώπιση της διαφθοράς, της ανεργιας, τα προβλήματα της υγείας κλπ κλπ...

one colour: black - and shades of grey

περασε κιολας η ημερομηνια ληξης;;; Γιατι' date=' αφου αρχισαν να αναλυονται σοβαρα πραγματα... τς,τς,τς...[/quote']

Έβαλες και εσύ το χεράκι σου φίλε.

Ελευθερια λογου αγαπητε. ελευθερια λογου...και καλα...Αλλα μαλλον καποιοι δεν θελουν να χουν φατσα καρτα στο φορουμ τους ΜΠΑΤΣΟΥΣ να βασανιζουν κρατουμενους, για εναν περιεργο λογο..

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου