Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2009 ρε καθαρμα camel παιζεις να ουμε ? ;D παρε το μπασο κ ελα σαλονικα να κανουμε το jam που λεμε! θα εχω μπουγατσα με αρνι κ με μπανανα ! κ πολες sexy καλτσουλες! A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2009 Παίδες, από ότι έμαθα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα (μιάς και ... ξεπούλησε το στόκ!) να βγάλουν και άλλα κομμάτια οι τσέχοι, οπότε τσεκάρετε τακτικά το site τους οι ενδιαφερόμενοι. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2009 Πάντως εγώ δεν θα έλεγα οχι σε καναδυό σχιστομάτες Τσέχες..... ;) Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JohnyOh Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2009 και εγώ μέσα είμαι για thunderbird ... 8) www.lowercut.com www.theroadmiles.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2009 Ζημιά μας έκανες banana sensei με το απίστευτα όμορφα χρωματισμένο αστραποπούλι σου και ψήνομαι άσχημα κι εγώ! :-\ Στο site τους όμως βλέπω μόνο ένα 5άρι μαύρο από δαύτα. Δεν κοίταξα καλά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2009 Kαλά κοίταξες, πριν λίγες μέρες είχαν ένα λευκό, σαν δείγμα βέβαια, όχι ετοιμοπαράδοτο. Δεν ξέρω γιατί το βγάλανε τώρα. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2009 Μετά από κανα τρίμηνο μιας και δεν το είχα ακούσει: Το White Rider παίζεις ρε αθεόφοβε;; :o :) Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2009 Μετά από κανα τρίμηνο μιας και δεν το είχα ακούσει: Το White Rider παίζεις ρε αθεόφοβε;; :o :) -=χρουτς-χρουτς-χρουτς=- Ποιό είναι αυτό; LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2009 -=χρουτς-χρουτς-χρουτς=- Ποιό είναι αυτό; Γι' αυτό που σε είπε κι ο bluezlick λέω. δες εδώ άμουσε (5.12) http://www.youtube.com/watch?v=aMBnCamso9Q Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2009 θα εχω μπουγατσα με αρνι Yπερ-off topic, αλλα απλα σκεφτηκα την πιθανοτητα μπουγατσας με αρνισιο κιμα και ηρθα σε γαστρονομικο οργασμο. Α και κατι ακομα που θυμηθηκα, Κωστα δοκιμασε κανα μαυρο πικ-γκαρντ με το κεραυνοπουλι σου...θα ταιριαζει και με το trussrod cover. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση