kwstas79 Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2007 Εξασφαλίσαμε με μερικούς ευρωπαίους φίλους την κατασκευή μερικών μπάσων από γερμανό κατασκευαστή. Τα μπάσα είναι αντίγραφα Gibson Thunderbird NR II, σώμα και μπράτσο από μαόνι, κολλητό μπράτσο (set-neck). Η τιμή που μας έδωσε είναι στα 180 ευρώ, με χρόνο παράδοσης τους 2 μήνες. Τα μεταφορικά δεν θα ξεπεράσουν τα 20 ευρώ. Πιστέυω ότι είναι καλή ευκαιρία για όποιον ενδιαφέρεται για κάτι τέτοιο φυσικά! Όταν θα έχω περισσότερες πληροφορίες και φωτό θα ξαναποστάρω... edit: δεν έβαλα το θέμα στις αγγελίες λόγω του ότι α) αποτελεί ειδική περίπτωση και β) δεν τα πουλάω εγώ! LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2007 Ενδιαφέρομαι 1000000% να μ'έχεις ενήμερο! http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2007 Μπορείς να δώσεις περαιτέρω χαρακτηριστικά; ηχητικά κλπ Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2007 ενδιαφερομαι και εγω...μεσα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2007 πως ξερετε πως το αποτελεσμα θα ειναι καλο?? προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2007 πως ξερετε πως το αποτελεσμα θα ειναι καλο?? Ε, εντάξει....200 ευρώ λέμε....μικρό το κακό αν είναι μπουρούχα. Με τι μαγνήτες μέσα στα 200 Ευρώ Κώστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2007 Αναμένουμε λεπτομέρειες :wink: Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dkall Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2007 Μηπως ο κατασκευαστης ειναι η μαρκα BACH ?? ειχα διαβασει εδω παλαιοτερα οτι μπορει να κατασκευασει οτι θελεις , αρκει να υπαρχει μια minimum παραγγελια. ...γηρασκω αει διδασκομενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2007 Παιδια στα 180 ευρώ παίρνετε ολόκληρο το μπάσο, με μαγνήτη, ηλεκτρικά κλπ κομπλέ. Τους ζητήσαμε να μας το φτιάξουν σκέτο, χωρίς μαγνήτες, ηλεκτρικά, κλειδιά, γέφυρα κλπ με σκοπό α) να μειωθεί το κόστος (κι άλλο) και β) ο καθένας να το φτιάξει όπως γουστάρει αλλά δεν θα μας την κάνουνε την χάρη. Το σώμα λογικά θα είναι άβαφο, το πολύ-πολύ να έχει περαστεί με λάδι. Φωτό από NR II (αυτό είναι το IV μοντέλο, με επιπλέον bridge μαγνήτη) Mr. John Entwhistle in action! LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dkall Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2007 Kαλο δειχνει στην φωτο , απο κοντα ομως ??? εχεις μιλησει με καποιον απο τους Ευρωπαιους φιλους σου ? το εχει παιξει κανενας ? Αν η κατασκευη ειναι καλη , ειμαι και εγω μεσα ...γηρασκω αει διδασκομενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση