ytsestef_2112 Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2007 το συγκεκριμένο με τον hancock ήθελα να το ποστάρω και εγώ.. με πρόλαβες. έχει αλλάξει τα φώτα στη αρμονία! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
interconnected Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2007 just great... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sacrilegia Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2007 fantastic.. 8O Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Doikos Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2007 Απλά απίστευτος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexeys Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2007 Συγκλονιστική ερμηνεία!Όσο για τον Hancock και τoν Phillinganes δεν χρειάζονται εγκώμια! όποιος μπορεί κάνει, όποιος δεν μπορεί κρίνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alter hoh Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2007 Οι θεοί! Προσκυνώ! www.myspace.com/dizzydizign Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2007 καλά θα αρχίσω μπουζούκι...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2007 έχει ακουστεί πάντως πως όποιος δεν έχει κάποια-ες από τις αισθήσεις του, έχει περισσότερο αναπτυγμένες τις υπόλοιπες.... φυσικά αυτό δε μειώνει σε καμία περίπτωση αυτό που κάνει....Αντιθέτως: είμαι πλέον πολύ περήφανος που παίζω μπάσο και όχι κιθάρα......:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Μπουαχαχαχαχαχαχα :D :D :D:D Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2007 Υπάρχει κανάς κουτσο-στραβο-ανάπηρος μπασσίστας?? Μην τον αφήσουμε με την περηφάνεια ντε...... :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-freemindgr Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2007 Το δισκο του Raul Midon, μου τον εφερε ενας φιλος πριν 1 χρονο περιπου. Οσο μιλαγαμε τον εβαλα να τον ακουσω και εμεινα εκπληκτος διοτι ολα μα ολα τα κομματια ηταν τρομερα. Και αφου στο "χαχαχουχου" φτασαμε και στο τελευταιο κομματι, μου πεταει το νεο. "Ξερεις, το παληκαρι ειναι τυφλο...παιζει ομως ο ιδιος κιθαρα στα κομματια του"... Μερικες φορες η θεληση των αλλων σε κανει να θελεις να γινεις καλυτερος μουσικος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση